• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
صفحه نخست » عمومی
وب گردی

تبدیل عکس به pdf

روشهاي تبدیل عکس به pdf در اندروید را در اينجا دنبال نماييد.

به گزارش خبرگزاري صدا وسيما،​ متأسفانه PDF‌ها در بسیاری از جنبه‌های زندگی شخصی و حرفه‌ای ما پر کاربرد هستند. اما با وجود تلفن‌های هوشمند مدرن و هوش مصنوعی، دیگر نیازی به اسکنر دیجیتالی برای اسکن کردن اسناد مختلف به فرمت Adobe نیست. اکنون برنامه‌های اندرویدی وجود دارد که این کار آزار دهنده را با مهارت فنی و دردسر بسیار کمی انجام می‌دهد. 
تبدیل عکس به pdf
روش‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید PDF را به صورت دستی تهیه کنید، و احتمالاً صد برنامه که ادعا می‌کنند این کار را انجام می‌دهند، اما ما بر روی سه روش خوب از سه برنامه خاص و شناخته شده برای تولید PDF از اسناد واقعی متمرکز خواهیم شد: روش استفاده از وبسایت‌های آنلاین، روش نصب اپلیکیشن و روش استفاده از گوگل درایو.
از آنجا که هر کدام مزایای خاص خود را دارند، می‌توانید با توجه به کاربرد در انتخاب هر کدام تصمیم بگیرید. به طور کلی، در صورتی که می‌خواهید فقط یک یا دو سند را اسکن کنید، Drive را توصیه می‌کنیم، زیرا احتمالاً در تلفن شما نصب شده است و باعث صرفه جویی در وقت شما می‌شود. با این حال، Office Lens مورد علاقه بسیاری از خوانندگان ما است و اگر مرتباً با اسکن سر و کار دارید، قطعاً بهترین انتخاب شماست.

روش ۱- استفاده از سایت آنلاین رایگان (ساده‌ترین متد)
اگر می‌خواهید هیچ اپلیکیشنی نصب نکنید می‌توانید از سایت‌های آنلاین موجود استفاده کنید. ابتدا عکس‌های خود را به ترتیبی که می‌خواهید در فایل پی دی اف قرار بگیرند شماره گذاری عددی کنید. سپس می‌توانید به راحتی وارد این سایت شوید. روی دکمه آبی رنگ وسط صفحه با عنوان UPLOAD FILES کلیک کنید و تصاویر خود را بارگزاری کنید. چند ثانیه بعد پی دی اف شما آماده دانلود است. به همین راحتی!

روش ۲-استفاده از اپلیکیشن Microsoft Office Lens
از سه گزینه موجود در اینجا، Microsoft Office Lens احتمالاً بهترین است. یک رابط کاربری ساده و تمام ابزار‌های مورد نیاز شما را دارد و بسیار سریع و آسان است.
اگر به طور مرتب اسناد را با تلفن خود اسکن می‌کنید، باید از این برنامه استفاده کنید. این نرم افزار با تصاویر و عکس‌هایی که قبلاً گرفته اید نیز کار می‌کند.
 
تبدیل عکس به pdf در اندرویدتبدیل عکس به pdf در اندروید
تبدیل عکس به pdf در اندروید
فقط کافی است برنامه را بارگیری کنید و آن را استارت کنید، مجوز‌های دسترسی لازم را به آن اعطا کنید، هر بار در ابتدای راه اندازی صفحه نمایش (در بالا سمت چپ)، مثل برنامه Adobe همیشه مستقیماً به منظره یاب (در بالای مرکز) ارجاع داده می‌شوید.
منظره یاب تمام ابزار‌های موردنیاز را در دسترس دارد. در امتداد پایین منظره یاب، در زیر شاتر، حالت‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید بر اساس آنچه اسکن می‌کنید، انتخاب کنيد. احتمالاً فقط از حالت پیش فرض “document” استفاده خواهید کرد، اما می‌توانید حالت‌های fast، اسکن کارت ویزیت، pictures وحالت‌های white را نیز انتخاب کنید، که هر کدام حالت‌ها و ویژگی خاصی دارند.
در بالای شاتر علامت دوربین شما قرار دارد و دسترسی آسان به تصاویری را که از قبل با برنامه دوربین خود ضبط کرده اید فراهم می‌کند، فقط روی تصاویر مورد نظر برای تبدیل به یک سند ضربه بزنید و سپس روی پیکان نارنجی که در سمت راست دکمه شاتر قرار دارد ضربه بزنید. (بالا سمت راست) اگر می‌خواهید به صورت دستی به تصاویر خارجی دسترسی داشته باشید، می‌توانید بر روی نماد عکس یا گالری ضربه بزنید تا به یک انتخابگر دسترسی پیدا کنید.
وقتی سند را در منظره یاب قرار داده اید، یک مستطیل به رنگ قرمز نشان داده می‌شود که بوسیله آن می‌توان ابعاد آن را برش داده و آن را تصحیح کند. فقط توجه داشته باشید که اگر همانند تصویر بالا در شکل بصورت شبکه عکس می‌گیرید، ممکن است بصورت خودکار بخشی از عکس برش داده شود. اگر این اتفاق افتاد، یک ابزار دستی وجود دارد که می‌توان برای جلوگیری از برش خودکار از آن استفاده کرد.
تبدیل عکس به pdf در اندروید
وقتی صفحه‌ای را به عنوان سند ضبط کردید، گردش کار برای تغییر آن ساده است. اگر می‌خواهید صفحه دیگری به سند خود اضافه کنید، بر روی دکمه “add new” ضربه بزنید تا به منظره یاب منتقل شوید تا تصویر دیگری را که لازم است اضافه کنید. می‌توانید این فرآیند را تا هر زمان که لازم است تکرار کنید.

با بارگیری چندین تصویر، می‌توانید با حرکت به چپ و راست، بین صفحات بچرخید. اگر ترجیح می‌دهید اسناد خود را به سیاه و سفید و ... تبدیل کنید، به سادگی امکان پذیر است.

در امتداد بالای صفحه، بیشتر گزینه‌های لازم را دارید. می‌توانید تصاویر موجود در سند فعلی را حذف کنید یا آن‌ها را تغییر دهید، تصاویر را بچرخانید، نوع سند آن‌ها را تغییر دهید (فیلتر‌های از پیش تنظیم شده را دوباره تنظیم کنید)، یک پوشش متن ایجاد کرده یا روی سند ترسیم کنید. بزرگنمایی را تغییر دهید و یا در صورت نیاز حتی می‌توانید یک امضا یا حاشیه نویسی اضافه کنید.
تبدیل عکس به pdf در اندروید
وقتی کارتان تمام شد، روی ” Done ” ضربه بزنید در این حالت گزینه‌هایی را برای نحوه ذخیره سند در اختیار خواهید داشت. اگر آن را در گالری تلفن اندرویدی خود ذخیره کنید، به عنوان تصویر JPEG ذخیره می‌شود، اما گزینه‌هایی برای ذخیره فایل PDF در حافظه نیز وجود دارد. همچنین می‌توانید تصویر را به OneDrive، PowerPoint یا OneNote ارسال کنید و در صورت تمایل تبدیل آن به متن، اسناد را می‌توان به Microsoft Word وارد کرد.
هنگامی که سند در یک قالب خاص ذخیره شده است، برای دسترسی شما به لیستی از پرونده‌های ایجاد شده در برنامه از طریق منوی سه نقطه‌ای بروید و آن‌ها را به اشتراک بگذارید یا حذف کنید.
 
تبدیل عکس به pdf در اندروید
دو روش مختلف دیگر برای ایجاد PDF در تلفن مجهز به سیستم عامل Android در زیر آورده شده است. Drive احتمالاً مناسب‌ترین انتخاب برای کاربران است و Adobe Scan اگر در سیستم Acrobat زندگی کنید، ابزاری مناسب است، اما اگر به طور مرتب اسناد را اسکن می‌کنید، Microsoft Office Lens راحت‌ترین و بهترین راه حل اسکن اسناد است.

روش ۳-با استفاده از Google Drive
برای ورود به حساب گوگل درایو خود کلیک کنید
دلایل استفاده از Google Drive عبارتند از:

- ساده و آسان است.
- احتمالاً نیازی به نصب و هر چیزی ندارید، همراه بیشتر تلفن‌ها است.
- PDF‌ها یی که در Google Drive ایجاد می‌شود بصورت مبتنی بر G Suite و ذخیره سازی ابری، همگام سازی می‌شود.
- اگر به PDF محلی احتیاج ندارید، می‌تواند فقط در Google Drive ذخیره شود.
- ایجاد PDF در Google Drive در Android بسیار ساده است
تبدیل عکس به pdf در اندرویدتبدیل عکس به pdf در اندروید
دکمه سمت چپ منو شناور را باز می‌کند که شامل گزینه “Scan” برای ایجاد PDF می‌باشد.
فقط برنامه را باز کنید، روی دکمه “+” عملکرد شناور در گوشه ضربه بزنید، و در فهرست scan را انتخاب کنید.
عکس‌هایی را که برای تبدیل کردن به PDF در Drive می‌گیرید، بررسی و مرتب سازی کنید.
سند را در منظره یاب تنظیم کنید و سعی کنید مطمئن شوید که هر چهار گوشه قابل مشاهده است و نمای شما عمدتاً مسطح است و از آن عکس بگیرید. (نگه داشتن سند با دستان خود هنگام اسکن امکان پذیر است، اما باید مراقب باشید.) پس از پردازش، Drive به شما این امکان را می‌دهد که قبل از تبدیل به PDF، آن را مرور کرده و بپذیرید یا رد کنید. وقتی فکر می‌کنید عکس به اندازه کافی خوب است، روی علامت بزرگ ضربه بزنید و برنامه برخی از اعوجاج‌ها را اصلاح می‌کند و سند را به صورت سیاه و سفید (به طور پیش فرض) به PDF تبدیل می‌کند.
‌
می‌توانید صفحات بیشتری را به سند فعلی اضافه کنید نماد (” + “)، مجدداً صفحاتی را که می‌خواهید اضافه میکند آیکون (reload/redo)، (crop/distortion) (نماد برش در گوشه بالا سمت راست)، تنظیمات رنگ (نماد palette در گوشه بالا سمت راست) و سایر پزینه برای انجام گلیه ویرایش‌های لازم مورد استفاده قرار می‌گیرند.
هنگامی که از نتیجه راضی هستید، کافی است روی علامت تیک در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید. Drive از شما سؤال می‌کند که کجا می‌خواهید آن را در Google Drive ذخیره کنید و چه نامی برای آن بگذارید. بعد از ضربه زدن بر روی گزینه “ذخیره” در گوشه پایین سمت راست، کار تمام می‌شود. تبریک می‌گویم، شما به تازگی با تلفن خود PDF ساخته اید.
تبدیل عکس به pdf در اندروید
همچنین می‌توانید PDF‌ها را به روشی ضبط کنید تا از طریق OCR‌ها در اسناد متنی تبدیل به متن قابل ویرایش شوند، این کار یک فرایند چند مرحله‌ای است. برای تغییر بارگذاری شده “تبدیل پرونده‌های آپلود شده به فرمت قابل ویرایش مجدداً PDF را در Google Docs باز کنید و یک تنظیم را در Google Drive تغییر دهید.
تبدیل عکس به pdf در اندروید
OCR گوگل برای کار با متن بسیار خوب است، اما قالب بندی عجیب و غریب یا زبان‌های غیر معمول و نماد‌ها ممکن است گاهی اوقات آن را گیج کنند، بنابراین پس از تبدیل آن را برای رفع اشتباهات دوباره مرور کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اینجا مزار مردی است که نامش مرز نمی شناسد
تأکید استاندار خراسان رضوی بر هماهنگی دستگاه‌ها در مانور مشهد
نایب قهرمانی تیمی کشتی نونهالان و نوجوانان کیش در جام پنج‌جانبه رودان
بارش پراکنده و افزایش سرعت باد برای استان یزد
تعیین سطح رایگان زبان خارجی در جشنواره ملی اسباب‌بازی
مکتب سلیمانی بر پایه گذشت، اخلاص و ولایت‌باوری است
مرگ بر اثر آتش گرفتن کرسی
دستگیری سه حفار غیرمجاز در بندپی بابل
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
مروری بر خبرهای ورزشی ؛ از والیبال نشسته تا وزنه برداری و فوتبال 
رها سازی بیش از ۳۰۰ خودروی گرفتار در مسیر نقده- پیرانشهر
ادارات در روزهای تعطیل سامانه گرمایشی را خاموش کنند
نیشابور، قطب بسکتبال دختران شرق کشور
پیگیری روند عملیات اجرایی طرح توسعه دادسرای میاندوآب
نمایشگاه عروسک‌های بومی و محلی در کانون برپا شد
روایت زندگی و اندیشه امام علی (ع) از آنتن رادیو
انسداد در مسیر‌های غرب و شمال‌غرب به‌دلیل شرایط جوی
توقیف کامیون حامل ۳۰ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در زرین‌دشت
واژگونی سمند در جاده بابامیدان به گچساران با سه مصدوم
هشدار دادستان مرکز مازندران نسبت به جریان‌سازی از مطالبات اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
۵ استان رکورد دار مصرف گاز شدند
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)