• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۹۹۷۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
بین الملل » غرب آسیا
در شهر‌های کرانه باختری

برگزاری تظاهرات در محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

شهروندان شهرهای مختلف کرانه باختری در اعتراض به عادی سازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی تظاهرات برگزار کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، شرکت کنندگان در تظاهرات علیه توافق عادی سازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی در شهر‌ها و روستا‌های مختلف کرانه باختری، آن را به منزله تلاشی ناکام برای از بین بردن آرمان فلسطین دانستند و تاکید کردند مقاومت مردمی گزینه فلسطینیان برای مقابله با این تلاش‌ها است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نسرین سلمی خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: همایش ملی در منطقه «ترمسعیا» پیامی برای مطالبه وحدت فلسطینیان در موضع گیری در قبال عادی سازی روابط بین برخی کشور‌های عربی و اسرائیل، مخالفت با معامله قرن و طرح‌های الحاق ارسال کرد.
این همایش با حضور برخی نمایندگان رهبران جنبش‌های فتح و حماس و همچنین گروه‌های مختلف فلسطینی در چارچوب تصمیم‌های رهبری فلسطین درباره اتحاد برای مقابله با رژیم اشغالگر و طرح‌های آن برگزار شد.
جبریل الرجوب دبیر کمیته مرکزی جنبش فتح گفت: ما اکنون از مقاومت مردمی حمایت می‌کنیم و بازنگری در قوانین درگیری با رژیم اشغالگر دیر یا زود باید انجام شود. طی روز‌های آینده، نشستی برای تعیین راهبرد ملی برای مرحله آینده برگزار خواهیم کرد.
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: شرکت کنندگان تاکید کردند عادی سازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی به منزله ضربه وارد کردن به فلسطینیان است و آن را به منزله تلاشی ناکام برای از بین بردن آرمان فلسطینیان دانستند و تاکید کردند مقاومت مردمی گزینه فلسطینیان برای مقابله با این تلاش‌ها است.
حسن یوسف از رهبران جنبش حماس گفت: ما اکنون با یکدیگر متحد هستیم. همه چیز را فراموش می‌کنیم. به سبب حوادث خطرناک فراروی آرمان فلسطین، در قبال مسائل دیگر با تساهل و تسامح رفتار می‌کنیم و جز آن، گزینه دیگری نداریم.
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: شهر‌ها و روستا‌های مختلف فلسطین عرصه برگزاری تظاهرات در محکومیت عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر بود؛ زیرا به منزله کودتا علیه پیمان همه کشور‌های عربی محسوب می‌شود.
شیخ محمد حسین مفتی قدس گفت: این اقدام واقعا به منزله ضربه وارد کردن به ملت فلسطین و حقوق آن‌ها است. ما این توافق را به طور کامل محکوم می‌کنیم و آن را به منزله زیر پا گذاشتن اجماع کشور‌های عربی و حقوق ملت فلسطین می‌دانیم.
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: تظاهرکنندگان از گروه‌های فلسطینی خواستند برای مقابله با طرح‌های اسرائیلی و آمریکایی، تحت حمایت سازمان آزادی بخش فلسطین، متحد باشند.
نسریل سلمی در پایان گفت: فلسطینیان می‌دانند با توجه به سستی برخی از برادران و دوستان، وحدت آن‌ها راه مقابله با رژیم اشغالگر و طرح‌های آن است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)