• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
یزد » اجتماعی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیازمند استفاده از ادبیات جدید

استاندار یزد گفت: فراگیر شدن فعالیت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان و کشور نیازمند استفاده از ادبیات جدید است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد؛محمدعلی طالبی در مراسم تکریم و معارفه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد که در دفتر امام جمعه یزد برگزار شد، گفت: بستر مناسبی برای فعالیت ستاد در استان یزد به دلیل هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های مسئول استان وجود دارد.ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیازمند استفاده از ادبیات جدید


وی افزود:جامعه ما فهم مشترکی از امر به معروف و نهی از منکر ندارد و به نظر می‌رسد استفاده از ادبیات جدید در فعالیت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان و کشور اثرگذار خواهد بود.


استاندار یزد گفت: این ادبیات هم ریشه‌های قوی دینی در متون و روایات ما دارد و هم در دنیای مدرن، این ادبیات پذیرفته شده و امروز در بسیاری از کشور‌های دنیا در حال استفاده است که اگر آن را مورد توجه قرار دهیم، به طور قطع همکاری سازمانی دستگاه‌ها را در ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیشتر خواهیم داشت و به طور قطع دایره نفوذ بیشتری در جامعه به ویژه در بین نسل جدید خواهد داشت.


طالبی با اشاره به کمرنگ شدن شاخص قانون گرایی در جامعه که مشکلات و چالش‌های جدی برای کشور به دنبال داشته است، اظهار داشت: چالش‌هایی که امروز ضرورت امر به معروف و بیشتر، نهی از منکر را برای ما مسجل می‌کند، ناشی از قانون گریزی است که متاسفانه در کشور ما به یک فرهنگ تبدیل شده است.


وی با اشاره به شفافیت و مبارزه با فساد که امروز در دنیا از آن بسیار صحبت می‌شود، گفت: فساد‌ها ناشی از عدم شفافیتی است که در همه مناسبات ما ساری و جاری است و این عدم شفافیت آسیب‌های زیادی به جامعه ما زده است.

 

طالبی تأکید کرد: در کشور ما موانع جدی بسیار قوی در بحث شفافیت وجود دارد و اگر فضای شفاف در کشور ما اتفاق بیفتد و رسانه‌ها و مردم دسترسی به بسیاری از اطلاعات داشته باشند، اساسا هیچ رانتی در کشور شکل نمی‌گیرد.


استاندار یزد ادامه داد: عنوان نظارت اجتماعی نیز امروز جزو ادبیات دنیا است و این یعنی حق دادن به مردم که بتوانند در همه حوزه‌ها وظایف نظارتی خود را ایفا کنند همانگونه که در بسیاری از کشور‌ها رابطه مردم و دولت‌ها به نحوی تدوین شده که مردم می‌توانند دولت را بازخواست کنند.


وی گفت: اما در کشور ما هنوز این ادبیات در جامعه و نظام به وجود نیامده و لازم است با ادبیات جدید وارد عرصه‌های امر به معروف و نهی از منکر شویم و فضای امر به معروف و نهی از منکر را در ذهن مردم عمومی کنیم.

 

طالبی یادآور شد: برداشت جامعه از امر معروف و نهی از منکر هنوز منحصر به حجاب و مفاسد اخلاقی است و آنچه به اصلاح برداشت عمومی جامعه کمک می‌کند، فعالیت در عرصه‌های مختلف است.

 

وی تصریح کرد: امروز نه تنها دولت بلکه مجلس و قوه قضاییه نیز به امر معروف و نهی از منکر نیاز دارند، اما قداست برخی حوزه‌ها سبب شده کسی به این مقوله ورود نکند، اما اگر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بتواند این حوزه‌ها را زیر پوشش قرار دهد، همراهی جامعه را به همراه خو اهد داشت و به اثربخشی بیشتر برنامه‌های ستاد در سطح کشور و استان کمک خواهد کرد.

 

در این مراسم از تلاش‌های حجت الاسلام علی گندمی تجلیل و حجت الاسلام صانعی به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)