• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
سیاسی » دولت

سامانه جامع تجارت نهم آذرماه افتتاح می‌شود

رئیس جمهور از افتتاح سامانه جامع تجارت در نهم آذرماه خبر داد و گفت: با راه اندازی این بخش از مرحله ثبت سفارش تا زمانی که کالایی به فروش می‌رسد، تمام مراحل تحت رصد این سامانه قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه هیئت دولت، به سالروز شهادت امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: مولای ما علی بن موسی الرضا (ع) که بر مبنای تدبیر ولایت عهدی را ولو با اکراه پذیرفت، ولی فرمود، من در هیچ امری دخالت نمی‌کنم و حضور او در خراسان و مرو چه‌ها کرد، چه تحول عظیمی در دنیای اسلام ایجاد کرد و چه تبلیغی کرد، تنها نیشابور نبود که به استقبال امام هشتم با آن همه قلمدان‌ها و همه وسایل نوشتن آن ایام شتافتند؛ تا پیام او را بیاموزند و بنویسند.
آقای روحانی گفت: در اهواز هم هر کجا که امام رفت، مردم به استقبال او شتافتند، به خاطر علمش، رفتارش، اخلاقش و او تدبیر و عقلانیت را به همه ما آموخت، او بود که فرمود عبادت این نیست که فقط شما نماز بخوانید و روزه بگیرید، اصل عبادت فکر کردن، اندیشیدن و خردورزی در امور خدا و حق و امور جامعه است.
رئیس جمهور ادامه داد: بزرگانی که در این ایام بیشتر نام شریفشان برده می‌شود و در عزای آن‌ها اندوهگین هستیم، باید درس‌های زندگی را از آن‌ها بیاموزیم.
آقای روحانی در ادامه با اشاره به اینکه چند نکته را می‌خواهم در این جلسه به مردم عزیز اعلام کنم، گفت: در این ایام تلاش زیادی کردیم، برای اینکه اقتصاد ما مسیر دیجیتالی را بپیماید، در یک بخش از این اقتصاد دیجیتال، زندگی دیجیتال در شرایط امروز مخصوصا کرونایی است تا آنجا که می‌توانیم باید تماس‌های حضوری را به حضور در فضای مجازی تبدیل کنیم.
رئیس جمهور گفت: هفته گذشته سامانه‌ای را افتتاح کردیم که همه مدارک تحصیلی تحصیل کنندگان، دانشگاهی، در این سامانه ثبت شده، البته این سامانه از سال ۹۲ آماده است و به تدریج تکمیل می‌شود و دیگر نیاز نیست افراد تمام مدارک خود را همراه و یا کپی‌های آن را داشته باشند و استعلامات تماما از طریق این سامانه امکانپذیر خواهد بود و هر کس که بخواهد با کدی که در اختیار دارد می‌تواند همه مدارک تحصیلات خود را در این سامانه ملاحظه کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور تاکید کرد: سامانه‌ای دیگر در مورخ ۱۳۹۹/۹/۹ افتتاح خواهد شد که سامانه تجارت نام دارد.
آقای روحانی افزود: سامانه جامع تجارت، سال‌ها و ماه‌ها من دنبال آن بودم، از زمانی که فردی ثبت سفارش می‌کند تا مغازه‌ای که آن جنس را به فروش می‌رساند در آن سامانه قابل رویت است، از جمله گمرک، بخش‌های دیگر مانند انبارداری‌ها و موضوع احتکار که یک جنس به کجا رفته است، تمام انبار‌های کشور باید زیر رصد این سامانه قرار گیرد و تمام اقدامات بانک مرکزی باید در چارچوب این سامانه قرار گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور افزود: در خصوص همه دستگاه‌هایی که بنا بوده در طول این مدت تلاش کنند، دیروز نکات‌های لازم را در این زمینه مرور کردیم، امروز برای افرادی که در این زمینه تلاش کردند، تقدیرنامه ارسال می‌شود و برای دستگاه‌هایی که عقب هستند از آن‌ها سوال می‌شود، چرا عقب هستند کسی فکر نکند، این مسئله اختیاری است، دولت الکترونیک یک وظیفه برای همه ما است.
رئیس جمهور همچنین گفت: آموزش و پرورش ما امروز داخل سامانه‌های مجازی در حال فعالیت است، بهداشت درمان و سلامت نیز در همین سامانه در حال خدمات رسانی است، کسب و کار، رفاه مردم و آنچه خدمات برای مردم است باید در داخل این سامانه قرار گیرد، اینکه قبض‌های آب و برق جداگانه صادر نشود و این سامانه برای شفافیت و مبارزه با فساد و راحتی مردم است.
رئیس جمهور در ادامه افزود: دوشنبه این هفته افتتاح مهم دیگری داشتیم که متفاوت با سایر افتتاح‌ها بوده و آن تمام خدمات و فعالیتی که در طول یکسال و نیم برای سیل فروردین ۹۸ انجام شد و این یکی از افتخارات بزرگ دولت است.
آقای روحانی تصریح کرد: هر چه لازم بوده در خسارت بی سابقه این سال که ۲۵ استان را درگیر این مسئله کرد و سه تا چهار استان مانند گلستان، خوزستان، لرستان با مشکلات بسیار بزرگ و عظیم درگیر شدند، تمام مراکز تجاری و خدماتی ساخته شد و تمام ابنیه‌ها و تمام مراکز تخریب شده ساخته شده است.
رئیس جمهور در ادامه گفت: تنها خانه‌ها و ابنیه مردم ۱۵۷ هزار واحد بوده که از این تعداد ۶۶ هزار منزل از ابتدا یعنی از مرحله خاکریزی مجدد ساخته شده و ۹۹ هزار واحد دیگر ترمیم شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.
آقای روحانی افزود: همچنین ۱۵ هزار کیلومتر جاده اصلی و فرعی تکمیل شده که شامل شهری و روستایی است و این کار عظیم و بزرگ در کشور انجام گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)