• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۹۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۵
فارس » اجتماعی
با ورود اعضای شورا‌های حل اختلاف

مصالحه ۵۳ پرونده قتل از ابتدای امسال در فارس

امسال ۵۳ فقره پرونده قتل به صلح و سازش ختم شده و همچنین بیش از ۴۲ درصد از پرونده‌های وارده به مجموعه شورا‌های حل اختلاف استان به سازش ختم گردیده است.

مصالحه ۵۳ پرونده قتل از ابتدای امسال در فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،رئیس کل دادگستری فارس گفت: در اجرای سند تحول قضایی و براساس هدف‌گذاری‌ها مقرر شده است که تا پایان امسالکارگروه‌های ویژه در این خصوص تشکیل شود تا با اهتمام رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه، علما و روحانیون و بزرگان استان فارس بتوانیم بیش از ۵۰ درصد از پرونده‌های موجود ورودی دادگستری در شورا‌های حل اختلاف استان به صلح و سازش ختم شود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی افزود: در صورت تأیید لایحه شورا‌های حل اختلاف در آینده نزدیک شاهد جذب بخشی از همکاران مجموعه شورا‌های حل اختلاف خواهیم بود.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با بیان این که از آغاز ایجاد شورا‌های حل اختلاف استان فارس تا کنون ۴۴۰ فقره قتل عمد به مصالحه ختم شده است گفت:امسال ۵۳ فقره پرونده قتل به صلح و سازش ختم شده و همچنین بیش از ۴۲ درصد از پرونده‌های وارده به مجموعه شورا‌های حل اختلاف استان به سازش ختم گردیده است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی به موضوع طرح غربالگری زندانیان در اجرای دستور ریاست معظم قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: در طرح پایش و غربالگری زندانیان جرائم غیر عمد در سال جاری ۱۵۰۰ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد استان فارس آزاد شده و با تلاش قضات اجرای احکام ۲۳ هزار مورد مرخصی به زندانیان واجد شرایط اعطا شده است.
وی با بیان این که معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس ۶ سال متوالی در سطح کشور رتبه برتر را به خود اختصاص داده است از افتتاح پژوهشکده پیشگیری از فساد اداری در ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: در راستای سند تحول قضایی و به منظور جلوگیری از فساد اداری لازم است فساد‌های اداری در گلوگاه‌هایی که سبب فساد می‌شوند شناسایی و پیشگیری شوند.


دادستان مرکز استان فارس نیز در ادامه این همایش به همکاری مؤثر شورا‌های حل اختلاف با دادسرا‌های استان اشاره و عنوان کرد: یکی از اولویت‌های اساسی دادسرا‌های کشور، پیشگیری از جرائم و دعاوی است.
سیدمصطفی بحرینی افزود: سعی بر این است به جای مقابله و برخورد از مؤلفه پیشگیری استفاده شود و در این راستا باید به خوبی از ظرفیت شوا‌های حل اختلاف استان بهره ببریم.
وی با بیان اینکه اقدامات دادسرا‌ها در سه محور کاهش ورودی پرونده‌ها به ویژه در جرائم قابل گذشت و دعاوی خانواده، اجرای احکام و زندان قرار دارد، گفت: میزان پرونده‌های ورودی به دادسرا‌ها در سال گذشته ٧٧٠٠ فقره بوده که امسال با کاهش یک هزار فقره‌ای به ٦٧٠٠ پرونده رسیده است.
دادستان عمومی و انقلاب شیراز خاطرنشان کرد: ماهانه دو هزار پرونده که قابلیت سازش دارند از دادسرا به شورا‌های حل اختلاف ارجاع داده می‌شود تا با ورود اعضای شورا در مسیر سازش قرار گیرد.
گفتی است در پایان این مراسم از اولیاء دم، اعضای برتر شورا‌های حل اختلاف و روساء و دادستان‌های حوزه‌های موفق در امر صلح وسازش تقدیر گردید.
مصالحه ۵۳ پرونده قتل از ابتدای امسال در فارس مصالحه ۵۳ پرونده قتل از ابتدای امسال در فارس مصالحه ۵۳ پرونده قتل از ابتدای امسال در فارس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
فوتبال پای ایران می‌ماند
ایرانِ امام رضا
پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است
آمادگی کامل ستاد‌های مکه و مدینه در خدمات رسانی به زائران
تمرین گلزنی ملی‌پوشان فوتبال پیش از بازی درون تیمی
بازنمایی حیات اجتماعی و تاریخی حرم رضوی در نمایشگاه مجازی
توقیف ۳۶ دستگاه خودروی شوتی در ۷۲ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
اطلاعیه قطعی گاز به دلیل تعمیرات شبکه گازرسانی در زنجان
توافق محرمانه گوگل با پنتاگون؛ مدل‌های هوش مصنوعی در خدمت ارتش آمریکا
رمان «برادر گُل» منتشر شد
دبیرکل کمیته ملی المپیک: شاخص‌ها نشان می‌دهد ایران قوی در آسیا تداوم دارد
طرح‌های کلان عمرانی متعددی در نقاط مختلف اصفهان در دست اجرا
دعوت ورزشکار گیلانی به اردوی تیم ملی کبدی
توسعه گلستان با اتکا به روشهای تامین مالی مبتنی بر ظرفیتهای استانی
عطر رضوی در کوهپایه؛ استقبال مردمی از خادمان حرم امام رضا(ع)
پیام تبریک رئیس شورای تبلیغات اسلامی درپی قهرمانی تیم فوتبال ساحلی
همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شهرداری تهران برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
در مجلس اراده ای برای واگذاری اختیارات به شورا‌ها وجود ندارد
نمایش صلابت و اقتدار ژیمناست‌های نونهال در بندرانزلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
مدارس غیردولتی باید پول فوق‌برنامه‌های برگزارنشده را عودت بدهند
عقدی متفاوت در شب های ایستادگی مردم
حکمت، موعظه و اخلاق نمی‌تواند جایگزین علم روان‌شناسی باشد
قیمت سکه و طلا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۴۵
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)