• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۴۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
سیاسی » دولت

اصلاح اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

هیئت دولت به منظور تأمین نظر شورای نگهبان و رفع ایراد‌های وارده درخصوص اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، با اصلاح اساسنامه مذکور موافقت کرد.

موافقت با اصلاح اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»، در جلسه امروز هیئت دولت به ریاست آقای روحانی رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابراز نگرانی از افزایش همه گیری ویروس کرونا در برخی نقاط کشور، آن را ناشی از رعایت نکردن دستورالعمل‌ها در برخی اجتماعات و افزایش سفر‌ها دانست.
در این جلسه همچنین وزیر امور خارجه از انزوای آمریکا در استفاده از «مکانیزم ماشه» و مخالفت جهانی با زورگویی آمریکایی‌ها گزارش داد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکا طرف برجام نیست که بتواند از این مکانیزم استفاده کند، از ایستادگی جامعه جهانی در برابر خودکامگی آمریکا و حرمت نهادن میثاق‌های بین المللی و چندجانبه، ابراز خشنودی کرد.
 

** اصلاح مصوبه مربوط به افزایش سهم شناور آزاد شرکت‌های تابع دستگاه‌های اجرایی در بازار سرمایه

هیئت وزیران با هدف تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین، مصوبه مربوط به افزایش سهم شناور آزاد شرکت‌های تابع دستگاه‌های اجرایی در بازار سرمایه را اصلاح کرد.
به موجب این اصلاحیه، کاهش ماهانه ۵ درصد از تخصیص مصوب دستگاه‌هایی که متناسب با گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار اقدام به افزایش سهام شناور آزاد شرکت‌های مندرج در تصویب نامه دولت نمی‌کنند، با رعایت ماده (۳۰) قانون برنامه و بودجه کشور خواهد بود.
همچنین براساس اصلاحیه مذکور، در صورتی که تا پایان مهر ماه سال جاری دستگاه‌های مشمول این تصویب نامه نسبت به اجرای بند یاد شده اقدام نکنند، سازمان خصوصی سازی مکلف است طبق شرایط بازار نسبت به فروش سهام با رعایت احکام مربوط از قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و تا نصاب‌های تعیین شده در بند مذکور اقدام کند و گزارش آن را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه نماید.

** اصلاح آیین نامه اجرایی پوشش بیمه سلامت برای افراد خارجی مقیم در کشور

دولت به منظور تأمین نظر مجلس شورای اسلامی و رفع ایراد وارده درخصوص آیین نامه اجرایی جزء (۵) بند (ب) ماده (۷۰) قانون برنامه ششم توسعه موضوع پوشش بیمه سلامت برای افراد خارجی مقیم در کشور، با اصلاح آن موافقت کرد.
به موجب اصلاحیه مذکور، کلیه افراد خارجی مقیم کشور از جمله پناهندگان گروهی دارای مدارک قانونی مورد تأیید وزارت و افراد خارجی دارای گذرنامه، مشمول افراد خارجی مقیم کشور در این آیین نامه می‌شوند.
همچنین نرخ حق بیمه افراد مشمول این آیین نامه همه ساله در اجرای ماده (۷۰) قانون برنامه ششم توسعه به تفکیک مشمولینی که کمتر از یک سال و بیشتر مجوز اقامت دارند و در چارچوب تعادل منابع و مصارف براساس علم محاسبات بیمه ای، با پیشنهاد سازمان بیمه سلامت ایران و با همکاری وزارت کشور و با رعایت ساز و کار مندرج در ماده (۹) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور – مصوب ۱۳۹۵ - به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.

** موافقت دولت با اصلاح اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

دولت به منظور تأمین نظر شورای نگهبان و رفع ایراد‌های وارده درخصوص اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، با اصلاح اساسنامه مذکور موافقت کرد.
به موجب اصلاحیه فوق، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل، مدیران و کارمندان شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ضمن دارا بودن شرایط مندرج در اساسنامه، باید مؤمن و معتقد به مبانی دین باشند.
همچنین مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در قالب «ساخت، بهره برداری، واگذاری»، «ساخت، مالکیت، بهره برداری، واگذاری» و «ساخت، اجاره و واگذاری» با رعایت ملاحظات امنیتی به تشخیص مراجع قانونی ذی ربط صورت می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)