• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۸۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
درپی توافقنامه ننگین امارات با رژیم اشغالگر

پارلمان، اخراج "اسرائیل" از سازمان ملل را خواستار شد

نمایندگان پارلمان مالزی به اتفاق آرا، بر حمایت خود از آرمان ملت فلسطین و محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

پارلمان، اخراج به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه شبکه الجزیره، پارلمان مالزی در واکنش به طرح رژیم اشغالگر قدس برای الحاق بخش‌های بیشتری از اراضی فلسطینی ها، اخراج اسرائیل از سازمان ملل متحد را خواستار شد.
هیئتی از نمایندگان پارلمان مالزی به نمایندگی از طیف‌ها و جناح‌های سیاسی مختلف این کشور در این خصوص یادداشتی را به سفارتخانه‌های آمریکا، فلسطین و دفاتر سازمان ملل و اتحادیه کشور‌های جنوب شرق آسیا (آسه آن) در کوالالامپور تسلیم کرد.
هیئت پارلمانی مالزی در این یادداشت عادی سازی روابط امارات با رژیم اسرائیل را محکوم کرد، چون این اقدام به منزله ضربه و آسیبی جدی به آرمان فلسطین است.
این یادداشت شامل دوازده بند و بیانگر التزام ملت و دولت مالزی به حمایت از مبارزه فلسطین برای استیفای حق و حقوق مشروعشان در داشتن آزادی و استقلال کامل است و همچنین این یادداشت از مجمع عمومی سازمان ملل و سایر هیئت‌های سازمان ملل، اخراج رژیم اسرائیل را از این سازمان و عقب نشینی جامعه جهانی از تصمیم خود در زمینه به رسمیت شناختن رژیم اسرائیل، خواستار شد چرا که این رژیم به منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های آن پایبند نیست.
نمایندگان پارلمان مالزی در این یادداشت از سازمان‌های منطقه‌ای مانند آسه آن، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه پارلمان‌های آسیایی خواستند در کنار هم برای رسیدن به هدف مورد نظر شامل لغو به رسمیت شناختن بین المللی اسرائیل به سبب ارتکاب جنایت‌های غیر انسانی علیه فلسطینی‌ها اقدام کنند؛ جنایت‌هایی که آخرین مورد آن طرح تل آویو برای الحاق بخش‌هایی از اراضی فلسطینی‌ها در کرانه باختری رود اردن و ساخت شهرک‌هایی جدید در این مناطق است.
سید ابراهیم سید نوح رئیس هیئت پارلمانی مالزی در اینباره گفت: درخواست پارلمان مالزی از جامعه جهانی برای عقب نشینی از تصمیم خود در به رسمیت شناختن تنها طرف اشغالگر در جهان، بیانگر موضع دولت فعلی و دولت‌های سابق این کشور است که پیوسته خواستار تحقق عدالت برای ملت فلسطین و مجازات برای رژیم اسرائیل بوده اند.
سید نوح افزود: این درخواست همچنین بیانگر توافق و اجماع ملی و مردمی مالزی در برابر مسئله فلسطین و موضع بین المللی و سنتی آن در مورد اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل درباره فلسطین است.
هیئت پارلمانی در این یادداشت از پارلمان مالزی خواست تلاش‌های بیشتری در اتحادیه‌های بین المجالس برای عدالت خواهی و استیفای حقوق ملت فلسطین و آغاز پویش جهانی برای قطع روابط وهمکاری‌ها با رژیم اسرائیل و انزوای سیاسی آن انجام دهد، چون هر گونه رابطه با رژیم اسرائیل به معنای عادی سازی روابط با آن و تایید جنایت‌های آن است.
سید ابراهیم سید نوح که رئیس مجمع منطقه‌ای جنوب شرق آسیا و اقیانوس آرام است، در ادامه، اقدام امارات در به رسمیت شناختن رژیم اسرائیل و آغاز عادی سازی روابط با آن را محکوم کرد.
وی همچنین از رویکرد دولت مالزی در خودداری از محکومیت اقدام دولت امارات انتقاد کرد.
وی خاطر نشان کرد: موضع اصولی و ثابت مالزی این است که عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر کاملا با مسئله فلسطین مرتبط می‌شود و هر گونه عادی سازی با تل آویو را به معنای تجاوز به حقوق ملت فلسطین می‌داند.
سید ابراهیم تاکید کرد: دولت و ملت مالزی با هر اقدامی که باعث تشویق اسرائیل به ارتکاب جنایت هایش علیه فلسطینی‌ها از جمله مصادره زمین‌ها، سرکوب مردم فلسطین و نقض قطعنامه‌های بین المللی درباره مسئله فلسطین شود، مخالفند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبر دو روز پیش ایسنا رو تازه امروز به نقل از الجزیره میزنید؟ ساعت خواب.
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی اهواز، ۵ اسفند ۱۴۰۴
روایت کوچه‌ای پر از عشق
شورا‌های توانمند، محور آبادانی و پیشرفت جامعه
نظام مراقبت؛ راهبرد پیشگیرانه تأمین آینده دانش‌آموزان
تصویب برپایی نمایشگاه‌های بهاره در تبریز
­اعلام آرای لیگ دسته یک فوتبال
پرونده کوروش کمپانی ۵۰۰ شاکی دارد
اجرای اقدامات فنی و پیشگیرانه در رودخانه‌ها و سواحل آذربایجان شرقی
مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهر خوزستان فردا غیرحضوری شد
هشدار دادستان کل کشور به مقابله با برهم زنندگان امنیت دانشگاه‌ها
دیگر محرمانه نیست!!!
دیپلماسی اولویت داده شود، دستیابی به توافق ممکن است
افت فشار یا قطعی آب فردا چهارشنبه ۶ اسفند در برخی مناطق قم
پرچم ایران نمی‌سوزد
افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب در قزوین هم‌زمان با خانه‌تکانی‌های نوروزی  
تخصیص اعتبار برای توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر لرستان
زمین لرزه‌ای به قدرت ۳.۳ ریشتر گلستان را لرزاند
پلیس راه راهور: ۱۵ استان زیر بارش برف و باران هستند
سقوط پایه‌ها و قطعی برق در شهر دوگنبدان
در دانشگاه چه گذشت؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)