• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۵۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
فارس » اجتماعی
امام جمعه شیراز:

لزوم تبیین بیشتر واقعه غدیر

نماینده، ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: واقعه غدیر در طول تاریخ به فراموشی سپرده شده است، از این رو باید موضوع غدیر بیش از هر زمان دیگر ترویج و تبیین شود.

واقعه غدیر باید بیش از هر زمان دیگر تبیین شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،آیت‌الله لطف‌الله دژکام، در دیدار با رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، با بیان اینکه شیعه بودن، نامی نیست که بر همه قرار گیرد، اظهار داشت: حضرت ابراهیم (ع)، شیعه امیر المومنین (ع) بوده است و عید غدیر عیدی کوچک یا مساله ریاست دنیایی نبوده، بلکه ولایت حضرت علی (ع) در عالم بر همه جهان از ملکوتیان و زمینیان عرضه شده است و هر کس در پیشگاه خدا آبرویی دارد به برکت ولایت علی (ع) است و حضرت ابراهیم (ع) اگر به مقام والای خلیل رسیده است به برکت وجود حضرت علی (ع) بوده است.
نماینده، ولی فقیه در استان فارس، با بیان اینکه اساسی که پیامبر (ص) در غدیر گذاشته چیزی نبود که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی (ع) رسید، گفت: ما نظام ولایی را به معنای حقیقی‌اش تا امروز تجربه نکرده‌ایم، بلکه بیان می‌کنیم ایشان را خداوند تعیین کرده و حق با حضرت علی (ع) است، حق حکومت نیز با امیرالمومنین (ع) بوده است، اما نگذاشتند که آن حکومت با اعتقاد به حق الهی و مبتنی بر عدالت شکل بگیرد.
وی ادامه داد:محبوبیت اهل بیت (ع) جزو فطرت انسان‌هاست، در واقع فطرت انسان‌ها عاشق امیرالمومنین (ع) و اهل بیت (ع) هستند.

هجدهم ذی‌الحجه عید غدیرخم است و امسال این روز مصادف با هجدهم مرداد ۹۹ است.
در سال دهم هجرت، که پیامبر اکرم (ص) به حج مشرف شده بودند به هنگام بازگشت از مکه، در استراحتگاه جُحفه و در غدیر خم، به امر خداوند مردمان را گرد آوردند و در آن مجمع سترگ، امام علی (ع) را به عنوان جانشین خود به آنان شناساند و فرمودند: «هر کس من مولای اویم، علی مولای اوست». البته جانشینی علی (ع) سال‌ها پیش در مکه و در جمع خاندان هاشم انجام گرفته بود، ولی در غدیر، به اطلاع عموم رسید.

اقدامات فرهنگی در فضای مجازی گسترش یابد
امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: باید در فضای مجازی با زیرساخت‌های موجود، اقدامات فرهنگی و تبلیغی را گسترش دهیم و حرکت در این فضا را سامان بخشیم.
آیت‌الله دژکام همچنین با اشاره به چهلمین سالگرد تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت امیدواریم که مجموعه شورای هماهنگی در آستانه ظهور حضرت، ولی عصر (عج) مرکز هماهنگ کردن شیعیان باشد.
وی، با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، افزود: ایشان در این بیانیه، از همگان کار، تلاش و همت جهادی خواستند و این نوید را دادند که باید جهان را برای نزدیک شدن به ظهور و عصری نورانی‌تر آماده کنیم.
امام جمعه شیراز همچنین به سخنان اخیر رهبری در مورد تحریف اشاره و بیان کرد: در این چالش سنگین تحریف که رهبر معظم انقلاب هم به آن اشاره کردند، اکنون شورای هماهنگی باید جبهه رسانه‌ای به نفع آرمان‌های انقلاب را شکل دهد، بااینکه باید توجه داشت، مخاطبان جریان رسانه‌ای نیز کم نیستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)