• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۰۲۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال

قرارداد بستن در هتل های ۵ ستاره

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: برخی مدیران عامل فکر می‌کنند که قرارداد بستن در هتل‌های پنج ستاره، کیفیت کار بازیکنان را در آینده بالا می‌برد.

قرارداد بستن در هتل های  ۵ ستارهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای سعید آذری در گفتگو با برنامه چهار چهار دو رادیو جوان درباره عقد قرارداد بازیکنان این تیم افزود: عقیده شخصی من این است که برای عقد قرارداد، بازیکنان باید در دفتر باشگاه و برای عقد قرارداد‌های بین المللی به ویژه مربیان، باید در محل فدراسیون‌ها حاضر شوند، چون برخی نیز فکر می‌کنند که قرارداد بستن در هتل‌های پنج ستاره کیفیت کار بازیکنان را در آینده بالا می‌برد.

وی با اشاره به تمدید قرارداد این باشگاه با آقای جواد نکونام بیان کرد: با وجود اینکه نکونام پیشنهادات خوبی داشت، به قول و قرار‌های اخلاقی‌اش با ما پایبند ماند و هفته پیش قراردادش را امضا کرد همچنین باشگاه فولاد خوزستان پاتوسی را برای دوره دوساله خریداری کرد و رسما بازیکن تیم ما شده است.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان با تاکید بر اینکه باشگاه فولاد برای انعقاد قراردادهایش حد و حدودی را مشخص کرده است گفت: باتوجه به بودجه‌ای که در اختیار داشتیم حد و حدودی را مشخص کرده ایم و کاملا منطقی پیش رفتیم و به هیچ عنوان حاضر نشدیم تا اسیر هیجانات بازار شویم. ما باید قراردادی ببندیم که منجر به تسویه حساب شود مهم این است که این قرارداد به نقدینگی صددرصد شود.

وی با اشاره به بهم ریختگی باشگاه‌ها در نیم فصل‌ها عنوان کرد: من به شما قول می‌دهم که ۸۰ درصد قرارداد‌هایی که امسال باشگاه‌ها در حال انعقاد آن هستند منجر به تسویه حساب نخواهد شد. این موضوع به علت شناخت نداشتن مدیران باشگاه از بازار و شناخت نداشتن از توانمندی قهرمانان است و متاسفانه خیلی از مدیران ما با این مفاهیم آشنا نیستند.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان ادامه داد: امسال ترفند‌های وحشتناکی برای قرارداد قهرمانان اتفاق افتاد که از جمله آن بهم ریختگی در اینستاگرام و تجمع هواداران است. همه این موارد هماهنگ شده است تا مدیران تحت تاثیر قرار گیرند همچنین رقابت شدیدی بین خانواده و همسر بازیکنان ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه بالاترین پیشنهادی که داده اند ۲ میلیارد و ۸۰۰ تومان بوده است گفت: تاکنون پایمان را فراتر از این رقم نگذاشته ایم، اما ممکن است برای تقویت تیم و باتوجه به مقایسه با باشگاه‌های دیگر دو سه تا قراردادمان از این رقم بالاتر رود.

مدیر عامل باشگاه فولاد خوزستان ادامه داد: سال آینده سالی است که مقابل فدراسیون فوتبال صف‌های طولانی از قهرمانانی خواهد بود که به دنبال مطالباتشان هستند، اما به هر حال جذابیت باشگاه‌های بزرگ بازیکنان را وسوسه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آقای نکونام ارزش قهرمانان را می‌داند گفت: از وی تشکر می‌کنم که کنترل هزینه‌ها را انجام می‌دهد و می‌داند که قهرمانان چه حقوقی دارند.

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در پایان با اشاره به اینکه مقصر این اتفاقات مدیران هستند افزود: تک نفری نمی‌توان در مسیر خلاف اب شنا کرد. حملات حداکثری بعضا مدیران را در مسیری می‌اندازند که چاره‌ای ندارند تا بازیکنان با قیمت بالا و بی کیفیت خریداری کنند. ما خوشحالیم که ما تیم مذاکره کننده داشته ایم و مطلوب عمل کرده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)