• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۹۷۳۲
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
بین الملل » غرب آسیا
در ادامه محکومیت عادی سازی روابط

فتوای حرام بودن خواندن سرود ملی رژیم صهیونیستی

شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالأقصی و رئیس سازمان عالی اسلامی در قدس با صدور فتوایی، خواندن سرود ملی اسرائیل را حرام اعلام کرد.

فتوای حرام بودن خواندن سرود ملی رژیم صهیونیستیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی آناتولی، خطیب مسجدالأقصی با صدور فتوایی خواندن سرود ملی رژیم صهیونیستی را حرام اعلام کرد.
شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالأقصی و رئیس سازمان عالی اسلامی در قدس با صدور فتوایی، خواندن سرود ملی اسرائیل را حرام اعلام کرد.
شیخ صبری در گفتگو با این خبرگزاری، علت صدور چنین فتوایی را محتوای سرود ملی اسرائیل اعلام کرد که در آن ادعای مالکیت یهودیان بر کل سرزمین فلسطین و قدس و از جمله مسجدالأقصی سومین مکان مقدس اسلامی مطرح است.
وی گفت سر داده شدن این سرود توسط برخی افراد در امارات عربی متحده ناشی از جهل یا صهیونیست شدن آنهاست.
شیخ صبری پس از تکرار پدیده خواندن سرود ملی اسرائیل توسط اماراتی‌ها یا نواختن آهنگ‌های آن با ساز عود در هفته‌های اخیر این سخنان را ایراد کرد.
اویخای ادرعی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی چنین صحنه‌هایی را که در روابط برخی اعراب و اسرائیل بی سابقه است، از طریق حساب‌های شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند.
به گفته سایت عربی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی، محتوای سرود ملی اسرائیل موسوم به «Hatikva» یا «امید» به شرح زیر است:
تا زمانی که در قلب -روح یهودی می‌تپد- صدای آن به سمت شرق متمایل می‌شود - و چشمهایش به صهیون (کوهی در قدس) است - امید ما هنوز از بین نرفته است - دو هزار سال قدمت دارد- ما ملتی آزاد در میهن خود خواهیم بود - سرزمین صهیون و اورشلیم (قدس).
شیخ صبری در این گفتگو به آناتولی گفت: وقتی این سرود را می‌خوانید به معنای پذیرفتن ادعای اسرائیل در خصوص سرزمین اسرا و معراج (فلسطین) است که اسرائیلی‌ها آن را سرزمین صهیون می‌نامند و اورشلیم که مسجد الاقصی در آن واقع است.
وی گفت: خواندن این سرود به معنای یکی از این دو چیز است: یا جهل و عدم آگاهی از محتوا و معانی آن، یا لغزیدن و غلت خوردن و صهیونیست شدن که البته هر دو مصیبت بار هستند.
رئیس سازمان عالی اسلامی افزود: ما انتظار نداشتیم که سرود مربوط به اشغالگران در کشوری عربی خوانده شود. البته از کوزه برون همان تراود که در اوست و ما از درگاه خداوند تقاضای گشایش و روشن شدن حقیقت داریم.
خطیب مسجد الاقصی ادامه داد: شکی نیست که کسی که این سرود را می‌خواند گناهکار است، زیرا به واگذاری سرزمین اسرا و معراج به غیر مسلمانان اقرار می‌کند.
روزنامه الاتحاد امارات هجدهم ماه جاری میلادی صحنه‌ای از نواختن عود را توسط یک شهروند اماراتی منتشر کرد که ملودی مربوط به سرود ملی اسرائیل را می‌نواخت.
اویر گندلمن، سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در مورد این صحنه در حساب توئیتر خود اظهار داشت: چقدر زیباست: یک اماراتی سرود ملی ما (امید) را روی عود می‌نوازد. دیدن چنین صحنه‌ای قبلاً خیالبافی به نظر می‌رسید، اما اکنون چقدر زیباست.!
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)