• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۶۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
فارس » اقتصادی
در حوزه ای تی و فناوری اطلاعات

صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری شرکت‌های دانش بنیان ایران

میزان صادرات و ارز آوری شرکت‌های دانش بنیان بر اساس آمار رسمی گمرک و نهاد‌های های متولی در سال گذشته ۸۰۰ میلیون دلار بوده است.

صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری  شرکت‌های دانش بنیان ایرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیرکل دفتر توسعه و کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: میزان صادرات و ارز آوری شرکت‌های دانش بنیان بر اساس آمار رسمی گمرک و نهاد‌های های متولی در سال گذشته ۸۰۰ میلیون دلار بوده است.
 
  • روح الله استیری افزود: این صادرات در حوزه‌های تولید محتوا، ساخت اپلیکیشن، نوشتن نرم افزار‌ها و  انجام پژوهش‌ها و تحقیقات علمی و فناورانه در حوزه آی تی برای کشور‌های هدف صادرات بوده است.
وی این صادرات و ارز آوری را حاصل تلاش ۴۰۰ شرکت دانش بنیان ذکر کرد و گفت: اکنون هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان از پنج هزار شرکت موجود، در حوزه آی تی و فناوری اطلاعات به ثبت رسیده اند و مشغول فعالیت هستند که بر اساس ارزیابی ها، هزار مورد نیز ظرفیت صادرات و ارزآوری دارند.
استیری بیان کرد: بیشترین میزان صادرات این شرکت‌ها به کشور‌های عراق، روسیه، افغانستان و سوریه بوده که امسال نیز برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس، اتریش و حتی چین نیز در برنامه ویژه صادرات محصولات آی تی قرار گرفته اند.

شرایط ویژه برای ایرانیان خارج از کشور

مدیرکل دفتر توسعه و کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: یکی از برنامه‌های اساسی این معاونت ایجاد شرایط و زمینه مناسب برای حضور و جذب ایرانیان خارج از کشور اعم از متخصصان، نخبگان، سرمایه گذاران و کارافرینان در کسب و کار‌های مختلف است.
وی بیان کرد: برنامه‌های حمایتی و تشویقی برای جذب و حضور این افراد نیز به صورت یک چارچوب خاص در حوزه معاونت علمی و فناوری از حدود چهار سال پیش تاکنون تدوین شده که البته دامنه این حمایت‌ها و مشوق‌ها نیز به فراخور مقتضیات زمانی و ضرورت‌های موجود گسترده‌تر شده است.
استیری گفت: دولت در خصوص شرایط همکاری و فرآیند حضور افراد و ایرانیان خارج از کشور و چگونگی همکاری آن‌ها با شرکت‌های دانش بنیان شروط و سخت گیری‌های خاصی قائل نشده و حتی این افراد می‌توانند در همان کشور محل اقامت خود نیز به همکاری با این معاونت و یا دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی اقدام کنند و از شرایط و مشوق‌های پیش بینی شده بهره ببرند.
وی با یادآوری مصادیقی از کمک‌ها و مشوق‌های لازم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی برای جذب ایرانیان خارج از کشور نیز گفت: برای حضور هر یک از متخصصان و یا سرمایه گذاران و صاحبان شرکت‌های دانش بنیان خارجی به ایران در نخستین گام گرنت‌های (کمک هزینه پژوهشی) ۱۵۰ میلیون تومانی به آن‌ها اعطا خواهد شد.
وی همچنین گفت: در صورت جذب هیات علمی شدن این افراد در یکی از دانشگاه‌ها وانجام کار‌های پژوهشی و تحقیقاتی و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان، دولت و معاونت علمی و فناوری از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری تسهیلات ویژه ارزان قیمت در اختیار آنان قرار خواهد داد.
استیری اضافه کرد: برای جذب هر یک از افرد و یا نخبگان ایرانی توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانیان خارج از کشور نیز معاونت علمی ریاست جمهوری نصف حقوق و مزایای یک سال این افراد را پرداخت خواهد کرد.
وی ادامه داد: با توجه به همین مشوق‌ها و برنامه‌های جامع و حمایتی معاونت علمی و فناوری تاکنون بیش از ۱۳۰ شرکت دانش بنیان از سوی ایرانیان خارج از کشور در ایران راه اندازی شده است. ایرنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)