• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

تلاش می‌کنیم مشکلات مردم را کم کنیم

رئیس جمهور گفت: مردم مشکلاتی دارند، اما تلاش می‌کنیم این مشکلات را روز به روز کمتر کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه هیات دولت افزود: تمام اقداماتی که انجام می‌دهیم، به معنای این است که دولت جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام فشار‌های آمریکا در بخش اقتصادی شکست نخواهد خورد.
رئیس جمهور گفت: بله مشکلاتی برای مردم است، اما تلاش می‌کنیم این مشکلات را روز به روز کمتر کنیم و همین طرح‌های اخیری که نهایی می‌کنیم، ان شاءالله اگر اجرایی شود، به مردم کمک می‌کند و مردم می‌توانند در بازار بورس ورود کرده و خرید کنند که از آینده دارایی شان اطمینان بیشتری پیدا کنند.
آقای روحانی افزود: این طرح‌ها اگر اجرایی شود، مردم می‌توانند وارد بازار بورس شوند. همه این سهام تازه‌ای که در بازار بورس ارائه می‌شود و تحول ایجاد می‌کند به نفع همه است و همین‌ای تی افی (ETF) که اوایل شهریور ماه سهامش با تخفیف فروخته می‌شود، این‌ها همه برای این است که مردم بدانند که سکه و دلار جای سرمایه گذاری نیست، اما بورس و خرید نفت جای سرمایه گذاری است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور گفت:​ ما می‌خواهیم مردم را از یک طریق مطمئن نه طریقی که امروز برایش فایده داشته باشد و فردا ضرر کند، راهی که مردم اطمینان داشته باشند به سرمایه گذاری مطمئن برسند.
آقای روحانی افزود: در بخش سیاسی نیز آمریکایی‌ها در طول مدت دو سال و نیم تلاش کردند که طرح‌های سیاسی شان را پی ببرند تا امروز نا موفق بوده اند، هر طرحی که آوردند شکست خوردند از برجام خارج شدند به امید اینکه بلافاصله اروپا نیز خارج شود، اما ناموفق بودند هر چند التماس کردند و گفتند، اما ناموفق بودند.
رئیس جمهور گفت: (آمریکایی ها) از برجام خارج شدند، به امید اینکه ما بلافاصله از برجام خارج شویم، تا همه قطعنامه‌ها علیه ما صادر شود، اما ناموفق بودند ما حساب شده عمل کردیم.
آقای روحانی افزود: در لهستان کنفرانس برپا کردند، برای اینکه علیه ملت ایران کاری کنند، اما ناموفق بودند و شکست خوردند و در شورای امنیت سازمان ملل در همان سال ۹۷ تشکیل جلسه دادند و خود این آقا که رئیس جمهور آمریکاست، آمد ریاست جلسه را بر عهده گرفت هر ۱۴ عضو با آن مخالفت کردند.
رئیس جمهور همچنین گفت: یکی از جلسات تاریخی سازمان ملل است که شورای امنیت به رهبری رئیس جمهور آمریکا تشکیل شد، اما تمام ۱۴ عضو آن با آمریکا مخالفت کردند، حتی چند رئیس جمهور نیز به آن تاختند و محکم صحبت کردند و بقیه نیز مخالفت کردند.
آقای روحانی افزود: آمریکا همچنین شکستی را در تاریخ خودش ندیده، اما در عین حال یک عده ماجراجو هستند که باز هم به این طرح‌ها ادامه می‌دهند و اخیراً (دیروز) آمریکا قطعنامه‌ای را مطرح کرده است، برای ضربه زدن به برجام و قطعنامه ۲۲۳۱.
رئیس جمهور در ادامه گفت: طبق قطعنامه ۲۲۳۱ و طبق برجام از اواخر مهر ماه تحریم تسلیحاتی ایران برداشته می‌شود، قطعنامه‌هایی که علیه ایران در زمینه تسلیحاتی بوده کن لم یکن می‌شود و بعد از آن ایران می‌تواند سلاح بخرد و بفروشد.
آقای روحانی افزود: این یکی از آثار توافق هسته‌ای بود که می‌خواهد اجرایی شود و اکنون آمدند یک قطعنامه‌ای را علیه این بخش از قطعنامه ۲۲۳۱ ارائه کردند که این قطعنامه را نقض کنند.
رئیس جمهور گفت ما امید فراوان داریم که آمریکا شکست بخورد و امید فراوان داریم که یک بار دیگر آمریکا شکست و انزوای خودش را لمس کند و ببیند، اما در عین حال موضع ما در هر شرایطی روشن است، اگر چنین قطعنامه‌ای در سازمان ملل علیه بخشی از قطعنامه ۲۲۳۱ تصویب شود به معنای آن است که نقض فاحش برجام انجام شده است و دیگر عواقبش بر عهده بانیان این کار است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)