• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
آذربایجان غربی » اجتماعی
مبارزه با فساد از مهمترین اولویت های دستگاه قضا

تاکید بر اطلاع مردم از عملکرد مسئولان

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت؛ جنبشی که در دستگاه قضا در موضوع مبارزه با فساد شکل گرفته، حرکتی ارزشی است .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ،رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت؛آقای گروسی در یکصد و یازدهمین مبارزه با فساد از مهمترین اولویت های دستگاه قضاجلسه شورای قضائی آذربایجان غربی که به میزبانی سازمان قضائی نیروهای مسلح استان برگزار شد افزود؛ انقلاب اسلامی در مبارزه با فساد و تبعیض ریشه دارد و چون ذات انقلاب اسلامی فساد پذیر نیست، بنابراین مبارزه با این پدیده شوم نتیجه بخش خواهد بود و دستگاه قضا در راه مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی ندارد.

  • وی تصریح کرد؛ دادگستری آذربایجان غربی هرجا رخنه ای از فساد وجود داشته باشد ورود خواهد کرد و در این بین سازمان بازرسی استان به عنوان دستگاه نظارتی وظیفه سنگینی بر عهده دارد و همه باید برای کمک به این دستگاه در کشف و مبارزه با مصادیق فساد کمک کنیم.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با تشکرازصدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی در انعکاس دستاوردهای دستگاه قضا، انسجام در اطلاع رسانی مسائل این حوزه را لازم و ضروری دانست و از تمام رسانه های فعال در آذربایجان غربی خواست به عنوان پل واسط میان مردم و دادگستری حضور فعال تری داشته باشند.

در این جلسه معاونین رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی و مدیران دستگاه های عضو شورای قضائی استان در خصوص مسائل مختلف حوزه کاری خود مطالبی بیان کردند.

آخرین وضعیت اجرای طرح کاداستر یا حد نگار و بررسی صدور اسناد تک برگی مالکیت برای زمین های منابع طبیعی، بررسی امکانات و تجهیزات پزشکی قانونی استان و نحوه تامین اعتبار مورد نیاز این حوزه، بررسی آخرین وضعیت زندان ها، شوراهای حل اختلاف و مقوله موسسات داوری، ارائه آخرین گزارش بازرسی استان در موضوعات مختلف و بررسی ئمسائل مطرح در سازمان قضائی نیروهای مسلح از مهمترین محورهای مورد بحث در این جلسه بود.

در پایان این جلسه نیز مرحله دوم ساختمان اداری سازمان قضائی نیروهای مسلح استان به بهره برداری رسید.

برای ساخت این مجموعه شامل دادسرا و دادگاه های نظامی در دو مرحله یک میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه شده است.
مرحله نخست این مجموعه بهمن پارسال افتتاح شد.

همچنین مدیر کل دادگستری آذربایجان غربی در همایش شورای معاونان قضایی که صبح امروز بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان این مطلب گفت ؛ هدف قوه قضائیه برخورد با عاملان از بین رفتن اعتماد مردم است و به هیچ مسئولی اجازه تخلف، کارشکنی و سهل انگاری داده نخواهد شد .

گروسی نقش دادستانها را در پیشگیری و برخورد با مدیران متخلف را مهم دانست و تصریح کرد؛ دادستانها باید حساسیت خودشان را برای نظارت بر حقوق مردم دوچندان کنند.

وی هر گونه سکوت در مقابل اقدام غیر قانونی ،بی تفاوتی ،سهل انگاری ،دیر اعلام کردن جرایم و پیگیری نکردن آن را نمونه بارز تخلف مدیریتی عنوان و اضافه کرد با مدیران و کارمندان متخلف برخورد قضایی خواهد شد.

مدیر کل دادگستری آذربایجان غربی افزود ؛مبارزه با فساد خط قرمزی ندارد و هیچ مسئولی در صورت تخلف در امان نخواهد بود.

گروسی در ادامه ساخت و سازهای بی رویه در حومه های شهر ، تصرف وتخریب اراضی کشاورزی و منابع طبیعی و هم چنین چشم پوشی از تخلفات در ساخت وسازهای شهری را از مهمترین مشکلات مدیریت شهری و کشاورزی استان عنوان کردو افزود؛ ماده ۱۰۰ شهرداریها  بجای اینکه جلوی تخلف را بگیرد به محلی برای درآمدزایی شهرداریها تبدیل شده است و ادامه این روند منجر به نابودی مدیریت شهری در چند سال آینده خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)