• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۹۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شناسایی سارق ۷ میلیاردی

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران از دستگیری یکی از اعضای باند ۴ نفره سرقت ۷ میلیارد ریالیِ منزل خبر داد.

شناسایی سارق ۷ میلیاردیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ کارآگاه بهزاد اختیاری گفت: پرونده‌ای با موضوع سرقت منزل در کلانتری ۱۴۲ کن تشکیل و با دستور مقام قضایی پرونده برای رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی بیان کرد: شاکی اظهار داشت، ساعت ۶ صبح برای مسافرت از منزل خارج شدم که اواخر شب یکی از همسایگان با من تماس گرفت و اعلام کرد سارقان به منزلم دستبرد زده اند که سریعا به خانه برگشتم و مشاهده کردم درب ورودی آپارتمان واقع در طبقه ۵ تخریب شده است و سارقان وارد منزل شده و ضمن بهم ریختن وسایل منزل، اشیاء قیمتی، اسلحه شکاری به همراه مقادیری فشنگ و مبلغی وجه نقد در مجموع به ارزش ۷ میلیارد ریال را سرقت کرده اند.
این مقام انتظامی گفت: با ثبت اظهارات مال باخته کارآگاهان برای بررسی موضوع و شناسایی شیوه و شگرد سارقان به محل وقوع جرم رفته و در تحقیقات میدانی موفق شدند یکی از سارقان به نام احمد که از مجرمان حرفه‌ای بوده را شناسایی کنند.
وی گفت: با شناسایی اولین متهم کارآگاهان در گام بعدی موفق شدند محل اختفای احمد واقع در تهرانسر را شناسایی و با اخذ دستور از دادیار دادسرای ناحیه ۵ تهران وی را در بیست و چهارم خرداد ماه در یک عملیات منسجم دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش مقادیری از اموال شاکی را کشف کنند.
سرهنگ اختیاری توضیح داد: احمد پس از دستگیری ضمن قبول بزه انتسابی به کارآگاهان گفت؛ با همدستی ۳ تن از دوستانم به نام‌های حسین، حمید و رضا این سرقت را انجام داده ام که بعد از سرقت و تقسیم اموال آن سه نفر به شهرستان‌های غربی کشور متواری شدند و از محل مخفیگاه آن‌ها اطلاعی ندارم.
رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی در پایان گفت: با اعتراف صریح احمد به جرم سرقت، پرونده به دادسرای مربوطه ارسال و با صدور قرار مجرمیت روانه زندان شد و تلاش کارآگاهان برای کشف زوایای پنهان پرونده و دستگیری سایر متهمان همچنان ادامه دارد.
ایشان در ادامه از شهروندان خواست: منازل خود را به سیستم‌های هشداری و همچنین دوربین‌های مداربسته با کیفیت مناسب تجهیز کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دستگیری سارقین هیچ فایده ای نداره چون سرقت مثل ویروس کرونا میمونه که هیچ واکسنی نداره و فقط با اطلاع رسانی درست که مردم میتونن به چه ماسکی اعتماد کنند قابل پیشگیری است، دقیقا مثل اکثر سرقتهایی که به وقوع میپیونده که به دلیل باور اشتباه مردم هستش که فکر میکنند حفاظ و دربهایی که تحت عنوان ضد سرقت معرفی میشوند واقعا میتونن جلوی ورود سارقین را بگیرند، در حالیکه با اطلاع رسانی این مهم که حفاظ یا درب ضد سرقت وجود خارجی نداره چون سارقین فقط قفلها را باز یا تخریب میکنند و تنها راه غیر ممکن کردن ورود سارقین اینه که قفل ضد دیلم روی درب و حفاظ ضد دیلم مقابل پاسیو، بالکن و پنجره ها نصب باشه که اگر دزدان تا پشت در و پنجره ها هم رسیدن، به هیچچچچچچچ روشی نتونن وارد بشن، یقینا شاهد کاهش سرقتها خواهیم بود.
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)