• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۵۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱
هرمزگان » اقتصادی
وزیر ارتباطات:

افزایش خودکفایی کشور در حوزه فیبر دریایی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با خودکفایی کشور در زمینه فیبر دریایی در تولید فبیر نوری هزینه این طرح به یک سوم کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، محمدجواد آذری‌جهرمی بعدازظهر امروز در مراسم بهره برداری از فیبرنوری دریایی جزایر خلیج‌فارس جزیره قشم افزود: شرایط کرونایی بر اهمیت و جایگاه فضای مجازی و ساختار‌های ارتباطی در جهان بیش از پیش افزوده است.
وی افزود: شبکه فیبرنوری در قشم، کیش و خارک پایدار شده و ظرفیت رادیویی تا تنب بزرگ و کوچک و بوموسی گسترش یافته و این جزایر نیز باید با سرمایه‌گذاری دولتی به شبکه فیبر متصل شود.
آذری‌جهرمی افزود: در سه سال گذشته ۸۰درصد مردم هرمزگان به خدمات ارتباطات تلفن و پیامک دستری داشتند بوده که امروز به بیش از ۹۸ و ۶دهم درصد رسیده است.
وی گفت: افزایش پهنای باند اینترنت هرمزگان از ۲۶درصد به ۸۶درصد جهشی بزرگ در استان است.
وزیر ارتباطات هرمزگان را ویترین کشور دانست و افزود: بسیاری از توریست‌ها در این استان حضور می‌یابند و ضعف در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات سبب ایجاد تصور عقب‌ماندگی می‌شود.
آذری جهرمی افزود: اجرای ۱۲۰سایت جدید نسل سوم و چهارم مصوب شده و ۲۲۰کیلومتر فیبر جدید از جمله ۸۰کیلومتر در بخش عمومی حاجی آباد و ۱۰۰کیلومتر در بشاگرد با ۱۰۶ میلیارد تومان اعتبار از فردا آغاز می‌شود و تا ۲۰ اسفند به بهره‌برداری می‌رسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اشکالاتی وجود دارد که ناشی از انتظارات بجا، محدودیت منابع و بعضا ضعف‌های مدیریتی است.
وی گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به‌ویژه در شرایط فعلی برای تسریع تحقق عدالت آموزشی بسیار حائز اهمیت است.
 
توسعه جزایر نیازمند پشتیبانی فیبرنوری است
استاندار هرمزگان گفت هرمزگان با ۶۰ درصد بنزین کشور بیش از ۱۲ فرودگاه نقش مهمی در تامین بودجه عمومی کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فریدون همتی در مراسم بهره‌برداری از طرح فیبرنوری جزایر قشم، کیش و خارک با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در قشم گفت: برای توسعه جزایر به‌شدت نیازمند پشتیبانی فیبرنوری هستیم، انتظار است برای جزیره بوموسی با دستور ویژه وزیر ارتباطات و اطلاعات، اتفاقات قابل توجهی رخ دهد.
وی از دستور ویژه وزیر ارتباطات برای رفع مشکلات مناطق محرومی هم‌چون بشاگرد تقدیر و تشکر کرد.
استاندار هرمزگان گفت: دولت الکترونیک با استمرار اقدامات امیدآفرین و مدبرانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق خواهد شد.
وی گفت هرمزگان تنها استانی است که دو منطقه آزاد و ۵ منطقه ویژه اقتصادی دارد که نشان از استعداد و ظرفیت‌های طبیعی، محیطی و موقعیتی این استان است.
وی افزود: با وجود تحریم‌ها و شیوع کرونا هم‌چنان با استقبال زیاد سرمایه‌گذاران روبرو هستیم که ظرفیت‌های نهان و بالقوه استان به‌ویژه جزایر باید فعال شود.
 
توجه جدی به اشتغال در جزیره قشم
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم از وضعیت اشتغال در جزیره قشم به شدت گلایه کرد و خواستار رسیدگی جدی به این موضوع از طرف مسئولان سازمان منطقه آزاد قشم شد.
احمد مرادی افزود: شهرک طولای قشم شرایط بسیار نامناسبی دارد و باید برای جلوگیری از ورشکستگی صنایع این شهرک باید اقدام جدی شود.
 
محمد آشوری دیگر نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: تحریم ها برکات زیادی برای کشور داشته است و سبب شده به خودکفایی در تولید برخی از تجهیزات از جمله فیبر نوری برسیم.
آشوری همچنین با تایید صحبت های احمد مرادی گفت: علی رغم درک مشکلات در مدیریت منطقه آزاد قشم ولی مسئولان همواره باید پاسخگو باشند و در صورتی که توانایی انجام کار ندارند نباید مسئولیت بپذیرند.
وی دوگانگی حاکمیتی در قشم را از مشکلات این جزیره دانست و افزود: سازمان منطقه ازاد قشم و فرمانداری که در هر دو نیز دولتی اند به خاطر عدم تصمیم گیری واحد برای خدمات رسانی به مردم سد راه هم می شوند.
 
مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان هرمزگان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: برای این طرح با ۱۸۹کلیومتر فیبر نوری دریایی و زمینی، ۳۷۶میلیارد ریال هزینه شده است.
علی‌اصغر ابوالقاسمی افزود: این طرح در دو بخش جزیره کیش و خارک و جزیره قشم اجرای شده است.
به گفته ابوالقاسمی، این طرح ۲۳کیلومتر مسیر دریایی، ۲۸کیلومتر مسیر ساحلی و ۱۹کیلومتر کابل‌کشی درون جزیره کیش و ۴۳کیلومتر کابل‌کشی دریایی در جزیره خارک است، با این اجرای طرح احتمال قطعی شبکه به حداقل می‌رسد.
 
بیشتر بخوانید: بهره برداری از ۳۷ طرح عمرانی در هرمزگان
مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان هرمزگان گفت: در مسیر جزیره قشم نیز ۹ کیلومتر مسیر دریایی بازسازی، سه کیلومتر مسیر دریایی از پُل به لافت ساخته و ۶۴کیلومتر نیز درون جزیره کابل‌کشی شده است.
ابوالقاسمی افزود: در مجموع، ۷۸کیلومتر کابل‌کشی فیبرنوری دریایی شده که نزدیک به ۴۵درصد آن در هرمزگان و حجم کابل‌کشی خشکی این استان نیز ۱۱۱کیلومتر است.
وی گفت: رفع نقص آزمایش تحویل طرح نور۲ با افزون بر ۶۰۰کیلومتر کابل‌کشی در جزایر خلیج فارس که از پیش اجرا شده بود نیز امروز انجام و برای ورود به مدار در صورت لزوم آماده شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)