• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
بهمئی؛

تخصیص اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های تنگ ماغر

۶۲ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های تنگ ماغر در بهمئی تخصیص یافت.

تخصیص اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های تنگ ماغربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از اختصاص ۶۲ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیر ساخت‌ها در اردوگاه گردشگری تنگ ماغر شهرستان بهمئی خبر داد.
مجید صفایی در بازدید از منطقه گردشگر پذیر تنگ ماغر شهرستان بهمئی، افزود: خوشبختانه در بودجه امسال از محل جهش تولید اعتبارات خوبی به زیر ساخت‌های گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه اعتبار ۶۲ میلیارد ریالی برای اولین بار به توسعه گردشگری شهرستان بهمئی اختصاص یافته است، ادامه داد: از این مبلغ ۳۰ میلیارد ریال اعتبارات دولت از محل تملک دارایی است.
صفایی افزود: ۳۲ میلیارد ریال دیگر قرار است از طریق تسهیلات ارزان قیمت به سرمایه گذار پرداخت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: در چند روز آینده با تخصیص کامل این اعتبار، اردوگاه گردشگری تنگ ماغر برای سرمایه گذاری به فراخوان عمومی گذاشته می‌شود.


وی از واگذاری هفت اردوگاه گردشگری استان به بخش خصوصی خبر داد و گفت: این اردوگاه‌ها با چشم‌انداز توسعه گردشگری به‌صورت ۲۰ ساله به بهره‌بردار بخش خصوصی واگذار شد.
مجید صفایی با اشاره به اینکه این اقدام با هدف تحقق شعار جهش تولید انجام می‌شود، افزود: ایجاد اشتغال، رونق صنعت گردشگری و افزایش زیرساخت‌های گردشگری از مهم‌ترین برنامه‌های این اداره‌کل در سال ۹۹ است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بهمئی گفت: طرح اقامتگاه تفریحی ـ رفاهی تنگه ماغر بهمئی با امکانات رفاهی، بهداشتی و چشم انداز‌های طبیعی به بخش خصوصی واگذار شد.
مجتبی صلاحی نژاد افزود: سیاست‌های کلی سازمان میراث فرهنگی در سال‌های اخیر استفاده بهینه از اماکن گردشگری برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری است که واگذاری اقامتگاه ها، مراکز گردشگری و تفریحی زیر نظر این سازمان در صورت داشتن متقاضی به بخش خصوصی واگذار می‌شود.


وی گفت: با پیشنهاد میراث فرهنگی بهمئی و مطالعه و بررسی کارشناسان اداره کل، دو منطقه گردشگری برم الوان و تنگ ماغر برای احداث اردوگاه و اقامتگاه‌های تفریحی ـ رفاهی مورد توجه قرار گرفت.
صلاحی نژاد گفت: در حال حاضر اردوگاه تفریحی - رفاهی ماغر، واقع در تنگه توریستی ماغر، بیش از ۹۰درصد پیشرفت کاری دارد که اداره کل میراث فرهنگی قصد دارد این اردوگاه را هماننند اقامتگاه برم الوان به بخش خصوصی واگذار کرد.

وی گفت: در این اردوگاه تفریحی ـ رفاهی، پارکینک مخصوص خودرو، برج روشنایی مناسب، آلاچیق، کباب پز، منبع ذخیره آب، سکو‌های نشیمن خانواده، جایگاه‌های ویژه آبخوری و سرویس بهداشتی مناسب ساخته می‌شود.

صلاحی نژاد بیان کرد: اطراف اقامتگاه به صورت کامل حصارکشی و یک برج نور در محوطه آن احداث می‌شود تا گردشگران در کنار امکانات رفاهی و امنیت کافی، از چشم انداز‌های طبیعی تنگه زیبای ماغر استفاده کنند.

این تنگه توریستی در ۱۵کیلومتری شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی و در مسیر جاده آسفالته ارتباطی بهمئی به شهرستان لنده واقع شده که در ایام پایانی زمستان و اوایل تابستان سرسبز و خرم است.
تابستان‌های داغ که دمای هوای شهر‌های خوزستان و بهمئی به ۵۰درجه می‌رسد، مسافران می‌توانند در این تنگه زیبا بدون نیاز به هیچ وسیله خنک کننده‌ای تنها زیر درختان سایه گسترده بلوط، ساعت‌ها استراحت کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)