• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۳۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

بندر چابهار نقش مهمی در توسعه حمل و نقل دریایی و ترانزیت دارد

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی: بندرچابهار، نقش مهمی در توسعه حمل و نقل دریایی و ترانزیت کالا دارد.

بندرچابهار نقش مهمی در توسعه حمل ونقل دریایی و ترانزیت دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بندر چابهار با توجه به موقعیت راهبردی و متصل به آبهای آزاد اقیانوس هند، تامین زیرساخت‌ها و افتتاح فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی نقش مهمی در توسعه حمل ونقل دریایی و ترانزیت کالا دارد.

محمد راستاد در حاشیه بازدید از طرح‌های عمرانی، زیرساخت‌ها و تجهیزات بنادر شهید کلانتری و بهشتی چابهار گفت: خوشبختانه فرآیندهای جذب سرمایه گذاری و اجرای طرح‌های مختلف در دست اجرا بخوبی پیش می‌رود و پروژه‌های روبنایی، تاسیسات و زیرساخت‌های بندری با مشارکت و سرمایه گذاری دولتی و سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی در حال انجام است.

وی افزود: توسعه دریا محور از نیاز اصلی کشور است و باید در این زمینه بیشتر ورود و از موقعیت‌های راهبردی کشور برای توسعه بهره لازم را ببریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی به تجهیز ترمینال کانتینری و تامین تجهیزات تخلیه کانتینری بندر چابهار اشاره کرد و افزود: زیرساخت‌های بندر چابهار مناسب برای افزایش حمل و نقل دریایی و ورود و خروج کالاست.

وی ادامه دامه داد: به دنبال ایجاد و توسعه صنایع در پسکرانه بنادر هستیم و باید مشوق‌هایی را در این زمینه ایجاد کنیم تا شاهد اشتغال و رونق اقتصادی حداکثری در نوار ساحلی کشور بویژه سواحل مکران باشیم.

راستاد اظهارداشت: تمام ظرفیت‌ها را در تولید ناوگان عملیاتی مورد نیاز بنادر تجاری کشور بر توان داخلی متمرکز شده است.

وی گفت: از روند پیشرفت پروژه‌های توسعه‌ای راضی هستیم و بزودی بسیاری از پروژه‌ها تکمیل و با حضور مقامات کشوری افتتاح می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی به ساخت سیلوی غلات ۱۰۰هزار تُنی این بندر اشاره و افزود:ساخت این سیلو در بندر شهید بهشتی بر اساس برآورد اعتبار اولیه این پروژه حدود ۲۰میلیون دلار، بخشی از طرح توسعه این بندر است و تا ۳۰ماه تکمیل خواهد شد.

وی گفت: افزایش ظرفیت پذیرش، نگهداری و انبارش کالاهای فله‌ای و اساسی، افزایش ظرفیت پذیرش و پهلودهی کشتی‌ها به منظور افزایش سهم بندرچابهار در تامین کالاهای اساسی کشور، افزایش ظرفیت ترانزیت غلات به کشورهای حوزه CIS، از جمله مزایای احداث این سیلو است.

راستاد افزود:این سیلو در فضایی به مساحت ۳.۵هکتار ساخته خواهد شد و برای ۶۰۰نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.

همچنین روز گذشته معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از پروژه تعمیرات اساسی سه باب انبار در بندر شهید بهشتی چابهار بازدید کرد.

اعتبار پیش‌بینی شده برای تعمیرات اساسی این انبارها ۵۴۰هزار میلیون ریال است و اتمام این پروژه اهدافی همچون جلوگیری از خسارت و آسیب به کالاها، ارتقای توان انبارش کالا و پذیرش کشتی، ارتقای کیفیت فرآیند انبارداری و خدمات دهی به صاحبان کالا و رعایت ایمنی و اصول زیست محیطی در نگهداری کالا را محقق می‌کند.

این پروژه که از ۲۶ اسفند سال۱۳۹۸ آغاز شده، شهریور سال۱۴۰۰ به اتمام خواهد رسید.

راستاد همچنین در ادامه سفر خود به چابهار از پروژه‌های طرح توسعه ای بندر شهید بهشتی بازدید کرد.

پروژه اطفاء حریق و آبیاری قطره ای بنادر شهیدبهشتی، شهیدکلانتری و کوی مسکونی بندر چابهار از جمله پروژه هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت.

وی همچنین از روند پیشرفت پروژه برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار واقع در بندر شهیدکلانتری بازدید کرد. 

احداث برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار که از مهر سال۱۳۹۸ آغاز شده و تا مهر سال۱۴۰۰ به اتمام می‌رسد، ۲۷۲میلیارد ریال هزینه داشته است.

ایمنی ترافیک دریانوردی و کنترل ترافیک دریایی، تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز برای نصب تجهیزات مدرن، استقرار برج مراقبت دریایی، مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC)، technical room و فضاهای عملیاتی و افزایش ضریب ایمنی بندر چابهار در راستای اهداف پدافند غیرعامل از جمله اهداف این پروژه است.

ساخت این برج که به نماد گردشگری دریایی نیز تبدیل خواهد شد، اشراف کامل به اسکله‌ها و محوطه بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری، مسیر آبراه، دهانه موج شکن، لنگرگاه و فعالیت تجهیزات و ادوات بندری را فراهم خواهد کرد.

انبار چندمنظوره کالا که توسط بخش خصوصی در بندر شهید بهشتی احداث شده از دیگر پروژه‌هایی بود که مورد بازدید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفت.

این انبار با هزینه یک میلیون و ۳۲۵هزار دلار احداث شده و آماده افتتاح است و بهره‌برداری از انبار چندمنظوره موجب افزایش ظرفیت انبارش کالا، تنوع پذیرش کالا و سهولت دپوی کالاهای صادراتی و ترانزیتی خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)