• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » جامعه و شهری
جلسه شورای شهر

فضای جدید شهری با شورای پنجم

رئیس شورای شهر: شورای پنجم با شرایط تحریم و مشکلات موجود فضای جدیدی را برای شهر ایجاد کرد و تلاش کرد تا شهر فروشی متوقف شود.

شورای پنجم فضای جدیدی برای شهر ایجاد کردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در ابتدای جلسه یکشنبه-دوم شهریور- گفت: امسال با شرایط شیوع کرونا، شاهد نوع متفاوتی از عزاداری عاشقان اباعبدالله هستیم که عمق و سوز بیشتری نسبت به سال‌های گذشته دارد. عزای امام حسین علیه السلام، فرصتی برای ایجاد تحول درونی و همراه شدن با کاروان عشق و انسانیت است و تبدیل کردن درون خویش و اندرونی خانه‌های خویش به حسینیه، بهترین استفاده از این فرصت است.
هاشمی ادامه داد: در پایان سال سوم و آغاز سال چهارم دوره پنجم شورای شهر تهران قرار داریم، اگرچه این دوره به لحاظ مشارکت و اعتماد مردمی به مدیریت شهری بی سابقه بود، اما به لحاظ بروز مشکلات و موانع درونی و بیرونی نیز کمتر شاهد چنین شرایطی بودیم، شرایط سخت اقتصادی کشور و تورم رکودی توام با تحریم‌های بی سابقه در تاریخ همراه با رکود در صنعت ساختمان و منقبض شدن منابع مالی مدیریت شهری که توام با کسری بودجه و کمبود منابع دولت نیز شده بود، شرایط دشواری را برای پیشبرد مقاصد مدیریت شهری ایجاد کرد.
کاهش فروش تراکم و متوقف کردن شهر فروشی و صیانت از فضا‌های شهری و باغات نیز اقدامات سختگیرانه داوطلبانه مدیریت شهری فعلی برای تغییر در روند تهران و فراهم کردن بستر زندگی در آن بود.
هاشمی گفت: بیش از ۲۳۰ جلسه جهت رسیدگی به طرح‌ها و لوایح وصولی و ۶۳۰ تذکر اعضای شورا در برخی حوزه‌ها مانند شفافیت که لغو جلسات غیرعلنی شورا، پخش زنده صحن علنی و شفاف کردن آرا اعضا برای نخستین بار در کشور بخشی از پروژه شفافیت شورای پنجم بوده است، صیانت از باغات و فضای سبز با لغو مصوبه برج باغها، تکثر و تنوع دیدگاه‌ها در حوزه فرهنگ و فراهم سازی بستر برای مشارکت نهاد‌های مدنی در موضوع‌هایی مانند آسیب‌های اجتماعی صورت گرفت، بخشی از کارنامه شورای پنجم بود.
هاشمی افزود: شورای پنجم ۱۸۷ مصوبه عمومی، ۲۸۲ مصوبه باغات و ۳۵ مصوبه نامگذاری داشته و برای ۱۱۹ شخصیت حقوقی نمایندگان شورا را با رای صحن علنی معرفی کرده است.
او ادامه داد: صیانت از سرمایه شهر و توقف واگذاری به اشخاص حقیقی وحقوقی بدون مصوبه شورا، پیگیری تخلفات گذشته وتقویت نظارت بر عملکرد مدیریت شهری بخش دوم عملکرد شورای پنجم را تشکیل می‌دهد که کمیسیون‌های تخصصی ششگانه شورا می‌تواند به صورت تفصیلی گزارش عملکرد خود را جهت اطلاع افکار عمومی و کارشناسان ارائه دهند.
رئیس شورای شهر بیان کرد: فقط در اینجا به یک نمونه از واکنش شورا، به پاندمی کرونا اشاره می‌کنم که در اسفند ماه و بهار امسال که بسیاری از نهاد‌ها و ادارات تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، شورا به صورت منظم تشکیل جلسه داد وسه مصوبه را در جهت حل مشکلات مردم و همچنین تطبیق شرایط شهرداری با پیامد‌های ناشی را کرونا به تصویب رساند.
او گفت: طبیعی است بروز و ظهور عملکرد شورای پنجم، در تراز شهرداری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت شهری، تبلور می‌یابد و در این بخش بدلیل بی ثباتی وتغییرات شهردار در سه سال گذشته و همچنین فاصله عملکرد موجود با عملکرد مطلوب، نارضایتی‌ها و انتقاداتی وجود دارد که شورای پنجم شنونده و پذیرای نظر کارشناسی است.
هاشمی گفت: وظیفه خود می‌دانم که از عملکرد هیات رییسه شورا نیز قدردانی کنم که با همفکری و خرد جمعی و به عنوان مصداق " و شاورهم فی الامر" با حضور حدود هشت نفر از اعضا، بخش عمده تصمیمات مربوط به اداره شورا با همفکری و خرد جمعی گرفته شد و اگر در موردی هیات رییسه نتوانست به تصمیم مشخصی برسد، در هم اندیشی و با مشارکت اکثر اعضا شورا، این تصمیم گرفته شد و هیچ تصمیمی براساس نظر وسلیقه شخصی رییس شورا گرفته نشد، اگر انتقادی نسبت به ملایمت و جهت دار نبودن تصمیم‌های هیات رییسه وجود دارد ناشی از ترجیح خرد جمعی به نظر و فکر فردی که اقدامی قابل دفاع است.
در پایان لازم می‌دانم از عملکرد همه اعضای شورا، همکاران دبیرخانه، اصحاب رسانه، کارشناسان و مشاورانی که ما را در همه شرایط بخصوص شیوه فراگیر کرونا بدون وقفه در انجام وظایف یاری کردند، قدردانی کنم و آرزو دارم که در یکسال باقیمانده بتوانیم به وظایف سنگین خود در برابر آرا مردم عمل کرده و امانتدار خوبی برای اعتماد مردم باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)