• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۸۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان لنده؛

راه اندازی مجتمع گلخانه‌ای ۱۳هکتاری در لنده

مجتمع گلخانه‌ای با اشتغالزایی ۱۳۰نفر و مساحت ۱۳هکتار در لنده راه اندازی می‌شود.

راه اندازی مجتمع گلخانه‌ای ۱۳ هکتاری در لندهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهکیلویه و بویراحمد، نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان لنده با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، برخی مدیران کل استان، معاونین و مسئولان شهرستان لنده برگزار شد.
 
فرماندار شهرستان لنده با اشاره به اهمیت و ضرورت تولید گفت: تولید به عنوان یکی از نیاز‌های حیاتی کشور است که باید مسئولان مسایل مربوط به تولید را در راس قرار دهند.

سیدخدادوست موسوی افزود: شهرک گلخانه‌ای روستای مال شیخ دارای موانع و چالش‌های زیادی است که در صورت رفع این مشکلات و موانع اشتغالزایی و جهش تولید در حوزه کشاورزی خواهد شد.

وی افزود:نقش کشاورزی در توسعه پایدار شهرستان بسیار مهم است و امیدواریم ادارات کل منابع طبیعی و جهادکشاورزی زمینه توسعه این مجتمع گلخانه‌ای را هرچه سریعتر فراهم کنند.

موسوی در ادامه با اشاره به بحث مشکلات معابر روستایی گفت: در بیشتر روستا‌ها مشکلات زیادی در حوزه‌ی معابر داریم که حتی در برخی از این روستا‌ها تردد برای شهروندان واقعا مشکل است و انتظارمی رود بنیاد مسکن به اصلاح و توسعه طرح هادی و بهینه سازی معابر روستایی نهایت همکاری لازم را داشته باشد.

موسوی به مشکلات نان در این شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های اساسی در این شهرستان بحث بی کیفیتی نان است که یکی از مهمترین مطالبات شهروندان است که امیدواریم با حمایت مسئولان از متصدی مجتمع نان شاهد رفع مشکل نان در شهرستان باشیم.

همچنین معاون اقتصادی استاندار با اشاره به حضور خود در هفته دولت در شهرستان لنده گفت: برای پیگیری مطالبات به حق مردم در هفته دولت و با دعوت از مدیران کل برای تشکیل جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان لنده تشکیل شد.

صمیمی دوست افزود: علی رغم همه تلاش‌ها و تخصیص اعتبارات برای این شهرستان، متأسفانه به دلیل عمق محرومیت‌ها هنوز با مشکلاتی مواجه است که نیازمند حمایت ویژه است.

وی گفت:توجه به بخش کشاورزی و فراهم کردن زمینه‌های افزایش تولید در این حوزه یکی از نیاز‌های اساسی است که جهاد کشاورزی باید بستر‌های لازم را در این زمینه فراهم کند.

وی گفت: ایجاد شهرک ۱۳هکتاری، گلخانه در روستای مالشیخ با اشغالزایی ۱۳۰نفر به طور مستقیم و ۳۰۰نفر به طور غیرمستقیم یک فرصت مناسب است که علاوه بر اشتغالزایی جوانان این روستا و سایر روستا‌ها باعث افزایش رونق تولید نیز خواهد شد.

وی در ادامه به مشکلات حوزه نان اشاره کرد و گفت: در بحث ارتقای کیفیت نان نیز یکی از مهمترین مباحثی است که باید مورد توجه مسئولان صمت و شرکت غله استان قرار گیرد.

صمیمی دوست گفت: در بحث واگذاری زمین‌های مسکونی متضرر از سیلاب سال۱۳۶۵ نیز باید تدبیری اندیشیده شود تا افراد جامانده از معافیت‌های ۷۰درصدی پراخت هزینه زمین معاف شوند که بنیاد مسکن و فرمانداری در قالب جلسه‌ای این موضوع را بررسی و نتیجه این جلسه به همراه مستندات به تهران جهت تعیین تکلیف نهایی ارسال کنند.

وی در ادامه به مشکلات اینترنتی شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های مهم در حوزه نقشه برداری و استفاده بنیاد مسکن از نرم افزار شمیم که به مرکز کشور متصل است بحث همین ضعف در زیرساخت‌های اینترنتی است که علاوه بر آن در حوزه نرم افزار شاد مدارس نیز مشکلاتی داریم که امیدواریم رفع شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)