• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۲۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
مرکزی » اجتماعی

توسعه فرهنگ رضوی، هدف آستان قدس

توسعه فرهنگ رضوی و محرومیت‌زدایی از اهدف آستان قدس رضوی است.

توسعه فرهنگ رضوی و محرومیت‌زدایی هدف آستان قدس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا این آستان، رسیدگی به اقشار اسیب پذیر و محرومیت زدایی را در دستور کار خود قرار داده است.

بخشی با تشریح عملکرد و برنامه‌های این مجموعه در سطح استان مرکزی افزود: توسعه فرهنگ رضوی و محرومیت‌زدایی هدف فعالیت‌های دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان است و در این دو عرصه  فعالیت می‌کنیم.

او گفت: آن چیزی که توسط آستان قدس اتفاق می‌افتد هم‌افزایی و کمک به نهادهای حمایتی است و هدف اصلی که دنبال می‌کنیم کانون‌های خادمیاری محلی هستند که اغلب در مساجد سازمان‌دهی شده‌اند و یا خیریه‌ها و مراکز و مؤسسات فرهنگی هستند.

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی با بیان اینکه در بحث محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی فعالیت‌های بسیار خوبی انجام می‌دهد افزود: در موضوع اشتغال‌زایی در سال ۹۷ و ۹۸ یک میلیارد تومان اعتبار خاص اشتغال‌زایی در دهستان هدف که در استان مرکزی دهستان مالمیر بود تأمین اعتبار شد و با توجه به محرومیت‌های این منطقه طرح‌های دام داری دام سبک و سنگین با توجیهات اقتصادی و پشتیبانی‌ها لازم انجام شد.
بخشی در ادامه اظهار داشت: در بحث تولید و مشاغل خانگی با استفاده از ظرفیت‌های محلی و مغفول مانده فعالیت‌هایی را در کانون‌های خادمیاری با جذب منابع از مردم در دست اقدام داریم.
او افزود: توسعه فرهنگ رضوی در بحث ازدواج یکی از کارهایی است که انجام می‌شود و وام‌های قرض‌الحسنه‌ای برای ازدواج و خرید جهیزیه در اختیار زوج‌های محروم قرار می‌گیرد که علیرغم محدود بودن تبرکی از امام رضا ع در زندگی زوج‌های جوان است.

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مرکزی در ادامه گفت: ۱۰ هزار بسته معیشتی با همراهی آستان قدس و مردم توزیع شد.
بخشی در ارتباط با فعالیت‌های دفتر استان قدس رضوی در موضوع بیماری کرونا نیز گفت: طرح نسیم مهر رضوی هم‌زمان با سراسر کشور از سوی استان قدس رضوی در استان مرکزی نیز انجام شد و اهدای غذای تبرکی و تبرکات امام رضا (ع) در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در چند مرحله در بیمارستان‌های ولیعصر (عج)، آیت الله خوانساری و امیر المومنین (ع) انجام شد.
او در پایان خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی دفتر آستان قدس رضوی یک‌بار دیگر به‌منظور تزریق روحیه توسط خادمان امام رضا (ع) به کادر درمان، مرحله دوم طرح نسیم مهر رضوی و تهیه و توزیع غذای تبرکی در بیمارستان‌ها به‌زودی انجام خواهد شد و همچنین در بحث مرحله جدید رزمایش همدلی و مواسات اقداماتی در سطح استان صورت می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)