• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۲۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۷
بین الملل » آفریقا
کرونا در آفریقای جنوبی

کاهش محدودیت‌های ورود مسافر به آفریقای جنوبی

دولت آفریقای جنوبی اعلام کرد همه مسافران آفریقایی و مسافران کشور‌هایی که خطر ابتلا به کرونا در آن‌ها ضعیف یا متوسط باشد می‌توانند به آ‏فریقای جنوبی سفر کنند.

کاهش محدوديت هاي ورود مسافر به آفریقای جنوبیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت آفریقای جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد همه مسافران آفریقایی و مسافران کشور‌هایی که خطر ابتلا به ویروس جدید کرونا در آن‌ها ضعیف یا متوسط باشد از روز پنجشنبه می‌توانند به آ‏فریقای جنوبی سفر کنند.
در میان کشور‌هایی که هنوز بسیار ”خطرناک هستند“ یعنی میزان ابتلا و شمار مرگ و میر بالاتر از ارقام آمار‌های کنونی در آفریقای جنوبی است، فرانسه و سوئیس قابل ذکر هستند. مسافران این کشور‌ها که فهرست آن‌ها به طور مرتب به روز خواهد شد، در حال حاضر نمی‌توانند برای مسافرت‌های گردشگری به آفریقای جنوبی سفر کنند.
نالدی پاندور، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد در عوض مردان و زنانی تاجر دارای صلاحیت نادر و اولویت دار از جمله دیپلمات ها، اشخاص بازگردانده شده به کشور‌های خود، سرمایه گذاران یا اشخاصی که در رویداد‌های ورزشی شرکت می‌کنند، با آزمایش پی سی آر کووید که کم‌تر از سه روز از تاریخ آن گذشته باشد و داشتن روادید می‌توانند به آفریقای جنوبی سفر کنند.
وزیر امور خارجه آ‏فریقای جنوبی همچنین خاطر نشان کرد ”در صورتی که گذرنامه مسافر کشوری با خطر بالا نشان دهد که این شخص پیش از عزیمت ۱۰ روز یا بیشتر را در کشوری که خطر ابتلا در آن پایین است، گذرانده است، او نیز به منزله شخصی تلقی خواهد شد که از یک کشور با خطر ابتلای پایین می‌آید“.
دارندگان روادید بلند مدت نیز می‌توانند با آزمایش پی سی آر برای رسیدگی به امور خود به آفریقای جنوبی وارد شوند.
وزیر خارجه آفریقای جنوبی همچنین تصریح کرد از شرکت‌های هواپیمایی کشور‌هایی که خطر ابتلا در آن‌ها بالا محسوب می‌شود ”لزوما جلوگیری نخواهد شد“، اما خدمه آن‌ها باید به هزینه خود قرنطینه شوند.
مسافران همه کشور‌های آفریقایی مجاز خواهند بود با مدارک مورد نیاز و بر اساس پروتکل‌های بهداشتی (آزمایش پی سی آر و کنترل دما هنگام ورود) به آفریقای جنوبی عزیمت کنند.
آفریقای جنوبی که کووید-۱۹ در آن شیوع یافته است و نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های ثبت شده کرونا ویروس در قاره آفریقا را به خود اختصاص داده است، در پایان ماه مارس مرز‌های خود را مسدود کرده بود. آفریقای جنوبی همچنین از پایان ماه مارس در این کشور قرنطینه اعلام کرده بود که از آن زمان تاکنون به طور مرتب تدابیر قرنطینه کاهش یافته است.
آفریقای جنوبی بلافاصله بعد از شیوع کرونا در این کشور به آزمایش‌های زیادی برای شناسایی موارد ابتلا مبادرت کرد که بر اساس تازه‌ترین آمار‌ها ۶۷۲ هزار و ۵۷۲ مورد ابتلا به کرونا شناسایی شده اند که ۱۶ هزار و ۶۶۷ نفر از آن‌ها نیز بر اثر کرونا جان باخته اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)