• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۰
بین الملل » آمریکا
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

نظرسنجی‌ها حاکی از پیشتازی بایدن است

نظرسنجی‌های اخیر از پیشتازی جو بایدن نامزد احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر سال ۲۰۲۰ در آمریکا حکایت دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون ام اس ان بی سی، مجری این شبکه گفت: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد جو بایدن از حمایت ۴۹ درصدی و دونالد ترامپ ترامپ از حمایت ۴۳ درصدی در میان شهروندان آمریکایی برخوردارند.

شهروندان آمریکایی احمق نیستند و می‌بینند چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و آن‌ها از قوانین اطلاع دارند و شمار زیادی از آن‌ها احمق نیستند. آن‌ها می‌بینند چه اتفاقی در ارتباط با اداره پست در حال رخ دادن است. فرض من این است که جمهوری خواهان کشور ما را دوست دارند. آن‌ها شایسته داشتن چنین کشوری هستند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا از دونالد ترامپ جلوتر است. نظرسنجی جدید انجام شده در پنسیلوانیا از سوی سی بی اس نشان می‌دهد بایدن از حمایت ۴۹ درصدی و ترامپ از حمایت ۴۳ درصدی برخوردار است. نظرسنجی‌های انجام شده در ایالت میشیگان هم نشان می‌دهد بایدن با ۵۱ درصد از ترامپ با ۴۰ درصد جلوتر است که یک اختلاف ۱۱ درصدی است. سوالی که اکنون مطرح می‌شود این است که این مسئله چه تأثیری می‌تواند بر رأی گیری پستی داشته باشد. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نظر منفی در این زمینه دارد. نظر شما در این باره چیست؟

مجری دیگر این شبکه در پاسخ به این سوال گفت: ما می‌دانیم رئیس جمهور هیچ کاری انجام نمی‌دهد، اما سوالی که برای مردم مطرح می‌شود این است که آیا رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته است به صورتی افراطی سبب ایجاد تغییراتی ساختاری در آمریکا شود. این در حالی است که ما با تنها سه ماه تا برگزاری مهمترین انتخابات در دوران زندگی خود در آمریکا وقت داریم. در بحبوحه شیوع همه گیری کرونا، احتمالا صد‌ها میلیون رأی از طریق اداره پست داده خواهد شد. رئیس جمهور دقیقا می‌داند در حال انجام چه کاری است. قانونگذاران جمهوری خواه در کنگره به اندازه کافی میهن پرست هستند که بخواهند در این راستا اقدام کنند. "
این مجری سپس با جاناتان لمیر، خبرنگار این شبکه، گفتگو کرد و گفت: نظرسنجی‌های انجام شده نتایجی مستمر را نشان می‌دهند و ما می‌شنویم که در حال حاضر، ایالت میشیگان از دسترس رئیس جمهور خارج شده است و ویسکانسین و پنسیلوانیا هر دو همچنان قاطعانه در جبهه بایدن قرار دارند. در فیلادلیفا هم شرایط به همین شکل است. بایدن در آنجا شرایط خوبی دارد، زیرا آن‌ها زادگاه بایدن است. در حالی که ما وارد نیمه ماه اوت می‌شویم می‌بینیم که رئیس جمهور با مشکلات و دشواری‌هایی مواجه شده است. نظر شما در این باره چیست؟
لمیر در پاسخ گفت: "رئیس جمهور آمریکا اخیرا با اعضا و رؤسای ستاد انتخاباتی خود نشستی بر گزار کرده و در جریان تحولات مرتبط با این موضوع قرار گرفته است. دیدیم که آخر هفته کاخ سفید به یک فرمان اجرایی متوسل شد که البته در قانونی بودن استفاده از آن ابهاماتی وجود دارد. برداشت‌هایی در این باره وجود دارد که رئیس جمهور به تنهایی در حال انجام دادن اقداماتی است. دونالد ترامپ در تلاش برای کاهش مالیات بر دستمزدهاست. دموکرات‌ها در حال وارد کردن اتهاماتی در این زمینه علیه رئیس جمهور هستند، اما ترامپ روز گذشته اتهامات وارد شده را رد کرد. ما طی روز‌های آینده انتظار داریم شاهد انتشار اطلاعات بیشتری در ارتباط با اقدامات رئیس جمهور باشیم. همان گونه که پیشتر در سخنانم اشاره کردم رئیس جمهور آخر هفته در نیوجرسی با روسای ستاد انتخابات خود دیدار کرد و در جریان جدیدترین تحولات در این زمینه قرار گرفت. همان گونه که گفتید میشیگان اکنون از دسترس رئیس جمهور خارج شده است و ستاد انتخاباتی ترامپ تبلیغات در این ایالت را متوقف کرده است. ایالت دیگری که نامش در این میان مطرح است و ترامپ در سال ۲۰۱۶ در آن شکست خورد و این بار در تلاش برای دریافت آرای بیشتری در آن بود مینه سوتاست. آن‌ها اکنون دیگر اعلام کرده اند که مینه سوتا هم از دسترشان خارج شده است و ترامپ در این ایالت هم نمی‌تواند به پیروزی برسد و برای همین آن‌ها دست از تلاش در این ایالت هم برداشته اند. برخی نشانه‌های دلگرم کننده هم در این باره دیده می‌شود که اختلاف این دو نامزد در برخی از این ایالت‌ها کاهش یافته است. آن‌ها فکر می‌کنند نیوهمپشایر می‌تواند یکی از این ایالت‌ها باشد. یکی از ایالت‌های دیگر پنسیلوانیاست. همان گونه که گفتید جو بایدن به صورت مستمر در این ایالت پیشتاز است. ستاد انتخاباتی ترامپ این ایالت را هم از دسترس خارج شده می‌بیند. قرار است این هفته جو بایدن نامزد مورد نظر معاونت خود را اعلام کند. رسانه‌ها این مسئله را تحت پوشش خبری قرار خواهند داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)