• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
بین الملل » سیاسی
درپی تحریم پنج موسسه روسی

روسیه از تحریم‌های آمریکا انتقاد کرد

سفیر روسیه در آمریکا گفت: تصمیم آمریکا مبنی بر قرار دادن چند موسسه تحقیقاتی روسی در فهرست تحریم‌ها موجب تعجب می‌شود.

روسیه از تحریم‌های آمریکا انتقاد کردبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در آمریکا گفت: تصمیم آمریکا مبنی بر قرار دادن چند موسسه تحقیقاتی روسی در فهرست تحریم‌ها موجب تعجب می‌شود و افزود واشنگتن هیچ مدرکی دال بر اینکه طرف‌های تحریم شده در ساخت سلاح‌های شیمیایی شرکت دارند ارائه نکرده است.
آمریکا روز چهارشنبه، تحریم‌هایی را ضد پنج مؤسسه روسی وضع و آن‌ها را به تولید سلاح‌های شیمیایی و میکروبی متهم کرد.
فهرست این موسسه‌ها شامل موسسه مرکزی چهل و هشتم تحقیقات علمی وزارت دفاع روسیه است که نخستین واکسن مقابله با ویروس کرونا را به همراه موسسه تحقیقاتی گامالیه تهیه کرده است.
سفارت روسیه در آمریکا در صفحه خود در فیسبوک اعلام کرد آنتونوف چهارشنبه به خبرنگاران گفت:"ما به خبر اعلام شده از طرف مقامات آمریکا قطعاً توجه کردیم. این سخنان به نظر ما گیج کننده است به خصوص که هیچ مدرکی ارائه نشده است. اصطلاحات مبهم و آشنایی مانند "دلیل منطقی برای باور کردن وجود دارد" در سخنان مقامات آمریکایی شنیده می‌شود. "
سفیر روسیه در آمریکا افزود:"علاوه بر این، این واقعیت نادیده گرفته شد که روسیه تعهدات مربوط به کنوانسیون از بین بردن ذخایر سلاح‌های شیمیایی که سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ارائه داده بود و جامعه جهانی سال ۲۰۱۷ آن را تایید کرد به طور کامل رعایت می‌کند. ما می‌خواهیم در مورد این ادعا‌های بی اساس، از همکاران خود توضیحاتی دریافت کنیم. 
آنتونوف اینطور استدلال کرد که در حال حاضر، آمریکا "تنها دارنده ذخایر قابل ملاحظه‌ای از عوامل جنگی شیمیایی است و از بین بردن آن را به بهانه‌های مختلف به تأخیر می‌اندازد.
وی از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواست تا "از جستجوی مشکلات در جایی که این مشکلات وجود ندارند" خودداری کند.
نماینده روسیه گفت:"ما از طرف آمریکایی می‌خواهیم از جستجوی مشکلات در جایی که این مشکلات وجود ندارند خودداری و تمام تلاش خود را در اسرع وقت صرف غیر نظامی کردن سلاح‌های شیمیایی کند. "
آمریکا علاوه بر موسسه مرکزی چهل و هشتم تحقیقات علمی، موسسه مرکزی سی و هشتم تحقیقات وزارت دفاع روسیه و انستیتو تحقیقات دولتی شیمی آلی و فناوری را تحریم کرده است.
قرار گرفتن این موسسه‌ها در فهرست تحریم‌های وزارت بازرگانی آمریکا به این معنی است که مقامات آمریکایی برای صادرات، صادرات مجدد و انتقال کالا‌ها مطابق آیین نامه‌های موجود، در خصوص افراد و سازمان‌هایی که خطرات امنیت ملی برای و منافع سیاست خارجی واشنگتن تلقی می‌شوند محدودیت‌هایی را اعمال می‌کنند.
موسسه تحقیقات گامالیای مسکو و وزارت دفاع روسیه یازدهم اوت واکسن کرونا موسوم به اسپوتنیک ۵ را تهیه کردند.
دولت روسیه این واکسن را به عنوان اولین واکسن جهان برای مقابله با کرونا به طور رسمی ثبت کرد. مرکز تحقیقات گامالیه روز سه شنبه مجوز انجام آزمایشات بالینی پس از ثبت نام واکسن ویروس کرونارا دریافت کرد.
کشور‌های غربی و رسانه‌های مهم ادعا کردند این واکسن غیر ایمن و ناکارآمد است. این ادعا در حالی مطرح شده است که وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد: تمام بررسی‌های لازم بر روی اسپوتنیک پنج انجام و ثابت شده است این واکسن قادر به ایجاد ایمنی در برابر ویروس کروناست.
در پاسخ، میخائیل موراشکو وزیر بهداشت روسیه گفت: همه انتقادات خارجی ناشی از ترس از رقابت منصفانه است و این اتهامات را بی اساس خواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)