• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۳۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
سیاسی » مجلس

درگیر جنگ نابرابر تجاوزگرانه علیه مردم ایران هستیم

وزیر نفت گفت: ما درگیر یک جنگ نابرابر تجاوزگرانه علیه مردم ایران هستیم و وزارت نفت در خط مقدم است، ما به دنبال راه‌های جدیدی هستیم تا صادرات مویرگی انجام گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اقای بیژن نامدار زنگنه در نشست علنی امروز، در تشریح گزارش خود از عملکرد این وزارتخانه تصریح کرد: امروز جنگ تمام عیار اقتصادی از طرف آمریکا، صهیونیست‌ها با همکاری منافقین و دیگر متحدانشان بر ملت ایران تحمیل شده است لذا ضرورت دارد مانند دفاع مقدس همه ارکان نظام از جمله دولت و مجلس و دیگر قوا با هم اندیشی به صورت یکپارچه عمل کنند.
وزیر نفت با اشاره به اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به ۵ محور اساسی در گزارش خود اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت تولید از میادین مشترک نفت و گاز، دوری از خام فروشی با صنعت پتروشیمی و پالایش و تکمیل زنجیره ارزش، توسعه گازرسانی، افزایش صادرات گاز و فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی، حمایت از ساخت داخل و شرکت‌های دانش بنیان، جمع آوری گاز‌های مشعل و مقابله با تحریم‌های نفتی و ریل گذاری برای آینده از جمله محور‌های گزارش امروز بنده است.
اقای زنگنه ادامه داد: از نظر افزایش ظرفیت در میدان‌های مشترک باید به این نکته اشاره کنیم که ما میدان‌های مشترکمان را اولویت بندی کرده و به همه آن‌ها پرداختیم، اما مهم‌ترین میدان نفتی برای ما، دو بخش میدان‌های غرب کارون، خوزستان و میدان پارس جنوبی است. تولید میدان‌های غرب کارون در این مدت ۷ سال از ۷۰ هزار بشکه در سال ۹۲ به ۴۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است و از همسایگانمان در این زمینه عقب نیستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با اشاره به قرارداد‌های نفتی برای میدان‌های مشترک دیگری که در طول این مدت بسته شده است، گفت: تعدادی از میدان‌ها در فاز یازده پارس جنوبی، آبان و پایدار غرب در ایلام، چشمه خوش، سپهر و جبیر است. از طرفی طرح‌های دیگری برای توسعه و نگهداشت توان تولید از سال ۹۷ تاکنون ۲۳ قرارداد امضا شده که شروع عملیات آن‌ها با سفر دکتر قالیباف به استان خوزستان آغاز شده و قرار است تولیدمان را حفظ و افزایش دهند.
وزیر نفت ادامه داد: بخشی از تولید گاز ما مربوط به پارس جنوبی است، این محل حدود ۱۵۰ میلیارد دلار توسط جمهوری اسلامی مورد سرمایه گذاری قرار گرفته است. صنعت گاز و پتروشیمی هر دو به معنای واقعی محصول جمهوری اسلامی هستند. در حوزه نفت قبل از انقلاب کار‌های بسیار زیادی انجام شده بود، اما در زمینه گاز و پتروشیمی اقدامات بسیار ناچیزی صورت گرفته بود بنابراین این دو صنعت هرچه امروز دارند از جمهوری اسلامی است.
وی افزود: تولید پارس جنوبی در سال ۸۴ روزانه حدود ۱۴۰ میلیون مترمکعب بود که این رقم در سال ۹۲ به ۲۸۰ میلیون مترمکعب و در حال حاضر به ۷۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است.
اقای زنگنه با بیان اینکه در طول ۷ سال گذشته حدود ۴۲۰ میلیون مترمکعب معادل ۲.۶ میلیون بشکه نفت روزانه به ظرفیت تولید پارس جنوبی افزوده شده، ادامه داد: اگر می‌خواستیم این میزان از سوخت را تامین کنیم، باید ۱۰ پالایشگاه با ظرفیت ۲۶۰ هزار بشکه‌ای احداث می‌کردیم که موجب آلودگی در کشور می‌شد.
وزیر نفت با بیان اینکه تولید ما در پارس جنوبی علی رغم حجم مخزن کمتر از کشور همسایه، بیشتر است، اضافه کرد: از کمیسیون‌های تخصصی مجلس و ریاست مجلس شورای اسلامی دعوت می‌کنم از پارس جنوبی دیدن کنند.
وی با بیان اینکه خط لوله گوره جاسک یکی از راهکار‌ها برای نجات از تحریم هاست، گفت: این خط لوله برای تنوع مبادی صادرات تا پایان سال به اتمام می‌رسد تا از طریق آن حدود یک میلیون بشکه نفت خام از گوره جاسک منتقل و سپس صادر می‌شود.
اقای زنگنه دوری از خام فروشی با توسعه صنعت پتروشیمی را از جمله برنامه‌های وزارت نفت توصیف کرد و ادامه داد: در بحث پتروشیمی توانستیم تولید را از ۱۲ میلیون تن در سال ۷۵ به ۵۶ میلیون تن در سال ۹۲ و ۶۶ میلیون تن در سال ۹۸ ارتقا دهیم و براساس برنامه ریزی‌ها مقرر است این عدد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۰۰ میلیون تن برسد.
وی تصریح کرد: تولیدات پتروشیمی در سال ۷۵ حدود ۲ میلیارد دلار بود که در سال ۹۲ به ۱۱ میلیارد دلار و در سال ۹۸ به حدود ۱۵ میلیارد دلار رسیده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


زنگنه با بیان اینکه در سال جاری ۱۷ طرح به بهره برداری می‌رسد، افزود: تولید بنزین در سال ۹۱ در حدود ۵۲ میلیون لیتر بود که این ظرفیت در سال ۹۸ به ۱۰۷ میلیون لیتر رسیده است.
وی ادامه داد: قرارداد پالایشگاه اراک نیز بسته شده و برای مراحل بعد طرح‌هایی دارند که با اجرای قانون حمایت از صنایع و پتروپالایشگاه‌ها که مجلس تصویب کرده تقویت خواهند شد. در اجرای این قانون که سال گذشته مجلس تصویب کرد ۲۰ طرح را صاحب صلاحیت شناختیم و پیش از پایان هفته مجوز‌هایی را که سهم ما است صادر خواهیم کرد.
وزیر نفت افزود: ۵ پالایشگاه نفت به ظرفیت یک میلیون و ۲۲۰ هزار بشکه و ۳ پالایشگاه میعانات به ظرفیت ۲۴۰ هزار بشکه با سرمایه‌گذاری ۲۸ میلیارد دلار را این طرح‌ها شامل می‌شوند و ۱۲ طرح بهسازی در پالایشگاه‌های مختلف نیز وجود دارد که ارزش تقریبی ۷ میلیارد دلار دارند. در ادامه موسسه‌های پایین دستی پتروشیمی اگرچه مسئول کارگزار صنایع است، اما ما ۵.۸ میلیارد دلار به پتروشیمی پایین دستی از طریق بورس خوراک می‌دهیم.
وی یادآور شد: ما برای توسعه نسبت به تأمین و تضمین لاینس، تضمین بازار تسهیلات و یارانه تسهیلات و همچنین تضمین تأمین خوراک اقدام می‌کنیم تا کسانی که بخواهند بتوانند سرمایه‌گذاری کنند، همین طور صنایع پیشخوان پتروشیمی را در دست برنامه داریم و منتظر دریافت مجوز‌های این بخش هستیم.
اقای زنگنه با بیان اینکه مجلس برای معافیت مالیاتی، تنفس خوراک و ارائه تسهیلات باید کمک کند، گفت: طرح توسعه پروپیلن نیز یکی از طرح‌های ما است که در دستور کار قرار گرفته است. در حوزه صنایع پایین دستی پالایشی، پالایشگاه‌ها قریب ۵ میلیارد دلار فرآورده به آن‌ها عرضه می‌کنند.
وزیر نفت در ادامه تصریح کرد: توسعه گازرسانی یکی دیگر از اقدامات وزارت نفت است، این کار با ابتکار مشترک دولت و مجلس انجام شده است. مجلس با تصویب ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید گام بزرگی را در این مسیر برداشت. بر همین اساس ۸۳ درصد جمعیت روستایی، ۹۹ درصد جمعیت شهری و در مجموع ۹۴ درصد جمعیت کشور از گاز طبیعی استفاده می‌کنند. وزارت نفت مصمم است پوشش گازرسانی را به ۹۵ درصد با اولویت مناطق سرد و جنگلی برساند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: با افزایش گاز طبیعی، سوخت مایع در نیروگاه‌ها از ۴۳ درصد در سال ۹۲ به ۱۰ درصد رسیده، همچنین به محیط زیست و اشتغالزایی کمک بسیاری شد.
اقای زنگنه یادآور شد: ما در حوزه صادرات فرآورده‌های نفتی نیز توانستیم در گاز طبیعی صادراتمان را نسبت به سال ۹۲ دو برابر کنیم هر چند مشکلاتی در صادرات به پاکستان خارج از اراده سیاسی داشتیم. ما رکورد صادرات ۸۰ میلیون مترمکعب در روز را امسال توانستیم کسب کنیم، همچنین از بزرگترین صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی هستیم و نه تنها در مازوت بلکه در بنزین نیز یکی از بزرگترین صادرکنندگان هستیم. بسیاری از این امور از طریق بورس انجام گرفته است.
وزیر نفت با بیان اینکه صادرات پتروشیمی با وجود شرایط تحریمی در حال انجام است، گفت: صادرات پتروشیمی نسبت به سال گذشته افزایش داشته گرچه از نظر قیمتی مشکلاتی داشته‌ایم، تقویت ساخت داخل و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان جزو کار‌های انجام گرفته است.
وی در توضیح جمع آوری گاز‌های همراه نفت گفت: دکتر قالیباف زحمت کشیدند در خوزستان از طرح بیدبلند ۲ یا بیدبلند خلیج فارس که بزرگترین طرح کشور در این زمینه است، بازدید کردند. ما امیدواریم تا سال ۱۴۰۱ همه گاز‌های ما در پتروشیمی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.
اقای زنگنه با یادآوری تحریم‌های نفتی افزود: تلاش‌های زیادی برای دور زدن تحریم‌های نفتی صورت گرفته، ما از هر کسی که امکان بوده کمک گرفتیم، از نیرو‌های امنیتی و خارجی کمک گرفتیم و امیدواریم مجلس با استفاده از ظرفیت دیپلماسی بین‌المجالس به ما کمک کند. ما حاضریم هر طور شده اطمینان برای شما حاصل کنیم و در این زمینه کار انجام شود، ما برای عرضه در بورس نیز طی جلساتی دغدغه‌های خود را مطرح کردیم، روسای کمیسیون‌های انرژی، اقتصاد و برنامه و بودجه مجلس نیز گزارش‌هایی را از ما دریافت کردند، ما باید بتوانیم راهی را باز و صادرات مویرگی را آغاز کنیم.
وزیر نفت گفت: ما درگیر جنگ نابرابر تجاوزگرانه علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم و در این جنگ ما در خط مقدم هستیم و شدیدا درگیر آن هستیم بنابراین خواهش ما این است که متناسب با این شرایط رفتار شود. در حوزه صادرات نفت نیز از هر پیشنهادی استقبال می‌کنیم و از تهاتر نفت با کالا استقبال می‌کنیم.
وی تأکید کرد: نفت از موتور‌های محرک صنعت و پیمانکاری در کشور است، اگر نفت فعال باشد اشتغال در صنایع و پیمانکاران ایجاد می‌شود، صد دکل باید فعال باشد تا این چرخه فعال باشد.
اقای زنگنه در پایان یادآور شد: ما ۴ سند تهیه کردیم که برای شرایط کنونی و ریل‌گذاری آینده مفید است، نخست سند سوخت حمل و نقل تا ۱۴۲۰، دوم تراز مصرف و تولید گاز تا ۱۴۲۰، سوم تولید نفت تا ۱۴۲۰ و چهارم تولید پتروشیمی در پایین دست تا ۱۴۲۰ است. نظرات مجلس و کمیسیون انرژی باید در این زمینه مطرح شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پنجره واحد نفتی برای تهاتر را پیگیری می‌کنم

وزیر نفت از رئیس و هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خواست ترتیبی دهند تا با محوریت کمیسیون انرژی در یک بازه زمانی مشخص ۴ سندی که ارائه شد مورد بررسی قرار گیرد.
اقای بیژن نامدار زنگنه در پاسخ به پیشنهاد‌های نمایندگان با تایید پیشنهاد علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: بنده پیشنهاد آخر آقای زاکانی را قبول دارم، چرا که در این جلسه با انبوهی از انتقادات و پیشنهاد‌ها مواجه شدم که نمی‌توانم در مدت زمان کوتاه پاسخگو باشم، بنابراین از رئیس مجلس و هیات رئیسه می‌خواهم تا ترتیبی دهند با محوریت کمیسیون انرژی در یک بازه زمانی مشخص در این راستا ۴ سندی را که ارائه شد مورد بررسی قرار دهم.
وی ادامه داد: در بحث متانول عمده مجوز‌های آن قبلا داده شده بود و ما نمی‌توانستیم آن‌ها را باطل کنیم، چرا که افراد صاحب حق شده بودند و فقط گفتیم از آن‌ها حمایت نمی‌کنیم، به این معنا که نمی‌توانند در اولویت دریافت وام از صندوق توسعه ملی قرار گیرند و اگر می‌خواهند تولید را ادامه دهند، چرا که در غیر این صورت قیمت متانول افت می‌کند.
این عضو کابینه دولت یادآور شد: طرح‌هایی که درحوزه پتروشیمی داریم، به این نکته اشاره دارد که متانول می‌تواند به پروپیلن تبدیل شود، چرا که در این صورت به مخزن طلا دست یافته ایم که در پی آن طیف وسیعی از اشتغال و مصنوعات ایجاد می‌شود. ضمن اینکه گفتیم در عسلویه حدود ۴ تا ۴.۵ میلیون تن متانول تولید شود که هر سه تن متانول به یک تن پروپلین تبدیل می‌شود.
وی افزود: انتخاب این منطقه هم به این دلیل بود که در کنار آب قرار داشت و بعد از آن این میزان تولیدات را با خط لوله تا مرکز ببریم، سپس بخشی از آن در حوالی شیراز به محصولات دیگر تبدیل شود که بزرگترین منطقه برای اتصال به شبکه اتوبان‌های شاه راه اصلی کشور و خط آهن است و بعد از آن تولیدات به جا‌های دیگر برود.
وزیر نفت اضافه کرد: طرح دیگر وزارت نفت این بود که در بندر امیرآباد تولیدات انجام شود و ۴۰۰ هزار تن پروپیلن به دامغان و خط آهن منتقل شود که از این طریق خراسان و شهر تهران را پوشش دهد.
 

در برنامه ششم آمده که ۲۰۰ میلیارد دلار باید در صنعت نفت خرج شود

اقای زنگنه یادآور شد: در مورد مباحث مطرح شده پیرامون فاز ۱۱ پارس جنوبی اسناد را ارائه دهید، چرا که وزارت نفت تنها امضا کننده نبوده و تمام ارکان نظام در این خصوص رضایت داشتند و امضا کردند و من همه این امضا‌ها را دارم، ضمن اینکه همین الان پتروپارس فاز ۱۱ را جلو می‌برد، اما به ۰.۲ میلیارد دلار پول نیاز دارد و اجرای فاز اول فرزاد نیز به ۲.۲ میلیارد دلار پور نیاز دارد. از سوی دیگر در قانون برنامه ششم توسعه آمده که ۲۰۰ میلیارد دلار باید در صنعت نفت خرج شود که ۱۱۰ میلیارد از منابع مختلف و ۸۰ میلیارد دلار از منابع خارجی تامین می‌شود.
وزیر نفت تصریح کرد: در مورد قرارداد با توتال ما به تکنولوژی آن‌ها نیاز داشتیم، ضمن اینکه موضوع فشارافزایی که یکی از نمایندگان به آن اشاره کرد، با افت تولید در پارس جنوبی مواجه می‌شود و در سال‌های آینده مشکل ایجاد می‌کند، ضمن اینکه ما در سند تراز مصرف و تولید گاز آوردیم هر فاز پارس جنوبی به ۱ میلیارد دلار برای جلوگیری از افت تولید نیاز دارد.
اقای زنگنه گفت: از سوی دیگر نکته‌ای که باید درخصوص انعقاد قرارداد با توتال فرانسه به آن اشاره کنم این است که چینی‌ها هم از تکنولوژی مورد نیاز در این بخش برخوردار نبودند، علاوه بر آن نه تنها توتال بلکه چینی‌ها هم به دلیل تحریم حاضر نشدند برای فعالیت در این بخش همکاری کنند.
وی در ادامه به این نکته اشاره کرد که وزارت نفت فاز اول این پروژه را انجام داده و برای فاز ۲ فشارافزایی نیز به دنبال راهکار است.
اقای زنگنه با اشاره به وضعیت حقوق و دستمزد که یکی از نمایندگان به آن اشاره کرده بود، خاطرنشان کرد: ما هم قبول داریم که در این زمینه مشکل داریم، ضمن اینکه در تمام مصوبات به تمام شرکت‌های مشمول اشاره می‌شود. از سوی دیگر در مورد تقویت پژوهشگاه‌ها و اذهان نخبگان، من اختیار فرماندهی وزارتخانه‌های کشور و نیرو را ندارم، از سوی دیگر موضوع مسئولیت اجتماعی نفت اصطلاحی بود که این وزارتخانه اولین بار بدان اشاره کرد و کار‌های مثبتی در این زمینه انجام داد، اما همچنان با مشکل منابع مواجهیم.
وی در خصوص صادرات گاز به همسایگان گفت: در این زمینه نظراتی داریم و مشکلاتی نیز وجود دارد که با کمک یکدیگر باید آن‌ها را رفع کنیم، اکنون زمان همدلی است تا کار‌ها پیش برود.
وزیر نفت در خصوص مسئله ترکمنستان بیان کرد: از آنجائیکه ترکمنستان گاز ایران را قطع کرده در مقابل آن‌ها ایستاده ایم، این کشور ۴ بار در گذشته این اقدام را انجام داده بود و هربار امتیازاتی از ما گرفته بود، اما این بار گفتیم امتیازی نمی‌دهیم و آن‌ها به داوری رفتند که البته دستاوردی برای آن‌ها نداشت به دلیل این مقاومت، ما نباید تنبیه شویم بلکه باید تحسین شویم.
وی افزود: در بخش گاز فلر کار مهمی کردیم و بقیه آن را نیز گفته ام که در چه زمانی به نتیجه می‌رسد.
اقای زنگنه در خصوص بهینه سازی مصرف سوخت ادامه داد: چیزی که بهینه سازی مصرف سوخت و ماده ۱۲ قانون را نابود کرد تبصره ۱۴ بود که تمام منابع را خرج یارانه کرد و مقدار کمی برای بهینه سازی باقی گذاشت که آن هم تخصیص داده نمی‌شود.
وزیر نفت با بیان اینکه اشاره حسین زاده عضو کمیسیون انرژی به مسئله فشار افزایی پارس جنوبی درست است، گفت:، اما در مسئله صادرات گاز به عمان تمام اختیارات برای احداث خط لوله در آب‌های عمیق را به قرارگاه دادیم، اما عمق آب در آن منطقه بالای هزار متر است و فعلا این توانایی را نداریم حتی روس‌ها نیز چنین توانایی را ندارند و تنها دو شرکت می‌توانند این کار را انجام دهند.
وی با بیان اینکه پنجره واحد نفتی برای تهاتر را پیگیری می‌کنم، افزود: اصل در این است که CNG سوخت اصلی باشد. در مورد LPG که کپسول گاز مردم است در بعضی جا‌ها به مردم ظلم می‌شود و تدابیری اندیشیده شده تا هر ماه ۴ کپسول به مردم داده شود.
زنگنه گفت: برخی دوستان برای گازوئیل کشاورزی ابراز نگرانی می‌کنند و من نیز با آن‌ها هم داستان هستم، قرار است ابلاغیه‌ای را تهیه کنیم تا در صورت بروز اختلاف میان وزارت جهاد کشاورزی و نفت هرچه استاندار و فرماندار گفتند اقدام شود، زیرا باید رضایت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سوخت جلب شود.
وی افزود: جاسک باید هاب انرژی شود و ستاد اجرایی یک پالایشگاه را در جاسک احداث می‌کند.
زنگنه گفت: تامین خوراک پالایشگاه برای ما اولویت است و هرکسی که از ما نفت خام و یا میعانات می‌خواهد حاضریم با وی قرارداد مستقیم ببندیم و هم در بورس عرضه کنیم.
وزیر نفت ادامه داد: سوال شد که ما در وزارت نفت به بورس انرژی اعتقاد داریم یا خیر؟ که باید در پاسخ بگویم براساس گزارش رئیس بورس انرژی، امسال ۷ میلیون تن در مدت ۵ ماه فرآورده در بورس انرژی فروخته شده است. این آمار به این معنی است که ما به بورس انرژی و حتی نفت خام اعتقاد داریم. نمایندگان می‌توانند برای اطمینان خاطر از اینکه وزارت نفت در جهت منویات آن‌ها حرکت می‌کند، در تمامی مذاکرات حضور داشته باشند و از نزدیک عملکرد ما را مشاهده کنند. ما برای شما اتاق تاریک نداریم، اما برای دشمنان داریم. پرسنل ما شبانه روز زحمت می‌کشند، شما می‌توانید عملکردمان را از تمام دستگاه‌های مرتبط پرس و جو کنید.
 

هزینه انشعاب در برخی از مناطق به ۱۰۰ میلیون می‌رسد

اقای زنگنه با اشاره به اینکه گازرسانی به مناطق مختلف کشور با قدرت انجام می‌شود، افزود: طبق مصوبات شورای اقتصاد هزینه‌های یک انشعاب گاز نباید به ۲۰ میلیون تومان برسد، در حالی که هزینه انشعاب در برخی از مناطق به ۱۰۰ میلیون می‌رسد که توجیهی ندارد.
این عضو کابینه دولت دوازدهم در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان در این خصوص که صادرات محصولات پتروشیمی، مشکل تحریمی ندارد، گفت: همه بخش‌ها تحریم هستند، اما برای صادرات هیچ جا از اسم ایران استفاده نمی‌شود. چندین بار سند‌ها با مشخصات عوض می‌شود. در گزارش امروز برنامه‌های خود را برای دور زدن تحریم‌ها توضیح ندادم، چرا که نقشه عملیات ما لو می‌رفت.
وی با اشاره به سوال یکی از نمایندگان درخصوص رابطه نفت با علم و فناوری در حوزه نفتی گفت: این سوال نیازمند زمان زیادی برای توضیح است، ما برای اقتصاد پتروشیمی چه کاری باید انجام می‌دادیم که ندادیم؟ سال دیگر ظرفیت تولید پتروشیمی کشور به ۵ میلیارد دلار و تا سال ۱۴۰۴ به ۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید. این موضوعی است که رهبر معظم انقلاب هم نسبت به آن ابزار خشنودی کردند.
وزیر نفت اضافه کرد: می‌دانیم که باید بالاتر از این ارقام کار کنیم، اما نباید همه تلاش‌های ما نادیده گرفته شود. از ما تشکر کنید و بعد بگویید که باید بیشتر کار کنید، نه اینکه مدام بر سر ما بزنید! بیایید مجموع صادرات نفتی و فرآورده‌ها را با تحریم‌های قبلی مقایسه کنید و ببینید در چه وضعیتی قرار داریم. من نمی‌توانم برخی از موضوعات را علنی اعلام کنم، اما شما می‌توانید خصوصی بیایید و اقدامات ما را مشاهده کنید.
اقای زنگنه تصریح کرد: من می‌دانم شما افراد منصفی هستید و صحبت‌های شما از روی فشار است، اما واقعا حتی یک نفر هم نباید از ما تشکر کند و خستگی به تن بچه هایمان بماند؟ این‌ها مجاهدین و سربازان گمنام این راه هستند.
وزیر نفت با اشاره به صحبت‌های یکی از نمایندگان درخصوص اینکه وزارت نفت اطلاعات میادین نفتی را به قطری‌ها داده است، گفت: ما براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۶، درخصوص نحوه ارائه اطلاعات عمل کردیم. از طرفی گفته شده ما برنامه توسعه انرژی را ارائه نکردیم، در حالی که این برنامه را دولت تصویب کرده است. همچنین ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید را هم در گزارش خود توضیح دادم.
اقای زنگنه با بیان اینکه سهمیه بندی بنزین را بنده لغو نکردم، بلکه تصمیم دولت بوده و مجلس هم در آن زمان هیچ مخالفتی نکرد، اظهار کرد: لغو سهمیه بندی بنزین در ۶ خرداد ۱۳۹۴ تصویب و بنزین با تصمیم دولت تک نرخی شد و هیچکس هم به آن اعتراضی نکرد، حال بعد از گذشت ۵ سال می‌گویند چرا این موضوع تصوب شده است. افزایش بنزین هم ناشی از لغو سهمیه بندی نبوده که در ادامه گزارش خود توضیح خواهم داد. باید کارگروهی تشکیل شود و پس از بحث و گفتگو و شنیدن شدن صحبت‌های طرفین، جمع بندی جلسه به رئیس مجلس و دیگر نمایندگان داده شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)