• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
مرکزی » اجتماعی

پیشگیری از شیوع کرونا

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امیرالمومنین اراک: تهمیدات لازم برای سرایت نکردن کرونا از بیماران بستری به سایرین اندیشیده شده است.

پیشگیری از سرایت کرونابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رحیمی با اشاره به اتخاذ تهمیدات لازم برای پیشگیری از سرایت کرونا در این بیمارستان گفت: تهمیدات لازم اندیشیده شده تا بیماران کرونایی از بیماران عادی جدا شوند.

وی با بیان اینکه برای پیشگیری از تداخل بیماران کرونایی با بیماران عادی چند کار انجام شده افزود: طبقه این بیماران از بیماران عادی جدا شده و بیماران کرونایی در طبقه خاص بستری هستند و بیماران کرونایی ملاقات ممنوع هستند و اکثر آن‌ها همراه ندارند و فقط بیماران کرونایی خاص و بدحال همراه دارند.

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امیرالمومنین اراک اضافه کرد: همچنین اورژانس جداشده، آی سی یو و سی سی یو بیماران کرونایی جداگانه و نزدیک بخش‌های مختص این بیماری هست و درب‌های بخش‌های کرونایی ریموتی شده و آیفون در خارج درب نصب شده تا تردد‌ها به این بخش کاهش یابد.

رحیمی بیان کرد: در قسمت‌های سی تی اسکن و رادیولوژی هم که امکان تداخل با بیماران عادی وجود دارد یکی اینکه ساعت خدمات دهی به بیماران کرونایی ساعت خاصی در نظر گرفته شده و دیگر اینکه در هنگام خدمات دهی به بیمارن کرونایی از نایلون یکبار مصرف استفاده می‌شود تا وسایل این قسمت‌ها آلوده نشوند.

او ادامه داد: بیمارستان امیرالمومنین اراک زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و از ۱۲ بخش بیمارستان ۶ بخش به بیماران کرونایی اختصاص یافته که حدود ۱۳۳ مریض در این ۶ بخش بستری هستند.

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امیرالمومنین اراک گفت: بیمارستان امیرالمومنین در حالت عادی دارای بخش‌های آنژیو گرافی، قلب، داخلی، نورولوژی و جراحی است که با توجه به شرایط پیش آمده بخش نورولوژی به بیمارستان ولیعصر منتقل شده تا بتوان راحت‌تر به بیمارن کرونایی خدمان رسانی کرد.

رحیمی تصریح کرد: ابتلای زیاد و بستری‌های زیاد بیماران کرونایی پرستاران را خسته کرده، توان آن‌ها را کاهش داده و آن‌ها را در معرض خطر قرار داده به طوری که ۲۹ پرستار این بیمارستان به کرونا مبتلا شده اند و علاوه بر این پزشکان و کارکنان دیگر از جمله خدمات هم به کرونا مبتلا شده اند.

وی با بیان اینکه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، حضور نیافتن در تجمعات از افزایش بیماران جلوگیری می‌کند و بستری‌های کرونایی را کاهش می‌دهد تا کادر درمان بتوانند بهتر به بیماران خدمات رسانی کنند از مردم خواست با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی از شیوع این بیماری مهلک جلوگیری کنند.

در حال حاضر در شهر اراک ۳ بیمارستان آیت الله خوانساری، بیمارستان امام خمینی تامین اجتماعی و بیمارستان امیرالمومنین به بیماران بستری کرونایی خدمات دهی می‌کنند و اگر تعداد مبتلایان همچنان ادامه یابد نیرو‌های درمانی فرسوده می‌شوند.

کرونا ویروس اواخر بهمن سال گذشته وارد کشور و ۳۱ بهمن ۹۸ بود که اولین مورد در استان قم مشاهده شد و پس از آن استان مرکزی بعد از استان قم، دومین استانی بود که ابتلا به کوید ۱۹ را در روز اول اسفند پارسال اعلام کرد.

با وجود اینکه استان مرکزی جزء اولین استان‌هایی است که ابتلا به کرونا ویروس داشت، اما خوشبختانه با همدلی مردم و مسئولان این ویروس مدیریت شد، اما پس از مدت کوتاهی با کاهش حساسیت مردم دوباره ابتلا به کرونا در این استان اوج گرفت و وضعیت اراک قرمز و چند شهردیگر به زرد تبدیل و دوباره بیمارستان‌ها مملو از بیماران کرونایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)