• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۰۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
بین الملل » آمریکا
ادامه جنایت‌های پلیس آمریکا ضد سیاه‌پوستان؛

قتل یک مرد سیاه‌پوست ديگر به دست پليس آمريکا

پلیس آمریکا در خشونتی دیگر علیه شهروندان سیاه‌پوست این کشور، مردی را در خیابانی در شهر روچستر در غرب نیویورک به قتل رساند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه نیویورک تایمز؛ بر اساس تصاویر ویدئویی جدیدی که منتشر شده است یک مرد سیاه پوست در شهر روچستر در غرب ایالت نیویورک در زمان اقدام نیرو‌های پلیس برای بازداشت وی بر اثر خفگی جان خود را از دست داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بر اساس اين گزارش، مرگ وی بعد از آن صورت گرفت که افسران پلیس در زمان بازداشت وی، کیسه‌ای را روی صورت وی قرار دادند و صورت او را برای دو دقیقه روی زمین فشار دادند.
بر اساس ویدئویی که خانواده قربانی و نیز فعالان محلی منتشر کرده اند این مرد ۴۱ ساله به نام دانیل پرود در تاریخ ۳۰ ماه مارس یعنی هفت روز بعد از اقدام نیرو‌های پلیس در بازداشت وی در بیمارستان جان باخت. وی زمانی در بیمارستان مرد که پزشکان دستگاه اکسیژن وی را قطع کردند.
مرگ این فرد سیاه پوست دو ماه قبل از جریان کشته شدن جورج فلوید در شهر مینیاپولیس به دست نیرو‌های پلیس روی داد.
مرگ فلوید باعث تظاهرات در سراسر آمریکا شد. مرگ دانیل پرود روز چهارشنبه و زمانی در کانون توجهات قرار گرفت که خانواده وی با برگزاری نشستی خبری، تصاویر ویدئویی ناراحت کننده مربوط به صحنه بازداشت را منتشر کردند. این تصاویر توسط دوربین‌های نصب شده روی لباس نیرو‌های امنیتی گرفته شده بود.
لتیسیا جیمز دادستان ایالت نیویورک و نیز رئیس پلیس روچستر اعلام کردند در حال تحقیق درباره مرگ این فرد هستند. افسران دخیل در بازداشت این فرد هنوز هم به فعالیت خود در پلیس ادامه می‌دهند.
جو پرود برادر آقای پرود در تاریخ ۲۳ ماه مارس و در پی خارج شدن برادرش از خانه یشان به شکلی غیرعادی، با پلیس تماس گرفت. دانیل پرود از شیکاگو برای دیدن برادر خود به روچستر آمده بود. سوابق پلیس نشان می‌دهد یک روز قبل از این اتفاق، دانیل پرود به بیمارستان منتقل شده و در آنجا مشکلاتی در زمینه بهداشت روانی تجربه کرده بود.
وی بعد از خروج از خانه برادر خود در حال دویدن در خیابان بود که پلیس روچستر اقدام به بازداشت وی می‌کند. بر اساس سوابق پلیس، یک راننده کامیون نیز در تماس با پلیس گفت مردی که لباس بر تن ندارد در حال تلاش برای وارد شدن به داخل یک خودرو است و ادعا می‌کند که کرونا گرفته است.
در این تصاویر ویدئویی که در ابتدا روزنامه کرونیکل روچستر آن را منتشر کرد آقای پرود که لباس ندارد دست هایش پشت سرش قرار گرفته است. وی در حالی که دستبند به دست دارد در پیاده رو ایستاده است و در حال فریاد زدن است. افسران پلیس ظاهرا برای اینکه مانع از تف کردن وی به سمت خود شوند نقابی روی صورت وی قرار می‌دهند. نیویورک در آن موقع روز‌های اولیه شیوع ویروس کرونا را پشت سر می‌گذاشت.
بعد از آنکه نقاب روی صورت وی قرار داده می‌شود بر شدت اضطراب وی افزوده می‌شود به گونه‌ای که فریاد می‌زند «آن تفنگ را به من بدهید. آن تفنگ را به من بدهید.» در این لحظه سه افسر پلیس وی را به زمین هل می‌دهند.
این ویدئو نشان می‌دهد که یکی از افسران، دو دست خود را روی سر این فرد قرار می‌دهد و او را به سمت زمین هل می‌دهد. افسر دیگر نیز زانوی خود را بر پشت قربانی قرار داده است و همه این‌ها در شرایطی است که نقاب روی صورت قربانی قرار دارد. یکی از افسران بار‌ها به آقای پرود می‌گوید که آرام بگیرد و تف نکند.
بعد از دو دقیقه که قربانی آرام گرفته است یکی از افسران متوجه می‌شود که از دهان فرد بازداشت شده مایعاتی خارج شده است. ۵ دقیقه بعد از اینکه نقاب روی صورت این فرد قرار گرفته شده است یک پیراپزشک وارد صحنه می‌شود و با دادن تنفس مصنوعی به وی، او را در آمبولانس قرار می‌دهد.
در گزارش پزشکی قانونی، علت مرگ وی «خفگی ناشی از محدودیت فیزیکی» عنوان شده است.
در جریان نشست خبری روز چهارشنبه، اعضای خانواده قربانی گفتند افسران دخیل در این پرونده باید اخراج شده و متهم به قتل شوند. برادر قربانی نیز مرگ او را قتل در نهایت خونسری خواند.
روز چهارشنبه بیش از یکصد نفر برای چندین ساعت در مرکز روچستر و در نزدیکی مرکز پلیس تظاهرات کردند و به سمت خیابان محل بازداشت قربانی حرکت نمودند. این تظاهرات به خشونت نیز کشیده شد و افسران پلیس به سمت تظاهرکنندگان گاز اشک آور شليک کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چقدر پلیس نژآد پرست آمریکا، بدبخته!
مردم ایران اصلا نمیدونن پلیس در جاهای دیگه یعنی چی!؟
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)