• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۶۸۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
بوشهر » سیاسی
پیام آدینه:

امام جمعه بوشهر: مسئولان در راه رفع مشکلات مردم گام بردارند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: مسئولان برای اشتغال و معیشت مردم تدبیری راهگشا بیاندیشند.

امام جمعه بوشهر: مسئولان در راه رفع مشکلات مردم گام بردارندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در پیام آدینه که امروز منتشر شد، با گرامیداشت عید سعید غدیر خم، عید ولایت امیرمومنان علی (ع) گفت: از تمام مسئولان استانی تقاضا دارم در دو عرصه تامین اعتبارات و مدیریت اجرایی در موضوع تسریع در ساخت خط راه آهن و تامین آب آشامیدنی و کشاورزی استان، اشتغال و معیشت مردم و جلوگیری و برخورد بازدارنده در گرانی فزاینده و عذاب دهنده و اجرای مصوبات فرهنگی مورد نظر مقام معظم رهبری تدابیر و اقدامات جدی نمایند.

وی با گرامیداشت و تبریک هفدهم مرداد روز خبرنگار  افزوده است: رسانه یک از مهمترین ارکان منظومه جامعه می باشد که در تاریخ پر فراز و نشیب جهان نقش مهمی  در عرصه مدیریت افکار عمومی ایفا نموده است و موجب تحولات بسیاری در برهه های حساس تاریخی شده است. هم اینک جهان استکبار با تهاجم رسانه ای و ایجاد و به دست گیری ابر رسانه های خبری به دنبال تحریف حقایق و ایجاد مدیریت افکار جهانی به صورت تهاجم نرم می باشد و مهمترین هدف برای آنان براندازی انقلاب اسلامی ایران می باشد. ایجاد جبهه رسانه مقاومت بر اساس مقاومت رسانه ای و مجاهدت در این عرصه مهمترین رسالت رسانه های انقلابی است. دفع تهاجم رسانه ای جهان استکبار و تهاجم و افشای ماهیت آنان و آگاه سازی ملی و فرا ملی می تواند سیاست راهبردی رسانه باشد.

آیت الله صفایی بوشهری در ادامه مردم استان را به مراعات امور بهداشتی فردی و اجتماعی در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا سفارش کرد  و از مسئولان استان خواسته است در گسترش و ایجاد بیمارستان های استاندارد و تجهیز کارآمد آنها و استخدام کادر درمان و پرداخت به موقع حقوق و مزایای آنان اقدام نمایند.  از همه عزیزان در کادر درمان و گروه های جهادی صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم و از تمامی مراکز مهم صنعتی درخواست می کنم که به کمک بیمارستان های  استان آمده و به طور ویژه نیازهای بهداشتی و درماني آن ها را تامین نمایند.

وی با اشاره به این که حادثه انفجار در بندر بیروت و کشته و مجروح شدن صدها نفر از مردم لبنان موجب تاسف و تالم خاطر تمام مسلمانان گردیده است افزود:  این حادثه ناگوار قابل بررسی و پیگیری و مشکوک به نظر می رسد و امید است هر چه زودتر علل و عوامل این جنایت هولناک شناخته شود.

 آیت الله صفایی بوشهری همچنین بیست و پنجم مردادماه سالروز شکست انگلستان در تهاجم به دلوار توسط سردار والامقام شهید گرانقدر، رئیسعلی دلواری و مردم گرانقدر آن دیار را گرامی داشت و گفت:  استعمارگران انگلیسی  ۱۷ مرداد سال ۱۲۹۴  بعد از تصرف بوشهر و مقاومت جبهه تنگستان تصمیم به حمله به دلوار گرفتند که با شکستی تلخ و تاریخی روبرو شدند. امروز نیز چنین است، سرداران و جوانان عزیز استان دارالحماسه بوشهر به فرمان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای دامت برکاته العالیه آماده همه نوع دفاع از حریم ایران اسلامی هستند و با تقدیم جان خود از اسلام و ایران حراست می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)