• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
علمی و فرهنگی » حج و زیارت
از امروز با تشکیل کمیته ویژه

عزم اصناف و بازاریان برای بازسازی و توسعه عتبات

اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی از امروز با تشکیل کمیته ویژه، آستین همت برای برای بازسازی و توسعه عتبات را بالا زدند.

عزم اصناف و بازاریان برای بازسازی و توسعه عتباتبه گزارش خبرنگار حوزه حج و زیارت گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات مقرر کرد طی یک ماه آینده در استان‌ها و اتحادیه‌های صنفی، پاساژ‌ها و مجتمع‌های تجاری و به عبارتی در سه میلیون واحد صنفی کشور فعالیت خود را آغاز کند.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات در نخستین نشست این کمیته که با حضور آقای غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف تشکیل شد از بازاریان و اصناف دعوت کرد با توجه به محدودیت‌های کرونایی و شرایط خاص محرم و صفر امسال، بخشی از نذورات خود را به فیض توسعه عتبات اختصاص دهند.
آقای یوسف افضلی گفت: بیش از ۹۰ درصد مصالح و ملزومات طرح‌های بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر از صنایع داخلی خریداری شده و به این ترتیب برکت نذر خیران به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده می‌شود.
وی به شرایط خاص محرم و صفر امسال و محدودیت هیئات‌های مذهبی در برگزاری آئین‌های عزاداری گفت: از همه فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف دعوت می‌کنیم با توجه به محدودیت‌های بهداشتی که در زمینه طبخ و توزیع غذای تبرکی وجود دارد، بخشی از نذورات امسال خود را به فیض توسعه حرم‌های مطهر اختصاص دهند.
وی با بیان اینکه ایجاد امکانات رفاهی در حرم‌های مطهر و توسعه فضا‌های زیارتی در عتبات، یکی از مصادیق صدقه جاریه است افزود: پیش‌بینی می‌شود با رفع بلای کرونا، شمار زائران عتبات بویژه زائران ایرانی در سال‌های بعد افزایش چشمگیری داشته باشد که لازم است فضای زیارتی و خدماتی مناسب برای سال‌های آینده ایجاد شود.
وی گفت: هم اکنون مرحله نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) مزین بنام صحن حضرت زینب (س) با ۱۴۰ هزار مترمربع زیربنا در کربلا در دست اجراست که فرصت معنوی خوبی برای نشان دادن ارادت به آستان ائمه اطهار به ویژه سید و سالار شهیدان است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی اجرای این طرح که در محدوده خیمه‌گاه حسینی، تل زینبیه و محل اصلی نبرد روز عاشوراست گفت: عوامل اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات با پشتوانه کمک‌های داوطلبانه مردمی و با رعایت شدیدترین تدابیر بهداشتی و شیوه نامه‌های ضد کرونا، به نمایندگی از تمامی دوست‌داران اهل بیت در حال اجرای این طرح بزرگ هستند که با بهره‌برداری از آن حرم مطهر حسینی ۱۴ برابر توسعه می‌یابد.
وی ضمن دعوت از تمامی دوست‌داران اهل بیت بویژه فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف برای مشارکت در فیض توسعه عتبات گفت: هموطنان علاقه‌مند می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری ستاره ۷۲ مربع و ستاره ۲۳۳ مربع هدایا و نذورات خود را به هر میزان دلخواه اهداء کنند.
آقای حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور در این جلسه گفت: هدف اصلی تشکیل «کمیته صناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات»، انسجام بخشی به کمک‌های اصناف و بازیان در بازسازی و توسعه عتبات است؛ چون اصناف و بازاریان به صورت متفرقه کمک‌های خود را انجام می‌دهند؛ به عنوان مثال اصناف تاکنون ۵۰ میلیارد تومان کمک‌هایی را در قالب کمک‌های مؤمنانه داشته‌اند.
وی افزود: کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند که در همین رابطه طی یک ماه آینده نیز در استان‌ها و اتحادیه‌های صنفی، پاساژ‌ها و مجتع‌های تجاری و به عبارتی در ۳ میلیون واحد صنفی در کشور این کمیته فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)