• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۰۲۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
فارس » اجتماعی

مصالحه ۳۳ هزار پرونده در شورای های حل اختلاف فارس

امسال ۱۳۹ هزار پرونده شورا‌های حل اختلاف فارس مختومه و ۳۳ هزار پرونده به مصالحه انجامید.

مصالحه ۳۳ هزار پرونده در شورای های حل اختلاف فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،رئیس کل دادگستری استان فارس به مناسبت روز شورا‌های حل اختلاف گفت: امروزشورای حل اختلاف به عنوان یک نهاد مدنی و مردم محور برآمده از بطن مردم نقش بسیار مهمی در نظام دادرسی و در حوزه قضازدایی و عدالت سازشی و ترمیمی ایفا می‌نماید،تعداد بسیاری از پرونده‌های موجود در نظام قضایی کشور از سوی شورای حل اختلاف منجربه صلح و سازش می‌گردد و همین کارکرد مهم نتیجه نهادینه شدن فرهنگ گذشت، صلح و سازش است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی گفت: مجموعه شورا‌های حل اختلاف در استان فارس با راه اندازی ۵ شعبه کامفیروز شمالی و جنوبی و خرم مکان، فیروزآباد یک و بخش میمند در آبان ماه سال ۸۱ و با هدف کاهش مراجعات مردم به محاکم قضائی و برای توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل و افتتاح شد.
وی در ادامه با تبریک سالروز تاسیس شورا‌های حل اختلاف بیان داشت: این نهاد در حالی هفدهمین سال فعالیت خود را سپری می‌کند که از آغاز فعالیت خود با ورود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار پرونده در سال، بیش از ۵۰ درصد از بار مجموع وارده‌های دادگستری استان فارس را بر دوش می‌کشد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با اشاره به بخشنامه رییس قوه قضائیه در خصوص ارجاع پرونده‌های قابل سازش از محاکم قضایی و دادسرا‌ها به شورا‌های حل اختلاف اظهار داشت: از ابتدای امسال بیش از ۱۳۹ هزار فقره پرونده به شورا ها‌ی حل اختلاف استان وارد شده است که در مقایسه با وارده دادگستری که بیش از ۱۲۹ هزار است حدود ۵۲ درصد افزایش داشته است.
 
  • وی با اشاره به ورود، بیش از ۱۳۹ هزار فقره پرونده در هفت ماهه امسال اظهار داشت: شورا‌های حل اختلاف استان بیش از ۱۳۹ هزار فقره پرونده مختومه و بیش از ۳۳ هزار فقره پرونده نیز به مصالحه انجامیده است.

رئیس کل دادگستری استان فارس به برتری استان فارس در چند سال متوالی در زمینه مصالحه پرنده‌های قتل اشاره و خاطرنشان کرد:طی سال‌های ۹۲ تا کنون رتبه اول درزمینه به ثمر رساندن مصالحه پرونده‌های قتل عمدی را به خود اختصاص دهد و از ابتدای تشکیل شورای حل اختلاف در این استان تعداد ۴۲۰ پرونده با موضوع قتل عمد و غیر عمد مصالحه شده است.
حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با بیان این که ۳۵ فقره مصالحه پرونده‌های قتل امسال اتفاق افتاده است به دیگر اقدامات مجموعه شورا‌های حل اختلاف استان فارس پرداخت و گفت: از دیگر اقدامات مهم مجموعه شورای حل اختلاف فارس، سازش تعداد ۳۶ فقره پرونده‌های مهم از جمله نزاع‌های دسته جمعی، دعوای طایفه‌ای و دعاوی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان بوده که با صرف زمان و برگزاری جلسات متعدد میان طرفین دعوی منجر به صلح و سازش شده است.
او ادامه داد: با حضور مستمر قضات شورا‌های حل اختلاف در زندان‌ها در سال جاری بیش از ششصد زندانی با اهتمام شورای حل اختلاف از زندان آزاد شدند.
گفتنی است مجموعه شورا‌های حل اختلاف استان فارس در حال حاضر شاهد حضوربیش از ۲۲۰۰ عضو فعال در ۴۲ حوزه قضایی و مجموع ۴۴۱ شعبه (۳۰۷ شهری و ۱۳۴ شعب روستایی) است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)