• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
مازندران » اجتماعی

مازندران آماده پذیرایی از مسافران نیست

با وجودشرایط نامساعد جوی، احتمال ریزش سنگ از کوه و وضعیت قرمز کرونایی در مازندران، مسافرت به مازندران جایز نیست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، استان مازندران از تیر ماه با موج شدید شیوع دوباره بیماری کرونا مواجه شده است، به طوری که تمامی شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز و یا هشدار قرار دارند.

اما حالا با فرا رسیدن تعطیلی‌های آخر هفته مصادف با عید غدیرخم، برخی گردشگران عزم خود را برای سفر جزم کرده اند و بی توجه به وضعیت پیش رو راهی جاده‌های مازندران شده اند؛  اصلا برایشان مهم نیست که کووید ۱۹ به اوج شیوع خود رسیده و مازندران در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

شیب تند کرونا در مازندران
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: موارد بستری و ابتلا به کرونا در مازندران ظرف هفته‌های گذشته بیش از ۴ برابر افزایش پیدا کرده و شیب صعودی وضعیت بستری و ابتلا به بیماری در این استان نگران کننده است.

دکتر موسوی افزود: سفر مردم سایر استان های کشور به این خطه شمال کشور هم می تواند درگیری مردم مازندران  با ویروس کرونا را بیشتر کند و هم این که احتمال ابتلا به ویروس را در این افراد به دلیل بالا بودن آلودگی در مازندران افزایش دهد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران نیز با اشاره به قرمز بودن وضع مازندران از نظر کرونا گفت: برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، همه طرحهای دریا در مازندران تعطیل است.

رجبی افزود: ناجیان ما به طور دائم برای جلوگیری از شنای مسافران در سواحل مستقر هستند، ولی از مسافران در خواست داریم تا از سفر به مازندران و شنا در دریا خودداری کنند.

احتمال ریزش سنگ از کوه در جاده ها

رییس پلیس راه مازندران نیز با بیان اینکه سطح راه‌ها در استان لغزنده و احتمال ریزش سنگ و کوه وجود دارد، گفت: حجم ترافیک در راه‌ها پرحجم و در برخی مناطق نیمه سنگین گزارش شده است.

سرهنگ قدمی افزود: مسافرت‌های غیرضروری به استان مازندران هم باعث آلودگی منطقه شده و هم مسافران این آلودگی‌ها را به شهر‌های خود انتقال می‌دهند.

او با بیان اعمال محدودیت‌های ترافیکی از دیروز چهارشنبه ۱۵مرداد ماه در جاده‌های استان گفت: محور‌های کندوان و هراز در صورت مشاهده ترافیک سنگین فردا جمعه ۱۷مرداد ماه یک طرفه می‌شود.

محدودیت ترافیکی محور کندوان
رییس پلیس راه مازندران گفت: در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت۱۵ امروز پنجشنبه تا ساعت۲ بامداد روز بعد از کرج (دوراهی شهرستانک) و آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد بصورت یکطرفه خواهد بود.

سرهنگ قدمی افزود: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت۱۲ روز‌های جمعه و شنبه ۱۷و۱۸ مردادماه تا ساعت ۲بامداد روز‌های بعد از کرج و ابتدای آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت۱۵ روز‌های جمعه و شنبه تا ساعت۲ بامداد روز‌های بعد از مرزن آباد به سمت کرج و آزادراه تهران - شمال به صورت یکطرفه خواهد بود.

محدودیت ترافیکی محور هراز
رییس پلیس راه مازندران گفت: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت۱۵ روز‌های جمعه و شنبه ۱۷و۱۸ مردادماه تا ساعت۲ بامداد روز‌های بعد از رودهن به آمل ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت۱۷ روز‌های جمعه و شنبه تا ساعت ۲بامداد روز‌های بعد از آب اسک به سمت رودهن (محدوده مشاء) بصورت یکطرفه خواهد بود.

سرهنگ قدمی افزود:تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و یا فاسد شدنی از ساعت۶ روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه ۱۶، ۱۷و۱۸ مردادماه تا ساعت۲ بامداد روز‌های بعد نیز از محور هراز ممنوع می‌باشد.

وضعیت جوی ناپایدار در مازندران

به گفته کارشناسان هواشناسی آسمان مازندران روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ مردادماه نیمه ابری در بعضی از ساعات با افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد خواهد بود و برای پذیرایی گردشگران مناسب نیست.

 جاده ها و آسمان مازندران شرایط پذیرش مسافران را در این روزهای کرونایی ندارد و برخی با بی توجهی ها و بدون  رعایت دستورالعمل های بهداشتی، با انتقال و شیوع ویروس کرونا نه تنها خود بلکه جان هزاران نفر را به خطر می اندازند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)