• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۰۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
خراسان رضوی » اجتماعی
آیت الله علم الهدی

سیره اهل بیت(ع) حجت امت اسلام در مواجهه با بحران‌هاست

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی سیره معصومین(ع) را بزرگ‌ترین برنامه آموزشی برای جوامع عنوان کرد که در ابعاد مختلف برای ما تبیین کننده برنامه تکلیفی و اجرایی در بحران‌های مختلف اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، آیت الله سیداحمد علم الهدی پیش از ظهر امروز در مراسم عزاداری سالروز سیره اهل بیت(ع) حجت امت اسلام در مواجهه با بحران‌هاستشهادت امام حسن عسکری(ع) که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی با رعایت دستورهای بهداشتی برگزار شد،مقام معرفت شناسی اهل بیت(ع) و سیره‌شناسی ایشان را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت:آنچه در سیره اهل بیت(ع) در حوزه احساس و عاطفه حائز اهمیت است مسئله مظلومیت آن‌هاست و ظلمی که در تاریخ 250 ساله به آن دچار بوده اند.
وی خفقان و سرکوب را سیاست غالب حکومت های اموی و عباسی در کنترل اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: بعد از شهادت سیدالشهدا(ع) در واقعه عاشورا با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و عیان شدن چهره واقعی حکومت اموی، امکان سرکوب اهل بیت(ع) محدود شد و در ادامه حکومت ها برای محدود کردن ایشان سیاست خفقان و دور کردن ائمه(ع) از مردم را در پیش گرفتند.


امام جمعه مشهد با بیان اینکه سیاست سرکوب نتیجه عکس برای دشمنان اهل بیت(ع) داشت، اظهار کرد: امام کاظم(ع) 14سال در زندان بودند ولی جمعیت فراوانی برای تشییع پیکر پاک ایشان آمدند که این امر بیانگر شکست این حربه دشمنان بود.


وی با اشاره به اینکه امام حسن عسکری(ع) تلاش‌ های بسیاری برای توسعه سیاست جد بزرگوارشان امام رضا(ع) داشتند، بیان کرد: امامین عسکریین(ع) در مسیر آماده سازی شیعیان برای غیبت تشکیلاتی را ایجاد کردند که اسلام و تشیع در سایه این تشکل زنده ماند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خفقان در دوران امام هادی(ع) و امام عسکری(ع) بیش از سایر ائمه(ع) بوده است، گفت: با وجود این خفقان، این بزرگواران توانستند شیعه را به گونه‌ای منسجم و بی نظیر توسعه دهند.


وی با اشاره به ترس دشمنان از وجود امام عصر(عج) افزود:دشمنان تلاش داشتند تا عظمت امام عسکری(ع) را از بین ببرند و به دلیل جایگاه امام(ع) در بین مردم، ایشان را مخفیانه مسموم کردند و به شهادت رساندند.


وی تصریح کرد:ایثارگری ائمه معصومین(ع) باعث ماندگاری دین مبین اسلام شد و عزاداری بر مظلومیت اهل بیت(ع) و زنده نگه داشته شدن عاشورا بعد از هزار سال ماحصل این فداکاری های در صدر اسلام است.


هم‌چنین در این مراسم محمد گلابگیر و امیر عارف به مداحی و ذکر مصیبت آل الله پرداختند و زائران حرم مطهر رضوی در سوگ یازدهمین خورشید آسمان ولایت و امامت اشک ماتم ریختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)