• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۱۹۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

۱۶ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری

وزیر تعاون: برای اجرای برنامه همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری ۱۶ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

۱۶ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری با بیان این مطلب در نشست با علما و وعاظ تهران؛ شفافیت و مبارزه با فساد را اولویت برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و ایجاد سامانه شفافیت و بورسی شدن شستا را از این دست اقدامات ذکر کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حضور جدی و موثر روحانیت که همواره همراه و پشتیبان دولت بوده، بسیار ارزشمند است و مجموعه دولت خود را مدیون زحمات روحانیت می‌داند.
شریعتمداری بر تقویت ارتباط دولت با گروه‌های مرجع و اصحاب قلم تاکید کرد و در تشریح اقدامات دولت در حوزه رفاهی گفت: با توجه به تحولات و شرایط اقتصادی پیش آمده، دولت در حوزه افزایش سطح رفاه عمومی به تامین سبد معیشت خانوار شهری و روستایی توجه ویژه داشته است.
شریعتمداری در خصوص تحولات مربوط به برخی از شاخص‌های اقتصادی نیز گفت: در حوزه‌های مختلف مثل راه و شهرسازی، تامین زیر ساخت‌ها، توسعه جاده‌ها و بزرگراه‌ها، بهداشت و درمان و حوزه بانوان اقدامات بسیار موثری از سوی دولت صورت گرفته است.
وی همچنین تاکید کرد: در حوزه تامین آب آشامیدنی و پایدار در سراسر کشور، حوزه حمل و نقل دریایی، هوایی و ریلی نیز دولت عملکرد قابل توجهی داشته به نحوی که این اقدامات جزء اسناد قابل توجه در مجموعه شاخص‌های اقتصادی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به راهبرد‌ها و جهت گیری‌های دولت در حوزه سیاست خارجی نیز اشاره کرد و گفت: حفظ وحدت، یکپارچگی و پافشاری بر اصول نظام جمهوری اسلامی همواره مورد تاکید دولت بوده و بر همین اساس نیز تلاش شده با عقلانیت کشور اداره شود.
وی به همراهی و همگرایی کامل قوای سه گانه برای پیشبرد برنامه‌های اقتصادی کشور نیز تاکید کرد و گفت: یکی از برنامه‌های دولت بعد از استقرار، تشکیل نهادی برای تامین نیاز‌ها و معیشت مردم بوده است.
شریعتمداری به مسایل مربوط به حوزه فعالیت‌های این وزارتخانه پرداخت و گفت: دولت با توجه به شرایط اقتصادی کشور سعی کرد سیاست‌هایی را برای بهبود وضعیت معیشت و اشتغال مردم اجرا کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از منابع صندوق ذخیره ارزی به موضوع اشتغال روستایی، پرداخت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان وام از این محل با نرخ ۴ و ۸ درصد به روستا‌ها و به شکل تمام شماری، ایجاد حدود ۲۴۷ هزار شغل از این طریق در روستا‌ها و بازدید حدود ۲ هزار تیم بازرسی در استان‌ها از اشتغال ایجاد شده و نظارت و کنترل از طریق سامانه‌های کارا و ناظر را بخشی از اقدامات دولت در حوزه اشتغال و توجه به روستا‌ها برشمرد.

توسعه مشاغل خانگی

وی با بیان اینکه توسعه مشاغل خانگی و سیاست گذاری از طریق ایجاد زنجیره آموزش و توانمند سازی، دیگر رویکرد دولت در این بخش بود، افزود: علاوه بر این، سیاست پرداخت یارانه دستمزد را به عنوان یکی از سیاست‌های مداخله گر دولت دنبال کردیم که با اجرای آن حدود ۴۲ هزار شغل در سطح کشور ایجاد شده است.
شریعتمداری به دیگر اقدامات در حوزه حمایت از گروه‌های مختلف نیز اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به معیشت کارگران از طریق افزایش حداقل دستمزد در شورای عالی کار نیز بررسی شد و دولت تلاش کرد حداقل مزد هیچگاه پایین‌تر از نرخ تورم نباشد و حتی عقب ماندگی در این بخش را جبران کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه توجه به ارتقای معیشت گروه‌های مختلف جامعه همواره مورد تاکید دولت بوده است افزود: در بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، بیش از ۵۷ جلسه با نهاد‌های ذی ربط تشکیل و با بار مالی ۳۲ هزار میلیارد تومانی که داشت پس از ۱۴ سال در این دولت محقق و از مردادماه اجرایی شد.
وی افزود: همچنین در خصوص سایر گروه‌های هدف این وزارتخانه یعنی بازنشستگان کشوری بحث همسان سازی حقوق با همت مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری و تعامل با ریاست سازمان برنامه وبودجه به مرحله اجرا رسید که از مهرماه عملیاتی شد.
وی جوانگرایی، پاکدستی و نخبه گرایی را به عنوان یکی از ویژگی‌ها و مولفه‌های اصلی در انتخاب مدیران جوان این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت جوانان، نخبگان و عالمان در حوزه‌های مختلف یکی از رویکرد‌هایی بود که از ابتدا آن را دنبال کردیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سن مدیران در این وزارتخانه ۱۲ سال کاهش پیدا کرده و البته استفاده از کسانی که تجربه داشته اند نیز مورد توجه بود.
وی به دیگر اقدامات حمایتی دولت اشاره کرد و گفت: پس از شیوع بیماری کرونا، ۲۳ هزار میلیارد تومان به ۷۶ میلیون نفر از جمعیت کشور و به هر نفر یک میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد. همچنین بر اساس اطلاعات موجود در پایگاه رفاه ایرانیان بیش از ۳ میلیون خانوار بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به صورت بلاعوض و در دوره ۵ ماهه دریافت کردند.
شریعتمداری افزود: همچنین به همه کارگاه‌های تولیدی نیز تسهیلات با نرخ ۴ و ۸ درصد به ازای هر شاغل ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان و به شرط حفظ اشتغال موجود پرداخت شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به برخی دیگر از اقدامات این وزارتخانه و مجموعه‌های وابسته در زمان شیوع کرونا نیز پرداخت و گفت: دولت سعی کرد در زمان همه گیری کرونا همه مسیر‌هایی که به تولید، نیروی کار و سایر گروه‌ها آسیب نرسد را مد نظر قرار داده و برنامه‌های خود را در این زمینه دنبال کند.
وی افزود ۸۰ بیمارستان و ۳۳۰ مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت.
شریعتمداری در مورد بیمه بیکاری دوران کرونا نیز تصریح کرد: ۵ هزار میلیارد تومان از حساب صندوق ذخیره و از طریق ثبت نام در سامانه و غیر حضوری به متقاضیان این بخش پرداخت شد و الان نیز در تلاش هستیم بیمه بیکاری عادی را پرداخت کنیم.
وی افزود: یقینا عملکرد دولت را در بخش‌های مختلف در این مقطع نمی‌توان بدون شرایط کرونا و تحریم‌ها مورد ارزیابی قرار داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت قانون کار برای ایجاد تشکل حوزه روحانیون نیز موافقیم.

گروه‌های مرجع و روحانیت باید حافظ اصل نظام باشند

در ادامه این نشست، حسین سیمایی دبیر هیات دولت گفت: در دوران جنگ با همه ویرانگری‌ها اعتماد به دولت و امید به آینده بسیار زیاد بود، اما هم اکنون با این که در دوران امنیت به سر می‌بریم متاسفانه سرمایه اجتماعی کاهش یافته است.
سیمایی با بیان اینکه گروه‌های مرجع و روحانیت باید حافظ اصل نظام باشند، افزود: در این دولت اقدامات بسیار خوبی انجام شده که چندان در مورد آن صحبت نشده است.
دبیر هیات دولت خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید فقط ۲ سال از تحریم خارج بوده است و رشد در همین دوره اقتصادی در سال ۹۵ دو رقمی شد.
وی یکی از اقدامات مهم دولت را ساماندهی موسسات اعتباری خواند که با شجاعت توانست جراحی بزرگی را با هزینه کمتر انجام دهد و همه ضرر‌های آن را هم پذیرفت.
سیمایی با اشاره به اقدامات مثبت دولت در حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: تعداد تخت‌های بیمارستانی در کشور در سال ۹۲ حدود ۸۰ هزار تخت بوده که هم اکنون به ۱۱۰ هزار تخت افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان نیز به ۵ هزار و ۸۰۰ شرکت رسیده است.
دبیر هیات دولت ادامه داد: در سال ۹۲ حدود ۱۱ میلیون نفر از پهنای باند اینترنت استفاده می‌کردند که این رقم هم اکنون به ۷۳ میلیون نفر افزایش یافته است و در دوران کرونا این بخش توانست به خوبی وظیفه خود را انجام دهد.
سیمایی افزود: حدود ۳۲ هزار روستا هم اکنون از پهنای باند اینترنت استفاده می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم در صدور احکام همترازی در مورد معلمینی که با مدرک بالا سال های آهر خدمت شان را درروستا برای استفاده از مزایا که در افزایش حقوقشان موثر باشد ،تنها به حق مدیریت منتهی نشود که بی عدالتی محض است و بهتر است به دوسال آخر خدمت واخرین حکم بازنشستگی ملاک قرار بگیرد.
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)