• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری

تلاش شهرداری تهران برای ایجاد فضای توسعه نوآوری‌های شهری

هشتمین ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور در مرکز نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با حضور ۲۰۰ شرکت‌کننده آغاز به کار کرد.

تلاش شهرداری تهران برای ایجاد فضای توسعه نوآوری‌های شهریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، در مراسم آغازین این رقابت که در قالب ۷۵ تیم ۲ تا ۴ نفره از سراسر کشور در حال برگزاری است، حمد فرجود مدیر عامل سازمان فاوا، مهندس مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس، استادان دانشگاه، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به حوزه فناوری حضور داشتند.
فرجود در این نشست ضمن تاکید بر حمایت از زیست‌بوم نوآوری کشور به ویژه شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان که در زمینه شهر هوشمند دارای ایده‌های کاربردی هستند، نقش تلفن همراه را در پررنگ‌تر کردن نقش شهروندان هوشمند، با اهمیت توصیف کرد و افزود: در شهرداری تهران به دنبال ایجاد فضایی هستیم که در آن مجموعه‌هایی که درگیر توسعه فناوری بوده و یا نوآوری‌هایی در حوزه‌های مختلف شهر هوشمند دارند، به راحتی به فعالیت پرداخته و بتوانند خدمات خود را با هدف ایجاد یک شهر نوآور و هوشمند عرضه کنند.
او در ادامه، همکاری با زیست‌بوم نوآوری شهری مثل پارک‌های فناوری و شتاب‌دهنده‌ها را یکی از اقدامات اخیر شهرداری تهران در جهت تقویت این اکوسیستم عنوان کرد و گفت: هدف ما این است که این مراکز را در فرایند مشترکی با شهرداری تهران همراه کنیم. به این شکل که ما چالش‌ها و مسائل مهم شهر را بیان کرده و این مراکز برای حل آن‌ها راهکار‌هایی ارائه کنند.
دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند در پایان ضمن تاکید بر برنامه‌نویسی موبایل به عنوان یکی از با اهمیت‌ترین دستاورد‌های آینده، اظهار امیدواری کرد: همکاری شهرداری تهران و زیست‌بوم نوآوری شهری که تاکنون در قالب‌های متفاوتی همچون راه‌اندازی مراکز فناوری و نوآوری شهر هوشمند در مناطق مختلف پایتخت ادامه داشته، در ابعاد گوناگون دیگری نیز توسعه یابد و منجر به افزایش کیفیت زندگی شهروندان شود.
هدف اصلی از برگزاری هشتمین ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور، شناسایی تیم‌های برنامه‌نویسی برجسته‌کشور و شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و ورود این تیم‌ها به بازار کار عنوان شده است. از دیگر اهداف بنیادی این مسابقه می‌توان به ایجاد فرصت لذت بردن از آموزش و تجاری‌سازی و خلاقیت، آموزش رفتار‌های صحیح اجتماعی- اقتصادی در حوزه کسب وکار‌های نو، لذت حل مسئله به شیوه‌های گوناگون در فرآیندی خلاقانه، پرورش ایده‌های خلاقانه در حوزه برنامه‌نویسی موبایل و... اشاره کرد.
هشتمین ماراتن برنامه نویسی تلفن همراه کشور تا روز دوشنبه ادامه دارد و در پایان از بین ۱۰ تیم برتر، سه تیم به عنوان برنده نهایی این مسابقه معرفی می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)