• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۸۲۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
آذربایجان غربی » اجتماعی

آذربایجان غربی درشرایط اضطرار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نسبت به افزایش آمار ابتلایان، بستری و فوتی بیماری کرونا در شهرهای استان به خصوص ارومیه هشدار داد.

آذربایجان غربی درشرایط اضطراربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، جواد آقازاده شنبه شب در جلسه اضطراری بررسی وضعیت شیوع کووید ۱۹ در استان که در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا استان تشکیل شد، افزود: آذربایجان غربی طی ۴ هفته اخیر دارای وضعیت با ثباتی در تعداد افراد بستری و فوتی داشت، اما در روز‌های گذشته این روند با سرعت در حال افزایش است.

وی با اعلام هشدار جدی درباره تعداد افراد بستری در استان افزود: روند افراد بستری در بیمارستان‌های استان فزاینده بوده در حالی که بیشترین تعداد بستری در روز‌های گذشته در شهرستان ارومیه گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره افزایش مبتلایان کووید ۱۹ در استان گفت: تعداد افراد بستری با سندرم حاد تنفسی ۶۴۵ نفر در استان بوده که از این تعداد ۳۹۰ نفر مشکوک به بیماری کووید ۱۹ هستند.

جواد آقازاده درباره افراد بستری افزود: در استان ۱۴۸ نفر در بخش آی سی یو بستری بوده و ۳۹ نفر به ونتیلاتور متصل هستند. در حال حاضر تعداد افراد مبتلا و بستری در استان رو به افزایش است.

وی درباره تعداد افراد فوت شده کووید ۱۹ بیان کرد: در تاریخ ۲۸ شهریور تعداد ۸ نفر براثر ابتلاء به کووید ۱۹ فوت شدند. تعداد کل افراد فوت شده در استان به ۹۵۸ نفر افزایش یافت.

آقازاده درباره تغییر کانون‌های بیماری در استان بیان کرد: کانون افزایش تعداد افراد بستری و فوتی در استان تغییر می‌کند به طوری که شهرستان‌های خوی، بوکان و مهاباد در زمان‌های مختلف بالاترین تعداد افراد بستری و فوتی را به خود اختصاص دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره بدحالی بیماران افزود: بر اساس بررسی‌های انجام یافته، افرادی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند بدحال‌تر هستند.

آقازاده درباره کاهش حساسیت عمومی نسبت به کووید ۱۹ گفت: حساسیت مردم و مسئولین نسبت به کووید ۱۹ کاهش یافته است و همین موضوع موجب افزایش تعداد مبتلایان می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان استفاده از ماسک به ۲۰ درصد در استان کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: با افزایش تعداد مبتلایان و بستری‌ها در استان، ظرفیت بیمارستان‌ها در حال تکمیل شدن است. در شهرستان ارومیه نیز ظرفیت بیمارستان‌های طالقانی، مطهری، امام خمینی (ره) و امام رضا (ع) در حال تکمیل شدن است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز درباره افزایش بیماران بستری در ارومیه گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد بیماران بستری استان در شهرستان ارومیه است.

ابراهیم حسنی درباره روند افزایشی تعداد بستری‌های استان افزود: مجموع بستری‌های استان از ۱۹ شهریور ماه سیر صعودی را طی می‌کند به طوری که آمار بستری‌های استان که در تاریخ ۲۰ شهریور ۸۴ بستری بود در تاریخ ۲۸ شهریور به ۱۰۶ بستری رسیده است و این تعداد در حال افزایش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)