• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۸۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
بین الملل » غرب آسیا
در واکنش به مواضع اتحاديه عرب

انتقاد حماس و جهاد اسلامی از اتحادیه عرب

سخنگوی جنبش اسلامی فلسطین (حماس) از تصویب نشدن پیش نویس قطعنامه محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در نشست اتحادیه عرب انتقاد کرد.

انتقاد حماس از اتحادیه عرببه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از  شبکه تلویزیونی المیادین، حازم قاسم سخنگوی جنبش اسلامی فلسطین (حماس) ضمن ابراز تأسف از تصویب نشدن پیش نویس قطعنامه محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در نشست (مجازی) اتحادیه عرب گفت: مواضع اتحادیه عرب باید بیانگر و بازتاب دهنده مخالفت امت عرب با عادی سازی روابط باشد.

وي افزود: صادر نشدن بیانیه در محکومیت عادی سازی روابط از سوی اتحادیه عرب، رژیم اشغالگر و آمریکا را برای ادامه سیاست نابودی مسئله فلسطین جسور می‌کند.

انتقاد حماس و جهاد اسلامی از اتحادیه عربعبداللطیف القانوع سخنگوی ديگر جنبش حماس نيز گفت: عادی سازی روابط با اسرائیل‏، مشوقی برای آن رژیم برای ارتکاب جنایت ها و تجاوزات بیشتر علیه فلسطینی ها به ویژه در شهر قدس و مسجد الاقصی است. تجاوزات رژیم صهیونیستی در شهر قدس پس از توافقنامه عادی سازی روابط امارات با دشمن صهیونیست شدت یافته است.

وی خاطرنشان کرد عادی سازی روابط با رژيم صهيونيستي، اين رژيم را تشویق به ارتکاب جنایت ها‏، اعمال فشارها، تجاوزات بیشتر و اجرای نقشه هایش علیه فلسطینی ها کرده است.

سخنگوی جنبش حماس گفت: یورش دهها صهیونیست به داخل مسجد الاقصی ‏و نصب حسگرهای الکترونیکی بر دیوارهای آن به منزله تداوم تجاوز علیه ملت ما و مقدسات آنان است. تخریب خانه ها در شهر قدس و ادامه تجاوزات در این شهر در چارچوب تلاش برای گسترش دامنه تسلط بر مسجد الاقصی، تغییر نشانه های شهر قدس و بافت جمعیتی آن، یهودی سازی آن و پیاده سازی توطئه های نژاد پرستانه رژیم اشغالگر صورت می گیرد.

واکنش جنبش جهاد اسلامی فلسطین

انتقاد حماس و جهاد اسلامی از اتحادیه عربهمچنين؛ داوود شهاب مسئول اطلاع رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: اتحادیه عرب به پیشگام اصلی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. این اتحادیه به رژیم اشغالگر وجهه قانونی می‌بخشد آنگونه که در گذشته نیز از طریق حمایت از دخالت‌های آمریکا به تجزیه برخی کشور‌های عربی وجهه قانونی بخشید.
شهاب افزود: اتحادیه عرب در حال دست کشیدن تدریجی از ایفای نقش اصلی خود به نفع افزایش سلطه آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

در خبري ديگر؛ حسام زکی معاون دبیرکل اتحادیه عرب گفت فلسطین با صدور بیانیه ناقص این اتحادیه در محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد.

جزئیات نشست روز چهارشنبه اتحادیه عرب
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از منابع دیپلماتیک، تشکیلات خودگردان فلسطین روز چهارشنبه پیش نویس قطعنامه‌ای را در محکومیت توافق اسرائیل و امارات برای عادی سازی روابط به اتحادیه عرب ارائه داد,، اما اتحادیه عرب این پیش نویس را رد کرد. طرف‌های مخالف با پیش نویس پیشنهادی فلسطین، کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، مصر، اردن، مغرب و سودان بودند.
به گفته این منابع، در مقابل، امارات پیش نویش جایگزینی را پیشنهاد داد و با موافقت همین طرف‌ها مواجه شد. سومالی و يمن با پیش نویش پیشنهادی امارات مخالفت کردند. لبنان، عراق، الجزایر و تونس نیز به پیش نویس امارات رأی ممتنع دادند.
این منابع افزودند: صائب عریقات دبیرکل کمیته اجرایی ساف نیز دو روز پیش هشدار داده بود اگر پیش نویس پیشنهادی امارات تصویب شود، این سازمان از اتحادیه عرب خارج خواهد شد. عریقات این تهدید را در تماس تلفنی با وزرای خارجه مصر و اردن و عربستان مطرح کرده بود. از این رو پیش نویس امارات از دستور کار خارج شد و مصر، اردن و عربستان تعهد دادند بیانیه‌ای را با استناد به پیش نویس پیشنهادی فلسطین صادر کنند. اما این بیانیه در پایان نشست امروز اتحادیه عرب صادر نشد، چرا که فلسطین، آن را ناقص قلمداد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)