• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۰۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

پسر ترامپ: باید سطوح بالای اف بی‌آی را منحل کرد

دونالد ترامپ جونیور در گفتگو با فاکس نیوز اذعان کرد که فسادی بالاتر از واترگیت در سطوح بالای سیاسی و اطلاعاتی آمریکا رخ داده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پسر ترامپ گفت به نظر من اگر دونالد ترامپ پیروز شود، باید بالاترین سطوح اف بی آی را منحل کند.

دونالد ترامپ جونیور در گفتگو با فاکس نیوز گفت: نیویورک پست روزنامه‌ای ۲۰۰ ساله است. نیویورک پست همواره بوده است و یکی از بزرگترین روزنامه‌های آمریکا به شمار می‌رود. این یک تحقیق ملی نیست که رسانه‌های اجتماعی و رسانه‌های بزرگ سرکوب می‌کنند. این یکی از خودشان است و ظاهراً هیچ مشکلی با آن ندارند؛ بنابراین این نشانه تزویر (نهادهای) فاسد و رسانه‌های چپگراست که بوی تعفن آن بلند شده است.
مجری از پسر ترامپ سوال کرد: این فساد بهت آور است. می‌خواهم بدانم می‌خواهید در این باره چه کنید. امروز صبح با تام فیتن، از دیده بان قضایی گفتگو کردم. او گفت وزارت دادگستری و پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی)، بازیگران دولت پنهان، در حال حاضر مشغول فاش کردن اطلاعات محرمانه برای حفاظت از جو بایدن و لطمه زدن به رئیس جمهور ترامپ هستند. آن‌ها برای پیچیده و مبهم‌تر کردن اوضاع، در ان بی سی نیوز فاش کردند که اف بی آی مشغول تحقیق درباره ارتباط روس‌ها با لپ تاپ (هانتر بایدن، پسر جو بایدن) است. ما می‌دانیم که در رسانه‌های اجتماعی چه رخ داده است. در ضمن ما از این همه تقلب انتخاباتی خبر داریم. ما فهرستی از این مناطق در سراسر کشور داریم؛ در یک جا صد هزار رای و در جای دیگر ۵۰ هزار رای را به سطل زباله انداخته اند؛ در بروکلین، در اوهایو؛ این فهرست طولانی است. می‌خواهید در این باره چه کنید؟
دونالد ترامپ جونیور پاسخ داد: ما باید به مبارزه مان ادامه دهیم. ما فقط باید این را بدانیم که در حالی که دست و پایمان بسته است، داریم مبارزه می‌کنیم. می‌دانید که رسانه‌های بزرگ با ما نیستند؛ رسانه‌هایی که در این مقطع نه تنها می‌خواهند طرف مقابل را تقویت کنند، بلکه در واقع بر آنچه که به طور قطع بزرگترین فساد مالی در تاریخ سیاسی آمریکاست، سرپوش می‌گذارند. این ماجرا باعث می‌شود رسوایی واترگیت در برابرش ناچیز به نظر آید. به علاوه، دولت اوباما و بایدن عمداً برای پیشبرد تلاش برای انتشار اطلاعات گمراه کننده‌ای که می‌دانستند از آنچه دارایی سابق شوروی بوده جمع آوری شده است، با اف بی آی و سی آی‌ای در بالاترین سطوح همکاری کردند. این نفرت انگیز است. اگر چنین چیزی در یک کشور جهان سومی رخ می‌داد، عصبانی می‌شدیم، اما این اتفاق دارد اینجا در کشورمان می‌افتد و همه طوری وانمود می‌کنند که گویی اینگونه نیست؛ بنابراین وقتی می‌بینم اف بی آی مثل همیشه به بایدن کمک می‌کند و به طور معجزه آسایی اطلاعات گمراه کننده روسیه مطرح می‌شود، (مرا یاد) چوپان دروغگو (می اندازد). این نقشه‌ای است که آن‌ها کشیده اند و آن را پیاده می‌کنند.
 
پسر ترامپ مدعی شد: آن‌ها از اذعان بر فساد مالی شان خودداری می‌کنند، و واقعیت این است که به نظر من، حتی اگر دونالد ترامپ پیروز شود، او باید بالاترین سطوح اف بی آی را منحل کند، او باید از شر این چیز‌ها خلاص شود، و مهم‌تر از همه، او باید کلاً فساد را ریشه کن کند. چرا وزارت کشور به خارج از واشنگتن منتقل شده است؟ چرا ما همه این (نهاد‌ها و وزارتخانه ها) را در سراسر آمریکا پخش نمی‌کنیم؟ شاید (با این کار) این افراد و سران بتوانند بیشتر دور و بر مردمی باشند که نماینده شان هستند، به جای اینکه تحت کنترل (نهادهای) فاسد باشند؛ نهاد‌هایی که فهمیده ایم کاملاً فاسد و مضمحل هستند. این اقدام دونالد ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات است، که فکر می‌کنم پیروز هم خواهد شد، چون آنچه شاهدش هستیم مشمئزکننده است و همان کاری است که کشور کمونیست چین انجام می‌دهد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)