• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۴۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ارتش با توان بیشتر در خدمت مردم برای مقابله با کرونا

امیر دریادار سیاری: ارتش با توان بیشتر در خدمت مردم شریف خواهد بود تا ان شاءالله کمترین آسیب را در زمینه بیماری کرونا داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: از آنجایی که ویروس منحوس کرونا شیوع فراوانی پیدا کرده است و فرماندهی معظم کل قوا در فرمان اخیر ابلاغ فرمودند؛ امکانات بهداشتی نیرو‌های مسلح به صورت کامل در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا و در خدمت مردم قرار گیرد، ما نیز همزمان با طی مراحل دریافت ابلاغیه فرمان فرماندهی معظم کل قوا از ستاد کل نیرو‌های مسلح، بلافاصله در ارتش جمهوری اسلامی ایران اقدامات لازم را انجام دادیم که اهم آن سیاست گذاری و ابلاغ سامانه بهداشت و درمان ارتش در مکاتبه‌ای به همه مبادی بهداشتی و درمانی نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی بوده است که با آمادگی صددرصدی تمامی ظرفیت بیمارستان‌ها و امکانات درمانی ارتش را با برنامه ریزی جدید و متناسب با افزایش نیاز‌ها در خدمت به مردم به کار گیرند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: در اسفند ۹۸ نیز پس از شیوع بیماری کرونا، فرماندهی معظم کل قوا تدابیر جدیدی به ستاد کل نیرو‌های مسلح ابلاغ فرمودند که قرارگاهی در سطح ستاد کل نیرو‌های مسلح تشکیل شود و خدمات نیرو‌های مسلح را به مردم توسعه دهد و اقدامات لازم را به عمل آورد، بر مبنای این تدبیر امکانات بهداشتی نیرو‌های مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران در سطح کشور گسترش فوق‌العاده‌ای پیدا کرد به طوری که ۳۸ بیمارستان و ۱۲ هزار نفر از کادر درمانی ارتش در خدمت مردم شریفمان بود و صد‌ها تیم پزشکی سیار برای کنترل بیماری و بیماریابی شکل گرفت.
امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: نقاهتگاه‌های بزرگ و کوچک در کشور در استان‌هایی که ارتش جمهوری اسلامی در آنجا مستقر است شکل گرفت و دیدیم که یک نقاهتگاه ۲۰۰۰ تخت خوابی در کمترین زمان در تهران ایجاد شد. رفع آلودگی در شهر‌ها به ویژه قسمت‌هایی که شیوع بیماری بیشتر بود در سطح وسیعی انجام شد.
معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: تاکنون هم برابر همان دستور قبلی امکانات بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند زیستی حضرت امام رضا علیه السلام ستاد کل نیرو‌های مسلح در حال انجام ماموریت است.
فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش تاکید کرد: این قرارگاه همزمان با دغدغه خدمت به مردم شریفمان، حفظ سلامتی و مصونیت تمامی کارکنان پایور و وظیفه ارتش جمهوری اسلامی از ابتلا به بیماری کرونا را نیز مد نظر دارد، چرا که توان دفاعی ما به هیچ عنوان نباید ضعیف شود که الحمدلله در این زمینه بسیار موفق عمل کرده‌ایم.
وی افزود: ارائه خدمات به مردم در سطح جامعه نیز با استفاده از ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل انجام شده که البته با فرمان اخیر حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مد ظله العالی) با توان بیشتر و با هماهنگی قرارگاه بهداشتی امام رضا (ع) ستاد کل نیرو‌های مسلح، یار و یاور وزارت بهداشت وخدمتگزار مردم عزیزمان خواهیم بود.
دریادار سیاری با بیان اینکه بیمارستان‌های صحرایی ما آمادگی لحظه‌ای دارد که هر جا لازم شود برپا کنیم، افزود: از آنجایی که نقاهتگاه‌ها در یک مقطع زمانی مورد استفاده قرار نگرفت برخی از آن‌ها برابر درخواست سامانه بهداشت و درمان و دانشگاه‌های استان‌ها جمع شد، اما این آمادگی وجود دارد که هر جا لازم باشد در مقیاس کوچکتر که کاربر بیشتری داشته باشد با سرعت بیشتری نقاهتگاه شکل بگیرد.
معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: ویژگی نیرو‌های مسلح، آمادگی لحظه‌ای است و ما هم این آمادگی را داریم که در کمترین زمان، امکانات بهداشتی و درمانی خود را گسترش دهیم و خدمات لازم را به مردم شریف کشور ارائه دهیم.
وی با اشاره به وضع مطلوب بهداشتی پادگان‌های ارتش گفت: از اسفندماه سال گذشته و از بدو شیوع ویروس کرونا، پادگان‌های ما از نظر کنترل بیماری کرونا مطلوب‌ترین وضع را داشت و این را اعلام می‌کنیم که با توجه به اقدامات شایسته‌ای که مبادی بهداشت و درمان ارتش فراهم آورده‌اند امروز هم بهترین وضع را از نظر بهداشتی و کمترین آسیب را در زمینه بیماری کرونا داریم و هدف ما همین است که به بهترین نحو این بیماری را کنترل کنیم تا ضمن کمک به سازمان‌ها و دستگاه‌های متولی و محور، توان رزمی ما نیز حفظ شود.
دریادار سیاری خاطر نشان کرد: باز هم تاکید می‌کنیم؛ پادگان‌ها قطعا بهترین مکان برای کنترل بیماری کرونا هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)