• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۴۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
اقتصادی » اقتصاد کلان

مبنای استفاده از برق رایگان اعلام شد

سخنگوی صنعت برق گفت: مشترکان برق براساس مقدار مصرف ماهانه، می‌توانند از تخفیف صد درصدی بهای برق بهره‌مند شوند.

مبنای استفاده از برق رایگان اعلام شدبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما و به نقل از توانیر، آقای مصطفی رجبی مشهدی با بیان این که بررسی‌های اولیه و کارشناسی طرح برق امید از یکسال پیش آغاز شده بود، افزود: چنین طرح بزرگی، نمی‌تواند خلق الساعه باشد و نیاز به بررسی‌های دقیق و کارشناسی داشت.

وی با بیان اینکه این طرح در ادامه سایر اقدامات مدیریت بار بود که توسط صنعت برق اجرا می‌شود، اضافه کرد: تا پیش از این شرایط و برنامه‌ها به گونه‌ای بود که هرچه نیاز مصرف وجود داشت، برای پاسخگویی به آن، نیروگاه ساخته می‌شد، اما اکنون مدیریت عرضه و تقاضا به صورت توأمان پیگیری می‌شود به این معنا که اکنون مقداری از مصرف هم مدیریت و میزان سرمایه گذاری‌ها در این حوزه بهینه می‌شود و از این پس پاسخگویی به این نیاز مصرف، به اندازه‌ای تقاضای مدیریت شده خواهد بود.

رجبی مشهدی در توضیح این مطلب گفت: یک سوم از برق کشور در حوزه خانگی مصرف می‌شود و درصورتی که مقداری از این مصرف با آموزش، اطلاع رسانی، آگاه سازی و نصب پنل‌های خورشیدی، مدیریت شود، به صرفه خواهد بود.

سخنگوی صنعت برق در خصوص نحوه شناسایی مشترکان مشمول این طرح نیز افزود: مصرف ماهانه مشترکان مبنای بهره مندی آنان از تخفیف صد درصدی بهای برق خواهد بود و ما برای آگاهی مشترکان از طریق ارسال پیامک اقدام خواهیم کرد به طوری که مشترکان پرمصرف نیز از میزان مصارف خود و راهکار‌های کاهش آن آگاه خواهند شد.

لزوم بهنیه سازی مصرف برق برای مشترکان پر مصرف

رجبی مشهدی با اشاره به این که مشترکان پر مصرف می‌توانند با استفاده از تجهیزات با بهره وری بالا و نصب پنل‌های خورشیدی، مصارف خود را بهینه کنند، گفت: همچنین اگر مشترکان خوش مصرف که میان دو گروه کم مصرف و پرمصرف قرار می‌گیرند، بتوانند مصرفشان را کاهش دهند، به آن‌ها نیز پاداش خوش مصرفی داده خواهد شد.

وی درخصوص آنکه آیا اجرای طرح برق امید باعث کاهش درآمد‌های صنعت برق نمی‌شود؟ گفت: این طرح ممکن است در کوتاه مدت مقداری از درآمد‌های صنعت برق را به دلیل ارائه تخفیف صد درصدی به مشترکان کم مصرف کاهش دهد، اما در بلند مدت، با توجه به اختصاص میزان مصارف برق کاهش یافته مشترکان خانگی به بخش تولید، خواهد توانست باعث رونق اشتغال و کارآفرینی و همچنین بهبود درآمد‌های صنعت برق شود.

رجبی مشهدی ادامه داد: سالانه حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه تاسیسات صنعت برق و پاسخگویی به نیاز روبه رشد مصرف برق سرمایه گذاری می‌شود که انتظار داریم با اجرای این طرح مقداری از میزان سرمایه گذاری‌های مورد نیاز در حوزه‌های مختلف صنعت برق کاسته شود.

سخنگوی صنعت برق درپاسخ به این پرسش که آیا تضمینی وجود دارد که این طرح توسط دولت بعدی نیز اجرا شود یا خیر؟ گفت: برق امید، طرحی اقتصادی است و جنبه سیاسی ندارد و با توجه به نامطلوب بودن شاخص شدت انرژی در کشور، همه دولت‌ها به دنبال بهینه سازی مصرف انرژی بوده و هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همدلی مواکب در تجمع های شبانه دهدشت
اعدام، فرجام حمله به مردان امنیت
امکان اخذ کارت میان‌ترم بدون تسویه کامل شهریه در دانشگاه آزاد
بیشتر شهدای جنگ تحمیلی سوم مردم عادی بودند
شتاب در تکمیل محور بیجار–زنجان
پهپاد‌ها بلای جان صهیونیست‌ها
پهپاد شاهد ۱۳۶، تنگه هرمز و اتحاد مردم سه کلید واژه این روز‌های مردم
بسته حمایتی برای احیاء واحد‌های صنعتی آسیب دیده
تسریع طرح‌های مسکن در سیستان و بلوچستان
آغاز توزیع تخم نوغان در گیلان
پاسخ مردم به یاوه‌گویی‌های ترامپ در مورد تنگه هرمز
فعال بودن ۲۰ پیست اسکی در کشور
کردستان در مسیر تثبیت تولید مرغ
تداوم تنش لفظی میان ترامپ و صدراعظم آلمان
عهد و پیمان زوج جوان گیلانی در شصتمین شب از شب‌های اتحاد و همدلی ملی
حفظ زنجیره تأمین کالا‌های اساسی با تلاش شبانه‌روزی کارگران
ارائه جایگاه تمدنی خلیج فارس در آرامگاه فردوسی
زنجیره انسانی در حمایت و صیانت از میراث علمی در قم
برپایی موکب نائب الشهید در میدان ولیعصر تهران تا پیروزی نهایی
امیدوارم پرچم ایران همواره در اهتزاز باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)