• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۱۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
سیاسی » دولت
در جلسه هیئت دولت

گزارش وزارت بهداشت از رعایت مطلوب دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم محرم

در جلسه هیأت دولت که روز چهارشنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رعایت تقریبی ۸۰ درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی در برگزاری مجالس عزای حسینی در کشور خبر داد.

گزارش وزارت بهداشت از رعایت مطلوب دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم محرمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری آقای روحانی در این جلسه از همکاری و همراهی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع تقلید، وعاظ و مداحان و مردم مؤمن و متدین در برگزاری مراسم سوگواری تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین بر لزوم تعامل قوا و عدم تداخل آن‌ها در حیطه‌های یکدیگر با هدف افزایش کارآیی و بهره وری تأکید کرد.
هیأت وزیران با اختصاص مبلغ چهارصد میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به منظور اجرای اقدامات پیشگیرانه برای تأمین آب شرب، کشاورزی و کنترل سیلاب منطقه از طریق سد مروک استان لرستان و لزوم تکمیل سد مخزنی مروک در این استان موافقت کرد.
همچنین وزارت نیرو موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام عملیات مذکور، گزارش عملکرد اعتبارات یادشده را هر سه ماه به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.
با تصویب دولت، دستگاه اجرایی طرح‌های «ساختمان سد کهیر» و «ساختمان سد کهیر شبکه آبیاری و زهکشی – وامی»، از شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان و نیز طرح «مطالعه انتقال آب شرب به استان‌های تهران، البرز و قزوین» از شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران، به شرکت سهامی توسعه منابع آب و نیروی ایران تغییر یافت.
هیأت وزیران به منظور تأمین نظر هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت، با اصلاح آیین نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور درخصوص پرداخت کمک معیشت ماهانه به جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد درآمد موافقت کرد.
به موجب اصلاحیه فوق، جانبازان و آزادگان غیرحالت اشتغال معسر فاقد درآمد که براساس قوانین نیرو‌های مسلح، حقوق وظیفه دریافت نمی‌کنند، تا زمانی که فاقد شغل و درآمد باشند، مشمول آیین نامه مذکور هستند.
در ادامه جلسه، وزارت آموزش و پرورش گزارشی از وضعیت و اقدامات صورت گرفته برای آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، به هیأت وزیران ارایه داد.
هیأت وزیران در راستای تسریع در آغاز عملیات اجرایی فرآیند تأمین مالی پروژه راه آهن شلمچه – بصره، با تغییر سرمایه گذار برای قرارداد مشارکت در اجرای پروژه راه آهن شلمچه – بصره موافقت کرد.
بر این اساس، شرکت ارزش آفرینان فدک به عنوان سرمایه گذار و تأمین کننده مالی صد درصدی اجرای پروژه مذکور تعیین شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)