• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۸۸۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

امکان ردگیری مبتلایان به کرونا کاملا فراهم است

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونای کلانشهر تهران: این امکان را داریم آخرین عکس دیجیتال کسانی را که پی سی آر مثبت داشته اند در اختیار نیروی انتظامی قرار دهیم تا آن‌ها را ردگیری کنند.

دورکاری ۵۰ درصدی کارکنان از دوشنبه به صورت زوج و فرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در نشست مسئولان انتظامی، قضایی و بهداشت و درمان استان تهران که برای اجرای هرچه دقیق‌تر شیوه نامه‌های بهداشتی و محدودیت‌ها برگزار شد، افزود: از حضور مقتدرانه و مهربانانه نیروی انتظامی در این روز‌ها قدردانی می‌کنیم و البته برای برخورد با متخلفان نیازمند قانون هستیم که اگر این موضوع درقالب طرحی از سوی مجلس ارائه شود بهتر از لایحه است، زیرا نیازمند سرعت در این موضوع هستیم.
وی گفت: باید کمیته عملیات روانی و اقناع مخاطبان شکل بگیرد.
دکتر زالی بر توزیع ماسک ارزان قیمت همچنان تاکید کرد و گفت: این اقدام هم اثر ایجابی و هم پیشگیری کننده دارد.
وی درباره ضدعفونی کردن معابر هم افزود: مقرر شده است این اقدام به صورت موضعی و محدود با نظر همکاران بهداشت دانشگاه‌ها انجام شود چرا که اثر ضدعفونی کردن گسترده معابر هنوز اثبات نشده است، اما در ایستگاه‌های اتوبوس که آلوده‌ترین مناطق است می‌توان این کار را انجام داد.

اولویت؛ تذکر دادن به متخلفان است

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونای کلانشهر تهران گفت: در خصوص برخورد با متخلفان هم اولویت تذکر دادن است و ما فقط با افرادی که بیمار هستند و قرنطینه را شکسته اند، برخورد جدی می‌کنیم و در همین خصوص می‌توانیم آمار افرادی را که پی سی آر مثبت داشته اند در اختیار فرماندهی انتظامی تهران بگذاریم.
وی گفت: حتی می‌توانیم آخرین عکس دیجیتال این افراد را هم بگیریم و در اختیار نیروی انتظامی قرار دهیم تا در صورت نیاز بتوان آن‌ها را ردگیری کرد، اما به لحاظ اخلاقی این موضوع نیازمند مجوز ستاد ملی کروناست.

ضرورت رعایت فاصله اجتماعی در حمل و نقل عمومی

دکتر زالی افزود: در بحث حمل و نقل عمومی هم، زدن ماسک به تنهایی کفایت نمی‌کند و رعایت نکردن فاصله گذاری بیشترین آسیب را می‌رساند.
در این نشست یکی از معاون دادستان تهران هم گفت: در بحث مقابله با بیماری کرونا به قاطعیت در برخورد با متخلفان نیاز داریم.
میران اسماعیلی افزود: تاکنون حتی یک نفر از مبتلایان به کرونا که در سطح شهر تردد کرده اند برای برخورد به ما معرفی نشده است.

دورکاری ۵۰ درصدی کارکنان به صورت زوج و فرد

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونای کلانشهر تهران: از دوشنبه کارکنان ادارات و دستگاه‌های اجرایی به صورت ۵۰ درصدی و زوج و فرد حضور پیدا می‌کنند.
دکتر علیرضا زالی در حاشیه نشست با مسئولان انتظامی، قضایی و بهداشت و درمان استان تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود: مقرر شد دورکاری کارمندان از دوشنبه این هفته به صورت ۵۰ درصدی و یک روز درمیان باشد و اجرای آن غیر از این روش، موجب فراهم شدن شرایط سفر برای کارمندان خواهد شد.
وی گفت: از روز دوشنبه شاهد گشت‌های تلفیقی نیروی انتظامی و کارشناسان بهداشت و درمان خواهیم بود که در مناطق پرخطر و آلوده‌تر تهران حضور پررنگ تری خواهند داشت و بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از قبیل زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری نظارت جدی خواهند کرد.
آقای زالی افزود: فهرست مناطق آلوده و پرخطر تهران را در اختیار مسئولان انتظامی قرار داده ایم و طبق آن عمل خواهند کرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران:

دورکاری ۵۰ درصد کارمندان از دوشنبه این هفته اجرا می‌شود

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران هم در این نشست گفت: دورکاری ۵۰ درصد کارمندان از دوشنبه این هفته اجرا می‌شود و کارمندان یک روز در میان باید در محل کار حضور پیدا کنند و نباید به گونه‌ای دورکاری اجرا شود که شرایط مسافرت برای برخی‌ها ایجاد نشود.
شکرالله حسن بیگی افزود: هرگونه ورود به دستگاه‌های دولتی بدون ماسک و هرگونه خدمات دهی به آن‌ها ممنوع است.
در این نشست آرایشگاه‌های زنانه، قهوه خانه‌ها و چایخانه‌ها به عنوان اصنافی ذکر شد که کمترین حد شیوه نامه‌های بهداشتی در آن رعایت شده است.
رعایت نشدن فاصله گذاری در داخل مترو هم از دیگر گلایه‌های حاضران در این نشست بود که خواستند در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.
در ادامه این نشست مدیرکل امورهماهنگی اقتصادی استانداری تهران هم گفت: ما هر هفته جلسات تنظیم بازار را برگزار می‌کنیم و در خصوص قیمت‌ها و نحوه رعایت مسائل بهداشتی، گشت‌های مشترک با حضور کارشناسان اتاق اصناف، اتحادیه ها، صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات برگزار می‌شود.
علیرضا قاسمی فرزاد افزود: به لحاظ رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در نانوایی‌ها با مشکلاتی مواجه ایم که بخشی از آن به خاطر ضعف آموزش و کم سوادی برخی از کارکنان نانوای هاست که حتما باید در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.

اصناف هم ۵۰ درصدی فعال باشند

وی پیشنهاد داد: همان طور که دورکاری در ادارات اجرا شده است، اصناف هم به صورت ۵۰ درصدی در محل کار خود حاضر شوند که به کسب و کارشان هم آسیبی وارد نشود و شیوه نامه‌های بهداشتی هم رعایت شود.
معاون استاندار تهران گفت: مشکل اصلی ما در مجتمع‌های تجاری، ازدحام است و باید بر عملکرد دستفروش‌ها هم نظارت شود تا شاهد رعایت هرچه بیشتر فاصله گذاری‌ها باشیم، البته این به این معنی نیست که دستفروشان جمع آوری شوند چرا که دچار مشکلات اقتصادی خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)