• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۸۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
بین الملل » غرب آسیا
آخرین خبر‌ها از زلزله شدید ترکیه

افزایش تلفات زلزله ترکیه به ۸۲۸ کشته و زخمی

شمار قربانیان زلزله ازمیر ترکیه به ۲۴ کشته و ۸۰۴ زخمی افزایش یافت.

افزایش تلفات زلزله ترکیه به ۸۰۳ کشته و زخمیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، سازمان آفاد (مقابله با بلایای طبیعی) ترکیه اعلام کرد : زمین لرزه شش و شش دهم ریشتری روز جمعه شهر ازمیر ترکیه ۲۴ کشته و ۸۰۴ زخمی برجای گذاشت. 
جستجو برای نجات افرادی که زیر آوار مانده اند از شب گذشته ادامه دارد. امدادگران بامداد امروز سه نفر را زنده از زیر آوار نجات دادند.
زلزله شدید در اعماق دریای اژه، به برخی مناطق شهری و ساختمان‌های شهر‌های مانیسا، بالکعسیر و آیدین هم آسیب جدی وارد کرده است. زلزله شدید استان ازمیر، تاکنون ۳۸۴ پس لرزه داشته که بزرگترینش زلزله ۵.۱ ریشتری دیشب در شهرستان کوش آداسی می‌باشد.
۳۲۰۴ امدادگر، ۲۰ قلاده سگ کاوشگر و ۴۵۰ خودرو، در عملیات امدادی مناطق زلزله زده، حضور دارند
همچنین زلزله دیگری به قدرت ۵ ریشتر ساعت ۸:۳۱ به وقت محلی، شهرستان سفری حصار از توابع استان ازمیر ترکیه را لرزاند.
 
 پس لرزه ۵ ریشتری در ازمیر
پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه در خبر فوری از وقوع پس لرزه ۵ ریشتری در ازمیر خبر داد.بر اثر زمین لرزه ۶/۶ ریشتری دیروز در ازمیر ترکیه دستکم ۲۴ نفر جان خود را از دست دادند و ۸۰۴ نفر نیز زخمی شدند.

وقوع ۴۱۰ پس لرزه
به گزارش پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه، بر اساس اعلام مرکز مدیریت بحران و شرایط اضطراری وزارت کشور ترکیه آواربرداری در هشت ساختمان از ۱۷ ساختمانی که بر اثر زمین لرزه کاملا تخریب شده اند، پایان یافت و در ۹ ساختمان دیگر که افرادی در زیر آوار گرفتار شده باشند، همچنان ادامه دارد. مرکز هماهنگی خدمات بهداشتی نیز شمار زخمی‌ها را ۸۰۴ نفر اعلام کرد.
بر اساس اعلام این مرکز ۷۴۳ نفر در ازمیر، ۵۴ نفر در آیدین، ۵ نفر در مانیسا و ۲ نفر در بالیکعسیر زخمی شده اند. فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه گفت: درمان ۳۶۴ نفر از این زخمی‌ها پایان یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند.
بر اساس این گزارش تا نخستین ساعات بامداد امروز بیش از ۴۱۰ پس لرزه ثبت شد. شدت ۳۳ پس لرزه بیش از ۴ ریشتر بود. بر اساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۶ هزار تن از نیرو‌های امداد و نجات در منطقه مستقر شده اند و ارسال گسترده کمک‌ها به منطقه زلزله زده ادامه دارد.
وزیران دادگستری، شهرسازی، ارتباطات، کشاورزی، انرژی و منابع طبیعی ترکیه نیز برای نظارت بر فعالیت‌ها در ازمیر بسر می‌برند.

خبرگزاری فرانسه :‌شمار قربانیان زلزله ترکیه به دست کم ۲۶ نفر رسید
بیش از ۸۰۰ نفر نیز در این کشور و یونان کشور همسایه آن زخمی شدند. تلاش برای یافتن بازماندگان احتمالی زیر آوار ساختمان‌های فروریخته در غرب این کشور نیز بامداد امروز همچنان ادامه یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بایراکلی، زلزله که موسسه ژئوفیزیک آمریکا بزرگی آن را ۷ ریشتر اعلام کرد، جمعه ساعت ۱۲ به وقت گرینویچ در دریای اژه در جنوب غربی ازمیر سومین شهر بزرگ ترکیه و در حوالی جزیره ساموس یونان رخ داد.
این زلزله به اندازه‌ای قوی بود که تا استانبول و آتن احساس شد و یک سونامی کوچک ایجاد کرد که موجب آب گرفتگی در خیابان‌های شهر سفری حصار در حوالی کانون زلزله شد و سواحل ساموس را هم درگیر کرد.
بنابر اعلام اداره موقعیت‌های فاجعه بار ترکیه در این کشور ۲۴ نفر جان باختند و ۸۰۴ نفر زخمی شدند. این اداره اعلام کرد دست کم ۱۷ ساختمان بر اثر زلزله فرو ریخته است. تلویزیون دولتی یونان هم اعلام کرد دو نوجوان در جزیره ساموس در پی ریختن دیوار جان باختند. نه نفر هم زخمی شدند و خسارات مالی هم گزارش شده است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)