• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
بوشهر » اجتماعی
امام جمعه بوشهر؛

رفتار اقتصادی بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی اصلاح شود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت:  اصلاح  شیوه رفتار اقتصادی سوداگرانه بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی به ویژه کارگاه‌های تولیدی برای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی ضروری است.

رفتار اقتصادی بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی اصلاح شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت ‎الله صفایی بوشهری در پیام آدینه این هفته خود با تبریک روز مباهله به عنوان نماد حقانیت و عزت اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله بیان کرد: مباهله به معنای تقاضای لعن و نفرین و نزول عذاب الهی بر گروه باطل از جانب دو طرفی است که هرکدام ادعای حقانیت دارند، است.
 
وی افزود: ماجرای مباهله در ۲۴ ذیحجه سال نهم هجری بین پیامبر گرامی اسلام و مسیحیان منطقه نجران رخ داد. پیامبر عظیم الشان اسلام بعد از اینکه دلایل بسیاری بر حقانیت اسلام اقامه کردند و آن مسیحیان نپذیرفتند پیشنهاد مباهله دادند و آنان قبول کردند، ولی در روز موعود از انجام این کار به جهت درک حقانیت اسلام خودداری کردند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره آیه ۶۱ سوره آل عمران در این زمینه تصریح کرد: پیامبر بزرگوار اسلام امام حسن و امام حسین علیهما السلام را به عنوان ابناء اسلام و حضرت زهرا سلام الله علیها را به عنوان نماد زنان مسلمان و امیر مومنان را در حکم جان خود در این مباهله همراه خود کردند که این نشان از عظمت ایشان به ویژه امیرمومنان علیه السلام دارد که در قرآن در حکم جان پیامبر اسلام بر شمرده شده‌اند.
 
آمریکا حق ندارد در برجام دخالت کند
 
وی سپس با محکوم کردن دسیسه استکباری امریکا در طراحی تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، عنوان کرد: آمریکا حق ندارد بعد از خروج از برجام درباره مصوبات آن دخالت کند و حتی به دنبال فعال سازی سازوکار بازگشت خودکار تحریم‌های بین‌المللی (اسنپ بک) در صورت تصویب نشدن قطعنامه جدید آمریکایی تحریم تسلیحاتی ایران باشد.
 
آیت‎الله صفایی بوشهری تاکید کرد: این موضوع بار دیگر امتحانی است برای اروپای بدسابقه و چند بار مردود شده در موضوع برجام، و حضور وزیر خارجه آمریکا در منطقه و تحریک سران مرتجع کشور‌های عربی و ایجاد محور تقابل با ایران نیز فایده‌ای برای جهان استکبار نخواهد داشت.
 
وی به رئیس جمهور فرانسه گوشزد کرد که حق ندارد در امور داخلی لبنان مداخله کند و دولت و مردم آن کشور اسلامی را تهدید کند و عنوان کرد: فرانسه سال‌ها به عنوان یک کشور استعمارگر در آفریقا و خاورمیانه حضوری سراسر ننگ داشته و هم اینک نیز تحت تأثیر لابی‌های صهیونیستی و همدست امریکایی‌ها این جرثومه فساد بین‌المللی است.
 
حقوق کارگران مراکز صنعتی و تولیدی به موقع پرداخت شود
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در بخش دیگری از پیام آدینه خود از صاحبان مراکز صنعتی، تولیدی و خدماتی درخواست کرد که حقوق کارگران و کارکنان خود را به موقع پرداخت کنند و عنوان کرد: هم اینک وضعیت زندگی این تلاش گران به علت پرداخت نشدن چند ماهه حقوقشان دچار مشکلات شدید شده است و از مسئولان نظارتی تقاضا می‌کنم با جدیت تمام این موضوع را بررسی کنند و طبق ضوابط با متخلفان برخورد کنند.
 
وی با گرامیداشت ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی عنوان کرد: تاریخ ایران و جهان اسلام هیچ گاه مقاومت و جهاد آن اسوه‌های ایثار و مقاومت را فراموش نخواهد کرد و از مسئولان امور مرتبط با آزادگان تقاضا می‌کنم به طور جدی به مسائل آن بزرگواران رسیدگی کنند.
 
آیت‎الله صفایی بوشهری اصلاح  شیوه رفتار اقتصادی سوداگرانه بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی به ویژه کارگاه‌های تولیدی را ضروری دانست و تاکید کرد: تنها راه نجات اقتصاد ایران اجرای طرح اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب و رونق تولید است که نقش بانک‌ها به عنوان مرکز ارائه تسهیلات اقتصادی بسیار مهم است، اما بیشتر بانک‌ها علاوه بر همکاری نکردن موجب توقف تولید می‌شوند و در پی مشارکت سهم خواهانه در اصل و درآمد تولید هستند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از اقتصاددانان انقلابی و جوانان خواست درباره این موضوع پژوهش‌های لازم انجام دهند و راهکار‌های لازم را به مسئولان ارائه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)