• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۱۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷
اردبیل » سیاسی
برخی شهرهای استان اردبیل؛

برپایی نماز جمعه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی

نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته نیز با رعایت پروتکل بهداشتی نمازگزاران در برخی از شهرهای استان اردبیل برگزار و ائمه جمعه سالروز برپایی اولین نمازجمعه در پنجم مرداد 58 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

برپایی نماز جمعه با رعایت دستورالعمل های بهداشتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ حجت الاسلام بیگی امام جمعه کوثر گفت: مصالح امت مسلمین در این تریبون بازگو شده و نماز جمعه ای که گره از کار مردم نگشاید ارزش ندارد پس باید زبان گویای مردم و مشکلات جامعه در جهت رفع آن باشد.
وی با اشاره به افزایش بی رویه قیمت ها از سوی برخی ها در کشور افزود: دولتمردان باید در عرصه های اقتصادی و تولیدی حرکت جهادی داشته باشند تا جنگ نابرابر بدخواهان علیه کشور و مردم ایران به یأس  تبدیل شود.


حجت الاسلام اسدی امام جمعه خلخال برگزاری نماز جمعه را از برکات انقلاب اسلامی خواند و یاد و خاطره اولین امام جمعه شهرستان خلخال مرحوم آیت اله یکتایی را گرامی داشت.
وی در ادامه شهادت دکترحسین رضا عزیزی از مدافعان سلامت کشور را تبریک و تسلیت گفت و با تشکر از زحمات کادر درمانی کشور و شهرستان خلخال گفت: ما برای اینکه داغ خادمانی مثل حسین رضا و دیگر عزیزانمان را نبینیم وظیفه داریم در شرایط حال حاضر کشورمان موارد بهداشتی را کاملا رعایت کنیم و به توصیه های بهداشتی توجه ویژه کنیم.


حجت الاسلام اصغری امام جمعه سرعین گفت: اهمیت برپایی نماز جمعه در انقلاب اسلامی ایران شکل گیری و ماندگاری این نظام است و حضور مردم بر آن قوت بخشیده است.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن عید سعید قربان از خیرین خواست تا با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) به پویش هزار کیلو گوشت برای هزار خانوار نیازمند بپیوندند تا در ثواب روز عید قربان شریک باشند.


حجت الاسلام ستوده خطیب جمعه گرمی هم ضمن دعوت مردم به تقوای الهی گفت: برای شکست بیماری کرونا همگان باید دستور و راهنمایی های بهداشتی مسئولان امر را بطور جدی عملی کنند.
وی گفت: از پزشکان، پرستاران و عوامل درمانی بعنوان افسران و سربازان مدافع حریم سلامت کشور تشکر می کنم که خودشان را مستقیما وارد میدان جنگ با کرونا کردند، خدا به همه آنها اجر دنیوی و اخروی عنایت فرماید.


حجت الاسلام باقری بنابی امام جمعه پارس آباد ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان بر پخش گوشت قربانی بین مستعضفان تاکید کرد.
وی با اشاره به وضعیت گرانی و عدم کنترل قیمت گفت: عبادت ده بخش دارد که 9 بخش آن کسب حلال است، و بازاریان حتما در این وضعیت معشیتی با سود کم مردم را درک کنند.

 

حجت الاسلام طالبی امام جمعه جعفرآباد هم گفت: خداوند در ذات نماز جمعه برکات فراوانی از جمله ایجاد اتحاد و انسجام در بین مومنین و نیز بیان و حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی قرار داده است و لازم است مسئولان از جمله مسئولان فرهنگی از این ظرفیت درجهت زدودن آسیب های اجتماعی بهرمند شوند.
وی در ادامه از خدمات و مردم داری و تکریم ارباب رجوع در حوزه قضایی جعفرآباد تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین به مشکل کمبود آب آشامیدنی و عدم وجود زیرساخت تامین آب در روستاها اشاره و از مسئولان خواست در این خصوص اقدام جدی کرده و در حل آن تلاش کنند.


حجت الاسلام امیدوار امام جمعه انگوت درخطبه های نماز جمعه گفت: نماز جمعه حج مستمندان است و همگان را به شرکت در آن توصیه کرد.
وی به گرانی های موجود در جامعه اشاره کرد و گفت: بخشی از گرانی ها مربوط به عوامل بیرونی و جهانی است ولی علل اصلی و مهم این گرانی بی برنامگی و بی توجهی مسئولان است.
وی گفت: مردم ولی نعمتان نظام هستند و باید همه به فکر مردم وحل مشکلات مردم باشند.

 

خطیب جمعه بیله سوار نماز جمعه را بزرگترین و قویترین قرارگاه فرهنگی بعد از پیروزی انقلاب بیان کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان به این نهاد مقدس شد.
وی در ادامه با اشاره به شگرد جدید دشمن در براندازی نظام اسلامی با عنوان جنگ رسانه ای، گفت: حل مشکلات اساسی مردم توسط مسئولان و بصیرت افزایی حرفه ای و گسترده رسانه ای برطرف کننده این توطئه ها می تواند باشد.
وی خواستار رسیدگی و برخورد جدی با کسانی که با استفاده از رانت، ارز دولتی گرفته و پول دولتی مملکت رو در جاهای دیگری خرج کردند، شد.

 
حجت الاسلام اسدزاده امام جمعه اصلاندوز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نخست وزیر عراق، جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را یک نمونه از نتیجه حضور آمریکایی‌ها برشمرد و گفت: آنها میهمان عراقی ها را در خانه خودشان کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند، که این موضوع کوچکی نیست و جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه‌ متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماس اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن ناوگان صمود را محکوم کرد
تقدیر از برگزیدگان شرکت توزیع نیروی برق در قزوین
جشنواره گل و گلاب میمند در آرامگاه حافظیه
روز خلیج فارس؛ محک تعهد ما به میراث آبی ایران
تبلیغات زود هنگام نامزدها تخلف انتخاباتی است
رونق طلاسازی در کرمان؛ اشتغال و جلوگیری از خروج ۳ همت سرمایه
اژه‌ای: خلیج تا ابد فارس، خانه ملت مقتدر و تاریخ‌ساز ایران است
ظرفیت تجدیدپذیر‌های کشور به بیش از ۱۰ هزار مگاوات ارتقاء می‌یابد
تجمع بزرگ معلمان کشور و بیعت با مقام معظم رهبری
رژیم صهیونیستی ۱۷۵ فعال سرنشین ناوگان «الصمود» را بازداشت کرد
اجتماع امام رضایی‌ها در مازندران
خرید تضمینی بیش از ۲۳۰ هزار تن گندم در خوزستان
بازداشت اعضای باند زورگیر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ
خلیج فارس تا ابد خاک ایران است
رکوردشکنی صادرات سیب از مراغه
یک کشته بر اثر سیل در ترکیه
رکوردزنی ورزش همگانی در پایتخت به مناسبت روز ملی خلیج فارس
لزوم پاسخگویی بانوان طلبه به شبهات
تجلیل از کارگران خوانسار
ثبت‌نام آزمون سراسری و دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
۱۲ شهید و ۲۵ زخمی در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)