خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی 	    	 			
 		 		 			 			 				 				مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور : علاوه بر خودکفایی در فراوری مواد غذایی در کشور، محصولات به کشورهای همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر میشود.
 				 			  		 	  	 		به گزارش 
خبرگزاری صداوسیما استان سمنان، محمد حسین عزیزی مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور از خودکفایی کشور  در شاهرود گفت:  علاوه بر خودکفایی در فراوری مواد غذایی در داخل، محصولات به کشورهای همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر میشود.
 
 عزیزی گفت: گندم، برنج و چای  به کشور وارد می شوند.
وی افزود: امسال مشکلات خیلی از کارخانههای مواد غذایی غیرفعال و نیمه فعال رفع شده و دوباره فعال شده اند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور  با اشاره به قابلیتهای شهرستان شاهرود به عنوان قطب کشاورزی و باغداری گفت: این شهرستان دارای ۵۹ کارخانه و کارگاه صنایع غذایی شناسه دار در زمینه لبنیات، نان و خشک کردن برگه و فرآوری پسته و زعفران است.