• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۲۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
بین الملل » آمریکا
واشنگتن پست نوشت

تلاش ترامپ برای بی اعتبار کردن نتیجه انتخابات

به نوشته واشنگتن پست، تلاش ترامپ برای بی اعتبار کردن نتایج انتخابات آمریکا موجب هراس از تضعیف روند مسالمت آمیز انتقال قدرت ریاست جمهوری شده است.

تلاش ترامپ برای بی اعتبار کردن نتیجه انتخاباتبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسيما؛ روزنامه واشنگتن پست در گزارشی تحلیلی به قلم دیوید ناکامورا نوشت:
تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای بی اعتبار کردن صحت نتایج انتخابات آمریکا و توسل به اقدام حقوقی برای جلوگیری از تکمیل روند شمارش آراء در برخی ایالت‌ها موجب نگرانی‌هایی حتی در میان متحدان خود در اینباره شده است که او از پذیرش شکست خودداری کند و در صدد برآید انتقال بالقوه قدرت را پس از اعلام پیروزی بایدن در روز شنبه تضعیف نماید.
دستیاران ترامپ بطور خصوصی گفته اند تحت هر شرایطی بعید است رئیس جمهور بطور رسمی به شکست در این رقابت به روش سنتی طی یک نطق یا تماس تلفنی با بایدن اذعان نماید.
گرچه برخی دستیاران ترامپ گفته اند: امیدوارند او را متقاعد کنند که بطور علنی به انتقال مسالمت آمیز قدرت متعهد شود، کارشناسان هشدار داده اند ترامپ ممکن است سعی کند در همکاری با تیم بایدن برای تضمین تحویل آرام مدیریت دولت فدرال در روز تحلیف در ۲۰ ژانویه کارشکنی کند.
ترامپ ماه‌ها با انتقاد از رای گیری پستی آن را کلاهبرداری خوانده بود و در نخستین ساعات پس از انتخابات روز سه شنبه از روند دروغین شمارش آراء در برخی از ایالت‌ها به عنوان مدرکی در تایید سخنانش انتقاد کرد. اما مقامات دولتی در آن ایالت‌ها گفته اند هیچ مدرکی دال بر تقلب وسیع که بر نتایج تاثیرگذار باشد، وجود نداشته است.
ترامپ تیمی از وکلا و نمایندگان کاخ سفید را به ایالت‌های مورد اختلاف فرستاده است تا صحت برخی آراء را به چالش بکشند و شمارش بقیه آراء را متوقف کنند و خواستار بازشماری سراسری آراء شوند. او روز پنجشنبه از اتاق کنفرانس در کاخ سفید سخنان شدیداللحنی درباره نظام انتخاباتی آمریکا ایراد کرد که آنقدر مملو از اکاذیب بود که شبکه‌های تلویزیونی پخش زنده سخنان وی را قطع کردند.
جاد دیری Judd Deere سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: مطابق قانون فدرال، هماهنگی با تیم بایدن برای روند انتقال قدرت ماه‌ها در جریان بوده است. پیشتر ۱۰ هزار فوت مربع از فضای وزارت بازرگانی در اختیار تیم انتقالی بایدن قرار گرفته است.
وی گفت: ترامپ نتایج یک انتخابات آزاد و سالم را خواهد پذیرفت. دولت ترامپ از همه الزامات قانونی پیروی می‌کند. با این حال تا اواسط روز شنبه هیچ نشانه‌ای از اذعان ترامپ یا کاخ سفید به پیروزی بایدن وجود نداشت.بایدن و دستیارانش هشدار‌ها در این باره را تشدید کرده اند که منتظر نمی‌مانند تا ترامپ شکست خود را بپذیرد.
اندرو بیتس سخنگوی ستاد انتخاباتی بایدن در واکنشی دقیق‌تر به گزارش‌ها مبنی بر خودداری ترامپ از پذیرش شکست گفت: مردم آمریکا نتیجه این انتخابات را تعیین خواهند کرد و دولت آمریکا به طور کامل قادر است متخلفان را از کاخ سفید بیرون کند.
کارشناسان انتقال قدرت گفتند: برای بایدن جلب همکاری سریع و کامل تیم ترامپ بسیار ضروری خواهد بود. طبق قانون ۱۹۶۳ انتقال ریاست جمهوری، به محض آنکه امیلی مورفی رئیس اداره خدمات عمومی GSA که از سوی ترامپ منصوب شده، اعلام کند که برنده انتخابات مشخص شده است، روند رسمی انتقال قدرت آغاز خواهد شد.
این رویداد به منزله چراغ سبز برای آغاز یک سری گام‌های اجباری خواهد بود که طی آن تیم انتقالی بایدن به بودجه فدرال و فضای بیشتر در ادارات فدرال و نیز به آژانس‌ها و گزارش‌های دولتی دسترسی خواهد داشت.
به گفته کارشناسان، تیمی متشکل از حدود ۱۲ مقام اداره خدمات عمومی که اکثر آن‌ها از کارکنان با سابقه اند، بر نظارت بر این روند کمک خواهند کرد.
یک کارشناس که همکاری نزدیکی با روند انتقال قدرت ریاست جمهوری داشته است، گفت: روند انتقال اینبار با توجه به همه گیری ویروس کرونا چالش برانگیز است، از جمله بخاطر تلاش‌های فدرال برای کمک به شرکت‌های خصوصی در تولید، آزمایش و در نهایت توزیع واکسن ضد این بیماری.
این فرد که خواست نامش فاش نشود، گفت: ”بسیار مهم است که انتقال قدرت به آرامی و با مسالمت انجام پذیرد. امنیت ملی ما به آن بستگی دارد. لحن مقامات عالی واقعا مهم است و ... مورفی با توجه به فشار‌های سیاسی در موقعیت دشواری برای انجام کار دست خواهد داشت. “
مقامات سابق اداره خدمات عمومی تاکید کرده اند: این آژانس تلاش می‌کند سیاسی عمل نکند و کارکنان با سابقه در واحد انتقال قدرت به حفاظت از آن در برابر فشار بالقوه کاخ سفید کمک خواهند کرد.
اما متحدان ترامپ پیشتر در رسانه‌های اجتماعی اتهامات بی اساسی به دستیاران رئیس جمهور از جمله مقامات کابینه مبنی بر همکاری غیرقانونی آن‌ها با تیم بایدن وارد کرده اند.
دموکرات‌ها ابراز نگرانی کرده اند که ترامپ حتی اگر در نهایت بطور مسالمت آمیز این سمت را ترک کند، مصمم است تا جایی که بتواند به ریاست جمهوری بایدن لطمه بزند و مدیریت دولت را در جریان بحران کنونی کووید برای او چالش بر انگیزتر کند.
سیمون روزنبرگ بنیانگذار اندیشکده لیبرال ان دی ان NDN گفت: ”نکته جالب این است که ترامپ اکنون رهبر (جنبش) مقاومت است. او می‌تواند کار‌های زیادی برای دشوارتر کردن شرایط بسیار سخت کنونی که ناشی از همه گیری کووید است، انجام دهد. او یک منطق قوی برای ۳۰ تا ۴۰ درصد کشور ایجاد می‌کند مبنی بر اینکه ریاست جمهوری بایدن از ابتدا غیرقانونی است، و او برای ساختن و پرداختن چنین روایتی به سختی تلاش می‌کند. “
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)