• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۴۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری
امکان افزایش واگن‌های مترو وجود ندارد

ورود بدون ماسک به مترو ممنوع

مدیرعامل مترو تهران: در حال حاضر استفاده از ماسک در مترو اجباری است و از ورود افراد بدون ماسک به مترو جلوگیری می‌شود.

ورود بدون ماسک به مترو ممنوعبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرنوش نوبخت، مدیرعامل مترو تهران در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران و درباره آمار از رفت و آمد‌های روزانه مترو، گفت: مترو روزانه حدود ۸۲۰ هزار نفر مسافر ورودی دارد و این افراد مسیر‌های مختلفی را طی می‌کنند که البته برخی از ایستگاه‌ها، رفت و آمد‌های بیشتری را به خود اختصاص می‌دهند.
این ارقام روزانه پایش می‌شود و حدود ۱۴۰ قطار هر روزه وارد سرویس می‌شوند که تقریبا ۲۲۰۰ اعزام بواسطه آن‌ها صورت می‌گیرد. برای مثال روز دوشنبه ۸۲۵ هزار و روز سه شنبه ۸۲۴ هزار نفر مسافر توسط مترو جابه جا شده‌اند. این آمار در مقطع فعلی وجود دارد که قبل از کرونا حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بود و امیدواریم این آمار کاهش بیشتری داشته باشد تا فاصله گذاری اجتماعی به نحو بهتری صورت گیرد.
نوبخت درباره نظارت استفاده از ماسک در مترو، اظهار داشت: همکاران ما در مترو، روزانه افراد را بررسی می‌کنند و اجازه ورود افراد بدون ماسک را به مترو نمی‌دهند. متاسفانه بعضی از مسافران بعد از ورود به سکو‌ها و قطار، ماسک خود را بر می‌دارند؛ اما ما سعی می‌کنیم این اتفاق را کنترل کنیم و از مردم می‌خواهیم قوانین را رعایت کنند. همچنین باجه‌های ماسک فروشی در هر ایستگاه جهت تهیه ماسک، تعبیه شده است.
وی در خصوص جمع آوری دستفروشان، افزود: معمولا از ورود دستفروشان به مترو جلوگیری می‌شود، در برخی از ایستگاه ها، ماموران ما اقدام به خارج کردن دستفروشان می‌کنند. دستفروشان وجود دارند و طبیعتا اگر این افراد شغلی مناسب داشته باشند دستفروشی نمی‌کنند. ما به کمک نیروی پلیس تلاش می‌کنیم تا حضور آن‌ها را در مترو کاهش دهیم. اقدام جدیدی درحال اجرا است که ممکن است بر این وضعیت تاثیرگذار باشد. ما متولی حمل و نقل هستیم و همکاری مردم در خرید نکردن از دستفروشان می‌تواند بسیار موثر باشد.
مدیرعامل متروی پایتخت در رابطه با احداث نشدن مونوریل در تهران، گفت: احداث سامانه حمل و نقل بر اساس مطالعات در زمینه میزان مسافران و میزان تقاضای سفر صورت می‌گیرد که در تهران این مطالعات به استفاده از قطار‌های ۱۴۰ و ۱۶۰ متری ختم شده است و استفاده از مونوریل در حال حاضر کارایی ندارد.
نوبخت درباره افزایش واگن‌های مترو در هر سفر، خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته، فاصله حرکت بین قطار‌ها را از ۵ دقیقه به ۳ دقیقه در خط دو و ۳.۵ دقیقه در خط سه و یک رسانده ایم که قبلا ۵ دقیقه و بیشتر بود. در حال حاضر حداکثر ظرفیت و توان ما همین است و امکانات افزایش تعداد واگن را نداریم. امیدواریم با تأسیس قطعه غربی خط شش بتوانیم ناوگان را بیشتر استفاده کنیم.
مدیرعامل متروی تهران به مسافران مترو اطمینان داد که ضدعفونی مترو به نحو کامل انجام می‌شود. بازدید و ضدعفونی مکرر واگن ها، جمع آوری دستگیره‌های تعلیق، استفاده صد درصدی از دستگاه‌های تهویه و کولر‌ها از خدمات مترو جهت رفاه و اطمینان خاطر مسافران برای جلوگیری از شیوع کرونا در تهران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)