• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۹۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

سرخابی‌ها جمعاً ۲۱ میلیون دلار دیون مالی دارند

نماینده مجلس شورای اسلامی : استقلال و پرسپولیس جمعا حدود ۲۱ میلیون دلار دیون مالی دارند.

سرخ آبی‌ها جمعاً ۲۱ میلیون دلار دیون مالی دارنداحسان قاضی زاده هاشمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما بعداز جلسه با پیشکسوتان باشگاه استقلال در کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی افزود: نگاه ما به اتفاقات ورزش و به ویژه فوتبال اصلا رنگی نیست و با توجه به مشکلات مدیریتی استقلال از پیشکسوتان دعوت کردیم تا با آن‌ها گفت و گویی در کمیته تربیت بدنی مجلس داشته باشیم.
وی گفت: متاسفانه نبود ثبات مدیریت در باشگاه استقلال مهم‌ترین دلیل اتفاقات اخیر این باشگاه بوده و ما صدای ناراحتی هواداران و برخی از پیشکسوتان این باشگاه را شنیدیم و به همین دلیل توصیه اکید ما به مجموعه وزارت ورزش این است تا فرصت باقی مانده تا پایان عمر دولت هر چه زودتر تکلیف مدیر عامل استقلال را مشخص کنند و از افرادی بهره بگیرند که تجربه کار مدیریتی در فوتبال و به ویژه استقلال داشته باشند.
آقای قاضی زاده هاشمی درباره پرونده ویلموتس هم گفت: این پرونده در مجلس باز است و ما ابعاد مختلف آن را بررسی می‌کنیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: باشگاه استقلال باید حدود ۱۱ میلیون دلار به این مربی و دستیارانش پرداخت کنند.
وی گفت: فدراسیون فوتبال قطعاً پول پرداخت این مربی را ندارد و اگر داشت شاهد چنین اتفاق‌های نبودیم، به همین دلیل فدراسیون از یکی از شرکت‌های تابعه سازمان تامین اجتماعی که مربوط به شستا است قرض کرد که مبلغی در حدود دو و نیم میلیون یورو است که البته این فقط برای پرداخت قسط اول ویلموتس بود.
قاضی زاده هاشمی در ادامه افزود: فدراسیون فوتبال چالش بزرگ تری دارد و هنوز تکلیف شکایت دستیاران ویلموتس مشخص نشده و با توجه به تجدید نظری که ما برای دادگاه عالی ورزش فرستاده ایم و استخدام وکلایی که انجام شد حتی پول آن‌ها را نیز باید فدراسیون فوتبال بدهد که اگر تمام این مبالغ را روی هم جمع بزنیم در حدود ۱۱ میلیون دلار فقط باید تا این جای کار خرج شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه مشکلات مدیریتی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باعث شده که استقلال در حدود ۸ میلیون دلار و پرسپولیس در حدود ۱۳ میلیون دلار دیون مالی داشته باشند البته بخشی از این پول‌ها پرداخت شده، اما قطعاً ما بقی این پول‌ها نیز باید به افراد حقیقی و حقوقی و بازیکنان و مربیان خارجی پرداخت شود و همه این‌ها بر می‌گردد به مدیریت غلط و نبود ثبات در بین مدیران این دو باشگاه که با تصمیم وزارت ورزش و جوانان روی کار آمده اند.
وی در پایان صحبت هایش گفت:، چون فوتبال ما از بودجه عمومی ارتزاق می‌کند پس دخالت ما در پرونده‌های مالی این باشگاه‌ها و به ویژه فدراسیون فوتبال دخالت نهاد سوم نیست البته ما راهکارش را بلد هستیم و اجازه نمی‌دهیم که مشکلی برای فوتبالمان به وجود بیاید، ولی قطعاً مدیران فوتبالی باید درباره همه اتفاقاتی که در زمان مدیریت آن‌ها به ویژه در بحث مباحث مالی رخ می‌دهد پاسخگو باشند، زیرا مجلس به عنوان ناظر و قانون گذار بر همه مباحث می‌تواند ورود کند و این نکته را هم اضافه کنم که قانون منع ورود بازیکن و مربی خارجی به فوتبال ایران به هیچ عنوان قانونی نیست، زیرا این تصمیم هیئت رئیسه سازمان لیگ فوتبال بوده و قانون جایی رسمیت پیدا می‌کند که از خروجی مجلس شورای اسلامی و به تصویب نمایندگان مجلس در صحن علنی قرار گیرد پس چندان نمی‌توان منع ورود بازیکن و مربی خارجی را قانون حساب کرد!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)