• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل

تاکید نخست وزیر پاکستان بر مبارزه با اسلام هراسی

نخست وزیر پاکستان در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل بر لزوم مقابله با اسلام هراسی تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از رسانه های پاکستان، نخست وزیر پاکستان در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل بر لزوم مقابله با اسلام هراسی به عنوان خطر جدی پیش روی مسلمانان تاکید کرد.

"ولکان بزوکر " رئیس مجمع عمومی سازمان ملل که روز یکشنبه طی سفر ۲ روزه وارد پاکستان شده ساعاتی پیش با عمران خان نخست وزیر پاکستان دیدار و رایزنی کرد.
به گفته منابع خبری عمران خان در این دیدار از پدیده شوم اسلام هراسی به عنوان بزرگترین خطر پیش روی مسلمانان نام برده و ایفای نقش جامعه بین الملل برای توقف این معضل شوم را خواستار شد.
به گفته منابع خبری طرفین در این نشست همچنین مسائلی از قبیل تغییرات اقلیمی و چالش‌های ناشی از آن، مسائل امنیتی جنوب آسیا از جمله مناقشه کشمیر، تحولات افغانستان و بحران همه گیر کرونا را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.
نخست وزیر پاکستان در این نشست با اشاره به لغو وضعیت ویژه منطقه "جامو و کشمیر" توسط هند و تلاش این کشور برای به اقلیت کشیدن جمعیت مسلمانان در این منطقه تصریح کرد: مساله کشمیر تنها از طریق عمل به قطعنامه‌های سازمان ملل و جدیت جامعه بین الملل حل خواهد شد.
جیو نیوز گزارش داد: عمران خان در این نشست اقدامات صورت گرفته توسط دولت پاکستان برای مهار پیامد‌های اقتصادی و معیشتی کرونا را با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل درمیان گذاشته و بر مشارکت گسترده جامعه جهانی برای برون رفت از این بحران تاکید کرد.
بر اساس این گزارش «ولکان بزوکر» نیز با اشاره به اقدامات پاکستان علیه ویروس کرونا گفت: کشور‌های جهان می‌توانند از اقدامات پاکستان برای کنترل ویروس کرونا استفاده کرده و از آن الگوبرداری کنند.
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل همچنین صبح امروز با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان دیدار و پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای به رایزنی پرداخت.
«ولکان بزوکر» بعد از این نشست با حضور در یک کنفرانس خبری ضمن تقدیر از تلاش‌های پاکستان برای برقرار امنیت و صلح منطقه‌ای اظهار داشت: پاکستان کشوری مهم در سازمان ملل است که سهم گسترده و قابل توجهی در عملیات‌های صلح آمیز سازمان ملل ایفا می‌کند.
وی در جریان این نشست خبری همچنین انفجار امروز در منطقه مرزی پاکستان و افغانستان که طی آن ۶ تن کشته شدند را به شدت محکوم کرد.
رئیس منتخب هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به دیدار امروز خود با «عمران خان» نخست وزیر پاکستان، گفت: در این نشست بر اهمیت و تاثیر برگزاری نشست آتی مجمع عمومی به صورت حضوری در راستای حل چالش‌های پیش رو تاکید شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)