• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱
قم » اقتصادی
در هفته دولت؛

بهره برداری از ۲۱۱پروژه در استان قم

به مناسبت هفته دولت، ۲۱۱پروژه در زمینه‌های مختلف در استان قم افتتاح می‌شود.

بهره برداری از ۲۱۱ پروژه در استان قمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ استاندار قم عصر امروز به همین مناسبت در نشستی خبری گفت: این پروژه‌ها با ۵۳۷میلیارد تومان هزینه و در زمینه‌های زیربنایی، فرهنگی، عمرانی، بهداشتی درمانی، ورزشی، زیست محیطی، خدماتی و اقتصادی در قم و شهر‌های تابعه افتتاح می‌شود که اشتغال ۱۴۷۴نفر را در پی دارد.

بهرام سرمست افزود: گازرسانی به ۲۰روستای دهستان قاهان و اتمام طرح چهار خطه کردن جاده قدیم سلفچگان، ساوه با بهره برداری از هشت کیلومتر نهایی آن، از مهمترین این پروژه‌ها است.

استاندار همچنین از گلنگ زنی ۱۴طرح در قم و شهر‌های تابعه در هفته دولت خبر داد و گفت: ساخت خوابگاه دانشگاه حضرت معصومه(س)، ساخت مخزن هزار مترمکعبی آب قمرود و ایجاد مزرعه ۲۰۰تنی پرورش قارچ از دیگر طرح‌های جدید استان در هفته دولت است.

سرمست همچنین از افتتاح قریب الوقوع بیمارستان ۲۳۰تخته امیرالمومنین با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور خبر داد.

استاندار اتمام پروژه‌های نیمه تمام را همچنان از اولویت‌های اصلی استان دانست و گفت: مترو از جمله این پروژه‌ها است که مصمم هستیم  مرحله نخست خط یک تا پایان کار دولت به اتمام برسد.

استاندار همچنین از تشکیل کلاس در مدارس قم به صورت غیرحضوری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه قم در وضعیت قرمز قرار دارد کلاس‌ها به صورت مجازی است و آموزش و پرورش باید زیرساخت‌های لازم را برای این منظور فراهم کند.

 استاندار همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفت اتباع خارجی برای سرمایه گذاری در قم تاکید کرد و گفت: در استان قم ۲۰۰هزار نفر از اتباع خارجی زندگی می‌کنند، اما از این ظرفیت برای سرمایه گذاری در استان تاکنون استفاده نشده است.

سرمست خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده و اعطای برخی مزایای قانونی به آنها از سوی وزارتخانه‌های مرتبط احتمال استفاده از این ظرفیت وجود دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم از آغاز ریل گذاری پروژه مترو در یک ماه گذشته خبر داد.

محسن بهشتی در خصوص مونوریل هم تاکید کرد: مهمترین مشکل این پروژه تامین اعتبار است که در مکاتباتی با رئیس جمهور راهکار‌هایی پیشنهاد شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در خصوص فرودگاه قم هم گفت: وزارت راه و شهرسازی خواستار دریافت مدارک و مستندات لازم برای صدور مجوز فرودگاه قم است که این مدارک ارسال شده، اما هنوز پاسخی داده نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هم از ارزیابی و نظارت شبانه روزی بر اصناف در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی سخن گفت و افزود: استاندار در این زمینه از تذکر تا پلمپ واحد‌های متخلف را پیگیری می‌کند.

مهرداد غضنفری همچنین از رتبه سوم قم در امنیت سرمایه گذاری کشور خبر داد و گفت: ۲۶فرصت سرمایه گذاری بی نام برای سرمایه گذاران صادر شده که شش مورد آن به مرحله اجرا رسیده است.

حیدری فرماندار قم هم در این نشست خبری از ممنوعیت فعالیت قلیان سرا‌ها سخن گفت و افزود: ما با قهوه خانه‌های سنتی مخالف نیستیم، اما از فعالیت قلیان سرا‌ها که خطر بزرگی برای سلامت مردم است جلوگیری خواهیم کرد و در این راستا ۴۰مورد را تعطیل کردیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)