• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
اجتماعی » جامعه و شهری

همایش بین المللی افول آمریکا ششم آبان برگزار می شود

مسئول دبیرخانه همایش بین المللی افول آمریکا (روند گذشته، تحولات آینده) گفت: این همایش ششم آبان ماه با حضورجمعی از اندیشمندان کشور‌های مختلف برگزار می‌شود.

همایش بین المللی افول آمریکا ششم آبان برگزار می شودآقای صمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این خبر افزود: این همایش با پشتیبانی و حمایت دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار می‌شود که هم اکنون پیش نشست‌ها و پیش رویداد‌های آن در حال برگزاری است به طوری که تاکنون ۱۷ پیش نشست برگزار شده و ۱۲ پیش نشست نیز تا روز برگزاری همایش برگزار خواهد شد.
وی گفت: برای برگزاری این همایش حدود ۳۰ مرکز پژوهشی و دانشگاهی مشارکت دارند که نشست امروز در مرکز پژوهش‌های خبری معاونت سیاسی صدا وسیما برگزار شد و ان شاءالله نشست‌های دیگر را در هفته‌های آتی برگزار خواهیم کرد.
مسئول دبیرخانه همایش بین المللی افول آمریکا افزود: نشست اصلی همایش ششم آبان ماه امسال است که به صورت ویژه و به نوعی تقدیر و جمع بندی تمامی محور‌ها و موضوعاتی است که تاکنون در پیش نشست‌ها ارائه شده است.
آقای صمدی گفت: یکی از مهم‌ترین اهدافی که این همایش دنبال می‌کند هم افزایی بین تمامی مراکز پژوهشی و دانشگاهی در سراسر کشور است تا بتوانیم از ظرفیت‌های علمی این مراکز در سراسر کشور استفاده کنیم و مشارکت قابل توجهی از مراکز دانشگاهی در زمینه تحولات پیشرو آمریکا داشته باشیم.
وی افزود: به گفته بسیاری از مراکز دانشگاهی و اساتید دانشگاه این همایش در نوع خودش بی نظیر است که توانسته ایم مشارکت ۳۰ مرکز پژوهشی را برای برگزاری این همایش جلب کنیم.
مسئول دبیرخانه همایش بین المللی افول آمریکا گفت: از محور‌های مهمی که ما در این همایش دنبال می‌کنیم؛ تبیین گفتمان افول آمریکا که این موضوع در محافل دانشگاهی مورد بحث قرار بگیرد و به نوعی این ادبیات و نوع نگاهی که ما نسبت به افول آمریکا داریم در دانشگاه‌ها بازتولید شود.
آقای صمدی افزود: این موضوع تنها از جانب صاحب نظران داخلی مطرح نمی‌شود بلکه اندیشمندان غربی نیز به این موضوع اذعان دارند و نظر‌های متعددی دراین خصوص تاکنون مطرح شده است که در این همایش، واکاوی می‌شود.
وی گفت: پرداختن به تحولات آمریکا می‌تواند فرصت‌ها و شرایط ویژه‌ای را برای جمهوری اسلامی در سطح منطقه و فرامنطقه‌ای ایجاد کند که لازم و ضروری است ما به افول آمریکا از طریق ارزیابی دقیق در زمینه اجتماعی و فرهنگی بپردازیم.
مسئول دبیرخانه همایش بین المللی افول آمریکا افزود: بخشی از همایش ما به صورت وب برگزار خواهد شد و طبق برنامه ریزی‌ها در روز همایش نیز حدود ۱۵ نفر از صاحب نظران و اندیشمندان بین المللی در بحث افول آمریکا سخنرانی خواهند کرد و نوع نگاه جمهوری اسلامی به تحولات منطقه با رویکرد انقلابی و جهت گیری‌هایی که جمهوری اسلامی دارد، مورد بررسی قرار می‌گیرد که می‌تواند خوانش نوینی را در تحولات آتی در صحنه بین المللی به وجود بیاورد و جمهوری اسلامی بر اساس قدرت و توان خود نقش خود را در تحولات بین المللی ایفا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)